15

Киро Рамбото

преди 2 години

И разни такива тоалетни книжки като "Кръстникът" и филмчета, в които Денирката прави някакви мафиотски гримаси, възхваляват мафията.

14

Анонимен

преди 3 години

Мария Капон каква му е?

13

Анонимен

преди 3 години

Като дадат мегдан на всякакви родственици от престъпни фамилии и те като започнат да говорят с умиление за всеки главатар, се чудиш колко са пропаднали телевизиите.

12

Морален

преди 3 години

Айде бе морални съдници :) Кой е по-голям престъпник - Ал Капоне или Хари Труман изпозлвал за пръв и последен път ядрено оръжие срещу цивилни?

11

До Виталий

преди 3 години

"Е как брата на дядо ти е чичо?!?!?!" Не питай племенницата, тя е невинна, защото не е "работила по публикацията".

10

Анонимен

преди 3 години

Престъпника си е престъпник и никой не може да му се кефи. Тя прави ли сметка тяхната фамилия на колко много хора е навредила и колко деца е оставила сираци. Проклятието на всички тези хора ще тегне дълго време над тях. Чудя се защо изобщо трябва да ги припомнят на света, това е много кървав период.

9

хаха

преди 3 години

Цял живот се крила че е от рода Капоне, даже на Бог се ядосвала, видиш ли... че се родила в този род. И сега изведнъж - вижте ме, аз съм племеничка на Ал Капоне. Дее*а дъртия ти киликанзер дее*а. Нъл тай срам ***, че и на Бог се ядосваш, ся ко са прайш на шушумига?Между другото - колкото искаш се ядосвай на Бог, гледай само той веднъж дан ти са ядоса, че тая сбръчкана кожа у кофчег ша я наврът. Тя са ядосвала на Бог... *** тая за ква се има не разбрах????

8

Анонимен

преди 3 години

Срам и упадук! За някакви крими типове възххвала до небесата, ае не е нужно. Както и филма за оня колумбийския трафикант, педните за илиевите, благодарността на народа към галевите, роболепието кум боко.... Робска психика! Но с тазвечершния филм на бте зс капота капоне мноооо го се изло иха бг журналята. Заслужено им е и да им е честито 111 място в света(автоцензура?).

7

Виталий Серпухин

преди 3 години

Дядо й Ралф, брат на Ал Капоне. А тя му е уж племеничка на Капонето... Е как брата на дядо ти е чичо?!?!?! Чичо е брат на баща ти, не на дядо ти.....Аз тва не разбирам.

6

Веселинъ 7112136860

преди 3 години

От заглавието се навеждам на мисълтта, че суетата на папата и тази на мафията са някак си единосъщни.Пропуснах и оня тип от Цариград...с феса и черната рокля. Аз мафиоз без кръст на гърдите не съм виждал.

5

Джедай Мастър

преди 3 години

Боко Тиквата сега ще каже - виждате ли кого вкарахте в парламента? Мария Капоне, дъщерята на Ал Капоне

4

Цеци

преди 3 години

Защо ми триете коментарите?Вместо това си проверете правописа...

3

До 3

преди 3 години

Еми, че тук как е. Изкарват герои престъпниците от 90 те. Че видиш ли били истински мъже. Излиза, че е по престижно да си престъпник в бг отколкото честен човек.

2

123

преди 3 години

Още малко ще изкарате Ал Капоне герой на САЩ.

1

Анонимен

преди 3 години

Не и колкото наш Ал Бойко!