62

Анонимен

преди 2 години

77, откъде ги даде, от личния му джоб ли?

61

Анонимен

преди 2 години

УНСС - УМ НЕМА, СТУДЕНТ СТАВАУНСС - УТРЕ НОСИ СЪОТВЕТНАТА СУМА

60

Анонимен

преди 2 години

До ДианаНе само това, Борисов даде пари за довършването на новото крило на университета. Тогава беше добър като даваше парите, сега лош.Просто протестърската вълна заплашва да срине напълно държавата и ние трябва не да мълчим а да се противопоставим с всички сили на домогваниятаннампротестърите, защото това са едни нихилисти и анархисти, които имат сериозен потенциал да ликвидират страната ни!

59

Диана

преди 2 години

Не разбирам какво лошо има дори ако Бойко е искал да направи предизборна агитация в УНСС защо този Осиковски трябва да го обвинява в това - това става на 2.04, а изборите са два дена по-късно..Забранено ли е два дена преди изборите да има агитация? И...дори да е забранено, това БСП Осиковски се е нахвърлил веднага срещу посещението му без да знае причината за него, а колеги-БСП го защитават сега...Не! За БСП просто няма спасение - неспасяеми са, само властта им е в главите! БСП ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА

58

Анонимен

преди 2 години

Боко и университет, това е трагикомично.

57

Анонимен

преди 2 години

А чии го диреше там два дена преди изборите?

56

КЛ

преди 2 години

Борисов стъпи в университет. Невероятно.Похвално. Тъкмо се зарадвах, а то се оказа, че отишъл само да поздрави преподавателите.

55

Анонимен

преди 2 години

Нагъл, много нагъл, мега нагъл, турбо нагъл, хипер нагъл, Тиквата...

54

Джедай Мастър

преди 2 години

След като отмъстителният и злобен лъжец Боко Тиквата е настоявал да уволнят Осиковски, сега пак е ни лук ял, ни лук мирисал. Някой да се учудва? Къде е Мата Харитата, бе ?

53

Анонимен

преди 2 години

Аба хайде правете правителство защото има ли избори този ще се върне на премиерския пост. На народа му писна и пак ще гласува макар с отвращение за тези които поне не ги е страх да поемат отговорност и не ги е страх...

52

Марин Русеборн

преди 2 години

До АнонименМухльо, ако не си платен, пасеш трева! След извънредните избори, няма да има Герб в НС! Ясно!

51

Анонимен

преди 2 години

Тиквата е ходил да показва как е раздавал наще пари на университет чиито кадри доказано не дават резултат :))) Ко общо има правителството с тия ? Нали печатат банкноти на които викат ,,диплома,, Освен това икономисти които не могат да си превят сметката та ние им плащаме заради боко тиквата.

50

Анонимен

преди 2 години

Гербавата плесен явно може да се изчегърта само с кубинки в *** алчни тикви!

49

мак

преди 2 години

Това беше предизборно посещение, както предизборни бяха тъ.пи.те му "инспекции". Няма как да не бъде замесено скъпоценното му име в тази история, така че да не се прави на ощипана мома.

48

Анонимен

преди 2 години

Това с омразата към Борисов си го заври ----знаеш къде.Ако продължават така истерично да се държат в новия Парламент на следващите избори пак Бойко ще спечели.Ама те искат хем да правят истерии, хем да се правят на голямата работа, обаче ако може да не поемат отговорност за нищо. Ако може и правителство да не правят, и само да си плюят по ГЕРБ.Не случайно първото нещо дето го гласуваха беше за заплатите.

47

БАНко

преди 2 години

ПОЗОР СИ ТИКВО ,КЪДЕТО МИНЕШ КАФЯВА ДИРЯ ОСТАВА !!!ВЕЧЕ 95% ОТ БЪЛГАРИТЕ ТЕ МРАЗЯТ

46

Анонимен

преди 2 години

Ретроспективните заклинания продължават със страшна сила.Та така! Кога Баце, Каскета, Доган и Прас-Прес ще улизат в панделата, а другите апостоли...,КОГА, че да спим спокойно. :)

45

Анонимен

преди 2 години

Борисов говори предимно глупости и лъжи. На него трябва да му се вземе думата и да не ни назнимават каква нова безсмислица е измъдрил

44

Анонимен

преди 2 години

Късно. Заради честната позиция на един преподавател относно ББ, сега този същия е наредил уволнението.Срам. Един пожарникар да уволнява университетски преподаватели

43

Анонимен

преди 2 години

Ето затова ви нарича *** и го заслужавате, лакей без граници.А защо пиша така, ами не отразихте нищо за реакцията на доцента, после нищо за уволнението му, НО когато Борисов се изказа по темата, вие веднага публикувате. Никаква последователност в новините, а само елементарен слугинаж.