17

Анонимен

преди 3 години

Полша > Германия, Франция > Германия

16

Deutschland

преди 3 години

Германия е най-великата страна - люлка на цивилизацията и майка на съвременния свят!Deutschland uber alles!

15

Анонимен

преди 3 години

в края на май втора игла от Астра и чак след 10 дни имунитет .така че в краят на юни ще започнат да се движат.

14

Анонимен

преди 3 години

Уроците от Втората Световна война са забравени. Време отново да им се припомнят.Само че за съжаление не виждам кой ще го направи този път.

13

Анонимен

преди 3 години

Дискриминация и фашизъм. Германците имат опит с тези неща. Приемат ги за нормални и постепенно така се вживяват в тях, че трябва някой да им набие качето, за да дойдат отново на себе си.

12

Анонимен

преди 3 години

Виждате ли вече знакът на звяра върху челата или десниците на слугите на лукавия?Скоро ще кажат, за по-лесно разпознаване на "ваксинираните", те ще бъдат маркирани с вече патентованата "умна татуировка".Времето на страшния съд е близо. Ще продадете ли душата си?

11

Eдин от Германия

преди 3 години

През 2015-2016 г. не взеха медицински проби т.н. бежанци, понеже било "нападение върху неприкосновеното тяло на хората". Сега режимът разполага с нас както си иск.

10

Хулигана

преди 3 години

А значки ще носят ли?

9

Анонимен

преди 3 години

Основните права на гражданите са ОСНОВНИ и важат за всички, а не "ВАКСИНИРАНИ" ПРАВА !!!

8

Не!

преди 3 години

Най-голямата демагогия на която е свидетел света! За да ти възстановят правата, искат да се боцнеш с нещо, дето ни е изпитано, ни е ваксина, ни е лекарство. Евентуално ти обещават, че няма да умреш, ама евентуално. Заразяваш се и пренасяш след него с пълна сила. И това срещу болест, която е със смъртност 0,01% за хора под 60. За децата и младите е практически настинка. Ненормална история, поне засега номерът тук не минава.

7

1234

преди 3 години

А като ги ваксинират ще им слагат ли маркерче на ушенцето и ще има ли дизайнерски такива?

6

Койчо

преди 3 години

Първо "разделяш" стадото, после малко "привилегии-от взетите ви 100% права, връщаме на" овчата група" мижави 5%.Така и 2те части се чувстват прее_ани, а ти можеш да насъскваш едните спрямо другите. Лошото за бо_луците във властта е, че това минава до време. Идва момент, когато критична маса от "овчата група" разбират, че са ги прее_али и потенц агънца памаляват в геометрична процесия и единствено остава опцията за открит фармо-фашизъм. И тук ще е важно-в коя група ще бъде "критичната маса"

5

Анонимен

преди 3 години

Нали ваксинирането уж беше доброволно!Като направят подобен закон, това ще е ерата на най-голямата дискриминация и ограничаване на човешки права. Не е това начинът, бе хора , ще ядете дървото!

4

Анонимен

преди 3 години

За някои държави и сега има задължителни ваксини, без да си ваксиниран не те допускат в държавата.

3

Анонимен

преди 3 години

ковид - диво(а)к.Ваксинират зидраво прасе срещу ковид и го пускат при здрави прасета. Горките здрави прасета. И ваксинираното е било окей преди набоцкването...

2

Случаен минувач

преди 3 години

Какво беше написал един немски пастор:Когато дойдоха да арестуват евреите - не протестирах, казах си - това не ме засяга.Когато дойдоха да арестуват комунистите - пак нищо, казах си - това не ме засяга.Когато дойдоха да арестуват другите несъгласни с режима - казах си - това не ме засяга.Когато дойдоха да арестуват мене - нямаше вече кой да протестира.Хора, свободата и демокрацията не са даденост, те се отстояват! Нима ще позволим нов фашизъм през 21 век?

1

Леша

преди 3 години

Немците доста търпяха. Чакаме с нетърпение новия мустакат или тези изчезват.