32

помнещ

преди 3 години

Защо беше всичкото това Говорене,говорене и не престана това говорене бе хора? Слави бил такъв,бил онакъв! За Борисов ми е ясно защо натиска да знае всичко и веднага! За да оплюва още по яросно упонента си,заради когото загуби властта! Забравихте ли че Борисов беше пазач на др Живков и Силеон Мадрицкият крадец? И стана и беше премиер! Нещата ще се случат тази седмица! " Мълчанието" ще бъде нарушено!Слави е организирана личност! И нещата ще се случват Тепърва! -:) НЕ ГО ПОДЦЕНЯВАЙТЕ!

31

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

Ела да ми направиш ревизия ,бе..32....САМО ДА НЕ НАСТИНЕШ , щото студен не ставаш за "последно целувание"..ха,ха,хааааааааа

30

кире

преди 3 години

ДО НОМЕР 15ИЗЛЪГАХА ТОЗИ ТИП НАРОД ИЛИ *** ВСЕ ТАЯ

29

Това е истината

преди 3 години

Докато не се направи финансова ревизия на милионерите в България и се отнеме незаконно придобитото богатство нищо няма да се промени !Капитализмът е още по-див от всякога в България!Но сякаш не я виждате !

28

epa

преди 3 години

ДПС И ИТН - ДА ВИ Е 4ЕСТИТО !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

27

А според вас

преди 3 години

Важно е БИЛО, или важно Е ?!

26

Анонимен

преди 3 години

Развитието в науката навсякъде по света е не в измислени БАНяджийски институцийки, а в могъщи индустриални концерни, които разполагат със средства за наука и нововъдения.Дори и да има БАНяджийски иновации, те са по Проекти, които вършат работа и се заплащат адекватно - нямат нищо общо с бюджета нито на БАН, нито на държавата - парите идват от другаде.Да де, но родното БАН какво върши?Ходят в службата два пъти месечно - за аванс и заплата, и дебнат някой младеж да му подпишат дисертацията.

25

Анонимен

преди 3 години

До Работещи институции? 23"Де, сега да ги видя антиБойковците. БАН е доказан тър.тей."Познавам от поне трийсетина години доста БАНяджии, които и за стотинка работа не са свършили - курдисват се в докторантури и дисертации на младежи, които вършат цялата работа, след което заминават на Запад.Нашичките си стоят тук и се кичат с чужди публикации, и поне два пъти годишно вдигат врява, че парите не им били стигали.Отровен и напълно излишен ТУМОР в псевдо-науката - на НАШ гръб.

24

Анонимен

преди 3 години

До до 18Излъга защото не гласува мажоритарното гласуване за което толкова време се пенеше. Излъга и за друг неща, че ще служи на народа, а си гласува заплата от по 10 000 лв на месец.

23

Анонимен

преди 3 години

Те институциите си работят събират дамъци и такси сметки всякакви т.е от Вас поза няма освен че крадете народа колкото можете и повече

22

Пешо от НАП

преди 3 години

Докато не се направи финансова ревизия на милионерите в България и се отнеме незаконно придобитото богатство нищо няма да се промени !Капитализмът е още по-див от всякога в България!

21

до 18

преди 3 години

Защо дългия да е излъгал ?Още не знаем какви са му плановете, а бил излъал.Даже му се кефа че само с млчание успя да вбези всички в ГЕРБ. ПП: Боко излъга като обвини ДБ че са приели закона за изслушване. Ама за него е нормално, все пак е осъден като клеветник.

20

Анонимен

преди 3 години

герберските *** и днес ли сте на работа,работа,работа..поне има ли извънреден труд за цветница

19

Анонимен

преди 3 години

До истина еА защо да влиза в затвора?

18

Анонимен

преди 3 години

Най големият лъжец в Републиката е Дългия!!Излъгал над 2500000 българи!Не го знам къде ще се скрие!И огромната му охрана и Ванката няма да спасят Чалгаря от народната любов!

17

Анонимен

преди 3 години

Аз дето,мра..зя комунистите,в сравнение с Чалгаря Нинова е цвете!Къде са системните партии,къде са популиските едновдевки!Просто при първите има отговорност,докато другите крадат,съсипват и бягат!

16

Анонимен

преди 3 години

Браво на новото НС. Това което направи за 5 дни ония го правеха за 5 месеца. Чувствам се като през 1995 година----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Тогава и обедняхме напълно за пет дни.

15

Анонимен

преди 3 години

ИТН - Излъгаха Тоз Народ.

14

Анонимен

преди 3 години

Не съм забелязал никакви черни знамена, макар че след 12 години комунистическа реставрация, логично е и анархисти да се завъдят.

13

Анонимен

преди 3 години

Искам да питам тези които протестираха, вие забелязахте ли как беше пълно с черни знамена? Знате ли на кой са те - на анархистите, сега ще разберете обратното на държава съвсем скоро като сте викали с тях заедно.