51

Анонимен

преди 3 години

Ами за това нямаме нито футбол нито нещо прилично в държавата. Винаги се явяват едни шизоф. реници които съсипват всичко. Ами защо са ги пуснали на стадиона? Прос. така не е виновен, виновни са тия където му разрешават да си показва щуро. тиите. Дай му забрана за 5г. да не припари до стадион и нещата ще се решат точно за 2 месеца. Да си избива комплексите в къщи пред жена си или пред мама и тати защото повечето май още ги дундуркат в къщи. Ама навън са герои.

50

Анонимен

преди 3 години

Стадионите са се превърнали в зверилници за освирепели хора. Нормалните фенове отдавна не смеят да отидат и да заведат децата си там. Явно това е целта и ще гледаме футбол само по телевизията.

49

Фен

преди 3 години

Кви са тия простотии? Нито е футбол на стадиона , нито са фенове по седалките! По-големи простотии имаме само в Парламента !

48

Цска-фалшива новина

преди 3 години

Поредната фалшива новина. ЦСКА в България вече не съществува. ЦСКА окончателно фалира на 9.9.2016г.

47

?

преди 3 години

До ?С инструмента "чук", какво се прави, защото като написах "ч у ка" излязоха звездички?В този сайт цензурирахте повечето думи и хората се чудят, как да се изразят, с кодове ли, на шльокавица ли да пишат, с пароли ли, на какъв език? Е сега ми сложете един бан ище сте върха!

46

?

преди 3 години

Поради, каква причина са искали да прекратят мача? Защото губят ли? Та това е една игра, днес губиш, утре печелиш, нещо като в живота, единия ден вземаш заплата, а другите тридесет я губиш! Проблема е, че не е както през соца! Тогава те прибират, остригват те и 15 дена я в тухларна, я на някой национален обект да си вадиш за хляба и квартирата през тези дни! Като отиде да *** камъни с един чук 10кг., да видим дали ще се прави на велик друг път?!Е ако иска, пак на кариерата!

45

Лекар

преди 3 години

Наркоманите от СЗ нямат място на стадиона. Тия са причинили най-големите проблеми на клуба. Изнудват клуба за пари и ако не им платят, докарват наказание, чрез ексцесии

44

Анонимен

преди 3 години

Това не са фенове,това са неосъзнати наркоманчета,дето се правят на ганстери!

43

Да не спорим

преди 3 години

тази образност и колрит са завладяващи- - - като среща на отборите от бежанските центрове - - - ""Харманли"" срещу ""военна рампа"" _ _ _ или нещо подобно :-( :-( Да вярваме в бъдещето на родния футбол !!!!!

42

sofeto

преди 3 години

Айде това "луевски"(ДС), "цеЦCА"(БНА) у трета лига, като и Локо СФ. започна от там!

41

99%

преди 3 години

От тези са гласували за Чалгаря.И от двете агитки.

40

истина

преди 3 години

В Европа футбола е празник и хората ходят на мач със семейството си - у нас е сбирка на хулигани

39

АнонимеН

преди 3 години

ТОЛКОВА СА *** ФУТБОЛНИТЕ ФЕНОВЕ , ЧЕ НЕ МОГАТ ДА СХВАНАТ КОЛКО БЕЗСМИСЛЕНИ СА ТЕЗИ МАЧОВЕ!

38

АнонимеН

преди 3 години

ПРОСТОТИЯТА НА ФУТБОЛНИТЕ ФЕНОВЕ Е БЕЗГРАНИЧНА!

37

Анонимен

преди 3 години

В клуба вече няма пари за бело за фен фракциите и затова има недоволни

36

Анонимен

преди 3 години

Сирака няма ли да излезе и да каже нещо? Или пази дрътата гимнастичка, че тя мноу палава. :D Сирака на мач и гледа как става за резил, она у къщи и гледа да се не излага у кревато. Поне там добре да се представят семейството.

35

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 34Значи - ако падате от неква сбирщина от Ловеч, сметни вие па к'ви сте... хахахаааааааааПо-зле и от сбирщина, злобар такъв :) Е т'ва сте вие. Подуенски мертеци. Изкривени. Хаххахахха

34

Анонимен

преди 3 години

уважаеми ,това с литекс се изтърка,но ако ви успокоява душите мрачни, пишете.

33

симо

преди 3 години

Мястото на агитката е пред централата на "Лефски".Може и пред БФС,за да попитата защо досега отбора не е в А окръжна или обявил фалит.Агонията на сините фенове ще е дълга и мъчителна.

32

до 31

преди 3 години

Точно това щях да напиша и аз. Да заведеш децата си да гледат мач, а не на хулигански бой. То това вече на нищо не прилича. Някаква смесица между гелосани *** и бръснати глави. Едните с глинени крака, а другите с глинени глави. Бил съм по мачове в Европа. Кеф ти биричка, сандвичи. Седиш и гледаш мача. Ако ми се гледа махленски бой ще отида в кръчмата. Пак е като бг футбол - не могат да се уцелят взаимно, ама поне е смешно. Това тук е трагично.