158

Диана

преди 3 години

Честно казано, не ми се вярва руските власти да са замесени в тези шпионажи, изхождайки от реакцията им за шизофренични обвинения на Чехия и България...Възможно е поради анархията там, военните да си шпионират зад гърба на политиците - макар и да изглежда абсурдно, тези които познават руснаците, биха се съгласили с мен, че руснаците не си падат по този вид театралничене /ако са хванати, няма да се правят на невинни!/...Проблемът е Русия и колкото по-бързо се оправят нещата там, толкова по-добре

157

Атлантически клуб

преди 3 години

Радев, като и Земан, е руски шпион.

156

Анонимен

преди 3 години

*** *** - ***.RU17.CLUB

155

бб

преди 3 години

Шпионски скандали-нищо ново под слънцето.Нима другите страни/тези от НАТО особенно/ не се занимават основно с подобна дейност спрямо Русия,като ЦРУ например и не само.С развитието на кибертехнологиите, шпионажа стана възможно да се извършва и чрез интернет.В рамките на НАТО дори се следят взаимно/случаят с канцлера на Германия,следен от правителството на САЩ/.

154

Анонимен

преди 3 години

Цялата работа с Чехия е за да може с благовиден предлог да се спре строителството на АЕЦ от Русия. Сигурно ще бъде дадено на американците. Също като нашето Белене.

153

Анонимен

преди 3 години

Това само показва какви некадърници са руснаците и агентите им. Нация която една самобръсначка не може да направи тръгнала да се меси в делата на други държави. Полуръста настрои цял свят срещу Русия.

152

Анонимен

преди 3 години

поредният турлю гювеч от лъжи и фантазии, който ни се представя за истина

151

Анонимен

преди 3 години

"Българските власти разследват дали ГРУ не стои и зад неразкритите експлозии в оръжейни складове на фирмата на Гебрев "Емко""----------------------Българските власти да разследват Гебрев, който клетвено декларира по телевизията, че не е свързан с боеприпасите в чешкото село Врбетице и с износа им през 2014 -2015 гг за укропите, а вчера лично чешкият президент Земан го обяви за лъжец, като потвърди изнесеното от службите на своята страна за участието на Гебрев в скандала.

150

Анонимен

преди 3 години

Шпионски скандал, Путин... чакайте, пропуснахте Навални, днешният епизод не е пълен.

149

Анонимен

преди 3 години

Ми те са тайни служби - знаем само това, което те искат да знаем.

148

Българин

преди 3 години

Какво знаем за продажните ни и крайно не-обективни медии?

147

USSF

преди 3 години

Тайните служби на Феодална Рус могат да шпионират всичко и навсякъде, но никога не могат да проникнат в Зона 51, а там е космическата програма на USSF и а точно Американските космически сили ще видят сметката на враговете на Свободния свят. С Космическа Америка никой не може да се сравнява, най-малко пък феодалните диктаторски режими...

146

Комрад ЕРИХ МИЛКЕ

преди 3 години

ЗА КЕНЕДИ ИМА ТРИ ГЛАВНИ ВЕРСИИ (НАД 95 ПРОЦЕНТА Е ЕДНА ОТ ТРИТЕ) = ИСТИНАТА ЗА СМЪРТТА МУ..1 .СТАРТ НА ВОЙНАТА С ГОЛЯМ МАЩАБ во ВЙЕТНАМ/ВИЕТКОНГ.2. ЗАРАДИ ТВЪРДОТО МУ НАМЕРЕНИЕ ДА ПРЕ-НАСТРОЙ ДОЛЛАРА, + И ЦЯЛОТО ПЕЧАТАЕ НА ДОЛЛАРИТЕ= ИЗ ОСНОВИ !3. ЗАРАДИ МАФИЯТА, КОЯТО ГО УБИВА, ЗА ДА НЕ СТАРТИРА ГОЛЯМА ВОЙНА СРЕЩУ НЕЯ .ИМА 4 ВЕРСИЯ = 4..ЩЯЛ Е ДА ОБЯВИ ТРАЕН МИР, И НОВИ ОТНОШЕНИЯ със СССР .ЗАТОВА АМЕРИКАНЦИТЕ СИ УТРЕПАХА ИРЛАНДЕЦА-КАТОЛИК = ПРЕЗИДЕНТ...ЛЮБИМЕЦ НА НАРОДА !ВЕЧЕН ПОЗОР

145

Комрад ЕРИХ МИЛКЕ

преди 3 години

СЛАВА НА РОССИЯ..СЛАВА НА СССР !ПОКЛОН пред ЩАЗИ и НКВД (КГБ) ГДР И РОССИЯ = ДРУЖБА НАВЕКИ !

144

Читател

преди 3 години

Чешкият президент Земан в свое изявление днес каза, че НЯМА никакви доказателства за участие на руските служби във взрива. Обаче нашите медии си правят оглушки. И антируските *** - също.

143

Анонимен

преди 3 години

До 164Ти само за съюза между Германия и СССР ли знаеш? А за съюза между Германия и Франция, между Германия и Полша преди това не си ли чувал? Или се правиш на л у д?Не си ти този, който да казва каква е била войната за руснаците. Не си бил на тяхното място. Едва ли знаеш и как мирише барута.

142

У нас шпионаж няма

преди 3 години

Ако имаше,негово величество президентът щеше да реагира незабавно.У нас корупция няма.Ако имаше,негово величество президентът щеше даобясни каква канцелария има нейно величество жена му(с етикет от медиитепърва дама)в президентството,с какво се занимава,какви доходи има и откъде,на какви разноски живее и не е ли в конфликт на интереси.Абе каунскиистории.

141

Анонимен

преди 3 години

До Втора отечественаВиждам, че на теб нещата са ти ясни Резуне, и вместо да се напъваш тук за да те оценят, по-добре напиши нова книга да обясниш как Германия и Хитлер искали да спасят света от прекомерната алчност на ледоразбивача на Сталин да завладява света и нови територии.

140

Анонимен

преди 3 години

Нивото на руските тайни служби може да буди само съжаление. И ако все пак мърдат изобщо-причината е в тоталното безхаберие на ЕС и НАТО. Тн. нареченото и добре извастно още от комунизма "западно нехайство". Иначе на Лилипутин отдавна да са му сцепили Трътката...

139

до 164 втората отеч

преди 3 години

Мдааа ти НЕ СИ УМЕН ....знаеш си, нали!!!!!