102

Дръндер

преди 2 години

Този ще го помоля, най-после да поеме отговорност за действията си!

101

баце

преди 2 години

Тоз не беше ли некъв доктор Винету хонорис кауза от УНСС. Как да го не замесиш?

100

Анонимен

преди 2 години

До КИФЛА- ГЕРБТи си ***!

99

Анонимен

преди 2 години

До УУУУЖАС....А, не се ли срамуваш като виждаш как старите мутракеси /манолова, дончева, капон/, агентите на ДС и техните наследници от ДБ, тълпата чалгари и други *** и некадърници, обявени за специалисти, се изказват от трибуната на Парламента???

98

Анонимен

преди 2 години

Сомо по себе си УНСС е една чалга.Попитайте някой,какво и къде щевложи знанията си и той ще опре додипломата.Завършват30 000.Хайде имнамерете работа.Като са платени, сметнете този бюджети ще получите неоходимост, от подобра регулация.Борисов,не е наяснокаква делавера е подминал.Среднатакса 1500 лв.

97

тити

преди 2 години

На тоя всяка втора дума е лъжа. Минал случайно преди изборите, ние да не ядеме доматите с колците. ***.

96

1

преди 2 години

ОН ,слънцето ни е чист,като момина сълза,а точно коментара на преподаватела,че не иска да го види,в учебното заведение,е причината,той да бъде уволнен.

95

Анонимен

преди 2 години

Ми то скандалът е заради теб, бе, вожде! Към затвора с 200!

94

Анонимен

преди 2 години

пак лъже с 10 000

93

Анонимен

преди 2 години

Чекмеджето с кюлчетата и парите: Всеки пита на кого са ? Грешен въпрос Само един може да да внесе кюлчетата и парите и това е Бойко Борисов .

92

Анонимен

преди 2 години

Осиковки??Руснак?

91

УУУУЖАС....

преди 2 години

ДОКОГА ЩЕ ЧЕТЕМ ЛЪЖИТЕ НА ТОЗИ ЧОВЕК - АЗ КОГАТО ГИ ЧЕТА СЕ СРАМУВАМ ЗАРАДИ НЕГО - ХАЙДЕ ВЕЧЕ СПРЕТЕ ДА ГО ДАВАТЕ КАЖЕТЕ МУ НАЙ ПОСЛЕ В ОЧИТЕ ЧЕ МНОГО ЛЪЖИ ИЗГОВАРЯ ВСЕКИ ДЕН А И ДА КАЖЕ КАК ИЗМИСЛИ ТОВА С КОЛЯНОТО ТОЛКОВА ЗА ПРОСТИ ЛИ НИ ВЗЕМА ИМА И ТАКИВА НО САМО ТЕ ГЛАСУВАТ ЗА НЕГО НО ВЕЧЕ НЕ Е СИГУРНО

90

българин

преди 2 години

Няма нито друга причина,нито друг повод за посещение във факулта,освн агитация.Това и децата го разбират.

89

Диана

преди 2 години

До Анонимен82Вярно ли няма вече държавна поръчка в УНСС?!Всъщност в повечето страни по света няма безплатно обучение, но в Холандия, Ирлания, мисля че и в Шотландия висшето образование е безплатно!Явно няма пари за професорите-спомнете си как бъркаха по кофите за *** по време на прехода!Намерили са му чалъма!...И ние можем да им намерим чалъм - талантите отиват да следват безплатно по чужбина..Хем и образователната ни система не струва нищо с тези посредствени натегачи БСПта по катедрите...

88

Диана

преди 2 години

До Диана - прод.2Колкото повече се оправят и успокояват нещата, толкова повече ПТСДта изплуват и толкова повече все нови и нови хора биват наранявани и вкарвани в този филм...Ние сме болен народ! Трябва ни спокойствие, положителни емоции, искрен и сърдечен смях и забавления за да се оправим и да изхвърлим тези гадости, които ни съсипват живота...А затова, според мен, трябва първо да махнем БСП от политиката с нейните вечни интриги и скандали и шокове, които стоварва непрекъснато наоколо си...

87

Диана

преди 2 години

До Диана - прод.всички българи над 40г. страдат от ПТСД /пост травматик стрес дисордер/, който е резултат от прехода на БСП и е вследствие на преживяване на неприятни ситуации, които може и да сме забравили, но подсъзнанието ни ги помни, проявявайки всякакви страхове, несигурност, недоверие, вина, срам...ако прибавим и лозунга на прехода КОЙ КОЙ Е, гледай какво става - всеки се бута, ръга, натиска, мачка, унижава другите за да се докаже самият той, а така всички отиват на едно място - в ПТСД!

86

Диана

преди 2 години

До Анонимен101Особено силно се чувства това, че българин на българин не помага и не се сработват в чужбина - всеки избягва опасността да се насади на друг българин там...Аз мисля, че става така защото българите по чужбина са много наранени, унизени хора и са пълни с мръсотия, която нито могат да смелят, нито да изхвърлят, но попаднеш ли в обсега им гледай какво става...Там това се вижда като си и с други хора/не българи!/. В България е по-трудно да го откроиш, но е не по-малко страшно - прод.

85

ББ

преди 2 години

и г-н Главен Прокурор,шефчето дето коли и беси в университет финансиран с парите на Народа ни е за проверка,отнема право на мнение на Свободен човек,сметки,далавери...или идваме за вас,да си ени.ар по нашите земи не е ценност...ще го разберете...дано съм жив да окача първото въже...за вас лудост...за нас...нейзбежно е...идваме за вас!!!

84

ББ

преди 2 години

цивилизационен е...преди изборите...хвалещият се как дава..ама от гладните парите раздава...си прави ПР акции,как "строй"...крилото е старо...грешни пари са...и когато някои го разкритикува...го уволняват...и му искат доказателство...УНСС от кога е бащиния на шефа обслужващ борисов?до кога Българските училища и университети ще са заложници на партиино назначени калинки...колейки и бесейки в услуга .."началници"?Призовавам НС да се намеси в този казус!Парламентарна Република сме!

83

Анонимен

преди 2 години

кво ни занимавате с тоя бееее