67

Анонимен

преди 1 година

77, откъде ги даде, от личния му джоб ли?

66

Анонимен

преди 1 година

УНСС - УМ НЕМА, СТУДЕНТ СТАВАУНСС - УТРЕ НОСИ СЪОТВЕТНАТА СУМА

65

Анонимен

преди 1 година

До ДианаНе само това, Борисов даде пари за довършването на новото крило на университета. Тогава беше добър като даваше парите, сега лош.Просто протестърската вълна заплашва да срине напълно държавата и ние трябва не да мълчим а да се противопоставим с всички сили на домогваниятаннампротестърите, защото това са едни нихилисти и анархисти, които имат сериозен потенциал да ликвидират страната ни!

64

Диана

преди 1 година

Не разбирам какво лошо има дори ако Бойко е искал да направи предизборна агитация в УНСС защо този Осиковски трябва да го обвинява в това - това става на 2.04, а изборите са два дена по-късно..Забранено ли е два дена преди изборите да има агитация? И...дори да е забранено, това БСП Осиковски се е нахвърлил веднага срещу посещението му без да знае причината за него, а колеги-БСП го защитават сега...Не! За БСП просто няма спасение - неспасяеми са, само властта им е в главите! БСП ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА

63

Анонимен

преди 1 година

Боко и университет, това е трагикомично.

62

Анонимен

преди 1 година

А чии го диреше там два дена преди изборите?

61

Анонимен

преди 1 година

тоя и като го видят повръщат нищо чи са от една и съща кръвна група

60

КЛ

преди 1 година

Борисов стъпи в университет. Невероятно.Похвално. Тъкмо се зарадвах, а то се оказа, че отишъл само да поздрави преподавателите.

59

Анонимен

преди 1 година

Нагъл, много нагъл, мега нагъл, турбо нагъл, хипер нагъл, Тиквата...

58

Джедай Мастър

преди 1 година

След като отмъстителният и злобен лъжец Боко Тиквата е настоявал да уволнят Осиковски, сега пак е ни лук ял, ни лук мирисал. Някой да се учудва? Къде е Мата Харитата, бе ?

57

Анонимен

преди 1 година

Аба хайде правете правителство защото има ли избори този ще се върне на премиерския пост. На народа му писна и пак ще гласува макар с отвращение за тези които поне не ги е страх да поемат отговорност и не ги е страх...

56

Марин Русеборн

преди 1 година

До АнонименМухльо, ако не си платен, пасеш трева! След извънредните избори, няма да има Герб в НС! Ясно!

55

Анонимен

преди 1 година

Тиквата е ходил да показва как е раздавал наще пари на университет чиито кадри доказано не дават резултат :))) Ко общо има правителството с тия ? Нали печатат банкноти на които викат ,,диплома,, Освен това икономисти които не могат да си превят сметката та ние им плащаме заради боко тиквата.

54

Анонимен

преди 1 година

Гербавата плесен явно може да се изчегърта само с кубинки в кухите алчни тикви!

53

мак

преди 1 година

Това беше предизборно посещение, както предизборни бяха тъ.пи.те му "инспекции". Няма как да не бъде замесено скъпоценното му име в тази история, така че да не се прави на ощипана мома.

52

Анонимен

преди 1 година

Това с омразата към Борисов си го заври ----знаеш къде.Ако продължават така истерично да се държат в новия Парламент на следващите избори пак Бойко ще спечели.Ама те искат хем да правят истерии, хем да се правят на голямата работа, обаче ако може да не поемат отговорност за нищо. Ако може и правителство да не правят, и само да си плюят по ГЕРБ.Не случайно първото нещо дето го гласуваха беше за заплатите.

51

БАНко

преди 1 година

ПОЗОР СИ ТИКВО ,КЪДЕТО МИНЕШ КАФЯВА ДИРЯ ОСТАВА !!!ВЕЧЕ 95% ОТ БЪЛГАРИТЕ ТЕ МРАЗЯТ

50

Анонимен

преди 1 година

Ретроспективните заклинания продължават със страшна сила.Та така! Кога Баце, Каскета, Доган и Прас-Прес ще улизат в панделата, а другите апостоли...,КОГА, че да спим спокойно. :)

49

Анонимен

преди 1 година

Няма по подготвен и можещ за ръководене на държавата, а и не виждам какво толкова лошо е направил през тези години.Трябва да се барне социалната политика все още е много зле здравната също, както се намериха пари за пандемий така трябва да се намерят и за по високи пенсий при най ниските.Какво не ви харесва чак толкова ок да се смени но с кого няма такъв поне за сега нека се докажат отвърдят и тогава да заемат постове, а не аз искам ама не ми стиска или още съм на улицата а треперя за хубав...

48

Анонимен

преди 1 година

Борисов говори предимно глупости и лъжи. На него трябва да му се вземе думата и да не ни назнимават каква нова безсмислица е измъдрил