23

Анонимен

преди 3 години

До от северозападаТо и във Иганово взривовете бяха доста съмнителни!

22

Анонимен

преди 3 години

Колко е нормативът за антируски статии на ден?

21

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНе чехите ни обвиняват, а Червените прани *** - Земан - фенът на Кремъл!Правете разлика!

20

Анонимен

преди 3 години

И в какво ни обвиняват? Или не трябва да се подпомага Украина! Що за наглост! Чехите са много мизерни и просто ни забъркват!

19

Като гледам

преди 3 години

Единственото съществено нещо, което доказват до момента е, че взеха прибързано решение за изгонването на руските дипломати ! Несъмнено ония двамата не са били случайно там, но първо трябва да се разбере какво точно са правили, а не да се пристъва веднага към директни обвинения и непремерени публични изказвания ! Да говорят за ''българска следа'' също е крайно нетактично, тъй като отстрани звучи като намесващо държавата ни, а всъщност става въпрос за личност, действаща по собствена инициатива !

18

от северозапада

преди 3 години

То и в Горни Лом взривът беше доста съмнителен, ама претупаха разследването!

17

Диана

преди 3 години

До Анонимен25Хей, БСП! Пак започна с общите приказки! Какво значи "продаде енергетиката" ББ, който нищо не е продавал на Русия? Газопроводът от там не е продажба на енергетиката, а сделка за доставка на ефтина и добра газ при изгодни за нас условия! Някои хора си мислят за Русия като за царството на злото, но тя няма нищо общо с това...Трябва да сме обективни! Добрите търговски условия помагат на икономиката ни, а не й вредят!

16

Анонимен

преди 3 години

Емилиян Гебрев заслужава най-висше държавно отличие, ако с продавани от него отбранителни оръжия е спасил хиляди човешки Животи на нашите украински братя и сестри!

15

Диана

преди 3 години

До nzbЗнаеш ли, това е просто бизнес! мръсен, гаден, но...бизнес!Ако не е бил Гебрев сигурно щял да е някой друг на негово място - военната промишленост в света процъфтява и конфликтите се подклаждат не съвсем случайно със сигурност...Когато се забрани използването на оръжия освен за отбрана, тогава може и да търсиш морал, но за сега моралът е в парите - за пари се убиват хора и се водят войни от стари времена и нищо не се е променило тук!Спреш 1 пратка, 10 нови на нейно място идват на минутата

14

Наблюдател

преди 3 години

Дори червени *** като Земан разбра, че Русия е терористична държава!

13

Истината

преди 3 години

До До Анонимен 23..... български автомати са убити деца в Сирия!!!... руски пилоти и руски бомби убиват сирийските жени и деца! Не българските автомати!

12

Анонимен

преди 3 години

Какво излиза, че България продава оръжията с които убиваха децата в донбас?! Евалата големи сме

11

Анонимен

преди 3 години

Червени прани ***!

10

Диана

преди 3 години

До Анонимен11А сигурно ли е, че Гебрев е работел само с Украйна? Може да е пращал оръжие и в Йемен, например, или някъде на друго място?...И...В Украйна може да е снабдявал и руските екстремисти, знаеш ли точно за какво и къде са предназначени оръжията там? Да допуснем, че руснаците получават инфо, че тези оръжия са за украинците и решават да ги унищожат - това българска следа за участието във взрива ли е? НЕ! Като се каже "българска следа" означава, че българи са участвали във взрива!...

9

Анонимен

преди 3 години

И наши складове с много,ама с много гръцки мини експлодираха,а щом са били гръцки значи вече сме били към НАТО и сме имали поръчка,щото преди към Вършавския договор не сме имали такива поръчки от противоположния блок тогаз за нас,че точно таз също в миг се изпари от експлозия уж при подготовка,че била предплатена и някои агенти са влизали за проверка щот предния ден последната смяна всичко си било на място по места складирано и още не е доказано как отложено за връзка някаква с название по филм

8

Demonaz

преди 3 години

Да се махат чехите. Преди имах добро мнение за тях,но ми паднаха в очите с подкрепата на маймунодония и сега това. То чехите са си чисти немци дори езика да им е славянски. А, и са били роби на дойчовците.

7

Диана

преди 3 години

До Диана прод.Това, което е ясно, е,че е пострадал наш бизнесмен, но не е ясно по каква причина и дали изобщо взривът има нещо общо с него или е продукт на съвсем различни фактори - борба между групировки, смятащи складовете за добра мишена, местни триения на контрабандисти и др. подземни прослойки, местни обществени проблеми като грийн фактор, напр., разни местни екстремистки изцепки, отмъщение на засегнат от работодателите служител, незагасена цигара, игра на деца и т.н. и т. н.

6

Анонимен

преди 3 години

Тоя Гебрев е купувал оръжие от складовете и го е препращал после за Украйна. Има инфо по други сайтове.

5

Диана

преди 3 години

Това че Гебрев е платил аванс за боеприпасите от взривения склад не е следа, че той е участвал във взривяването, нито е следа че има връзка с него - той има най-голям интерес да получи стоката си невредима, а не да я унищожи! Какво значи, че българската следа е доказана? Какви са тези доказтелства?Гебрев взривява складовете за да си получи застраховката?Руснаци/?/ взривяват за отмъщение и после го тровят и убиват сина му?... Варианти много, но без никакви доказателства!

4

Серсем

преди 3 години

Ами то без нищо няма да го пръскат Гебрев с препарати против буболечки . Сто на сто Бокьо му е съдружник. Да чакаме кога и него ще го препръщи.