23

До 24

преди 3 години

Недей лъга !

22

!

преди 3 години

Честит празник на вярващите, и поздравления за именниците !

21

ъъъ

преди 3 години

Някои други държави правят снимки от хеликоптери на други планети, а тук суеверни ботове се редят, вярвайки във възкръсващи дърводелци. Иска ми се да кажа, че е смешно, но е само тъжно...

20

Анонимен

преди 3 години

При разрушителния комунизъм хората не си колеха децата от мъка и отчаяние.

19

Леша

преди 3 години

Вчера в Лондон имаше 1 милион човека на митинг, без дистанция и маски. UFC се игра в пълна зала във Флорида, без маски и дистанция за публиката. Пландемията приключи. Който се бодна с отпадъчните спринцовки, наесен ще му варим житото.

18

до 19

преди 3 години

да, написах в Ютубе "india crematorium" и е наистина страшно. интересното е, че на западните медии репортажите са от последните 2 дена, но тези на китайските държавни телевизии са от преди 1 седмица - интересно, как чайниците са знаели отново преди останалият свят?

17

Веселинъ 7112136860

преди 3 години

Има три религии,създадени от семитите, които разгониха фамилията на света. Една от тях е и тази, която ни връчиха евреите-гърци,за да сме лесна плячка за техните равини- християнството. Накратко, аз не само,че отказвам да вярвам в Христос, но и бих го съдил поради Неговият садизъм. Защото ако Той е Бог, то защо ни мъчи и дава на враговете ни? Няма Бог. Има един живот, който ни е единствен. Има ни нас,които сме роби на евреите. Има една смърт, която е единствен покой.

16

Леша

преди 3 години

До 6"Малко ще е шок за хората, но трябва да ви кажа нещо: Богове не съществуват!"Да, шокиращо спрял си, направо брейнлаг.

15

От Индия

преди 3 години

гледайте кадрите, които идват от Индия вчера и днес - правят Крематориуми самоделки по улиците на столицата си! толкова много са труповете!! Репортерите предаващи от мястото на събитието са в пълти Био-защитни костюми. Смръзяваща гледка като от Холивудска продукция. Каквото са им пуснали май не е обикновеният КОВИД... Китай определя Индия като най-големият си враг....

14

Анонимен

преди 3 години

Как така цветница е в пандемията?Защо не си я наблъскате тази пандемия в тъмното, влажно и *** място?

13

Анонимен

преди 3 години

Кога пък станахте толкова религиозни бе ...?!Сбирщина от коммунисти, а палят свещи в църкви ...?!

12

Мехмед

преди 3 години

Трябва да бъдат забранени не само религиите, но и думата бог.

11

Анонимен

преди 3 години

Tочно там е мястото на бyдaлите...

10

Сат Н

преди 3 години

Мало умникът от Банки нареди на докторите да симулират пандемия, за да се класира за евромилиардите, но няма да има удоволствието да ги харчи, само ще гледа отстрани.

9

Анонимен

преди 3 години

До 6... Бог не съществува той е не видими за такива като теб. Кой е създателя на вселената земята природата планетите звездите луната. Имаш ли реално обяснение. Или ще кажеш че това всичко което ни заобикаля се е създало от от големият сблъсък както те учат ония с големите глави. Слънцето е една огромна нафтова печка. Въздуха който дишаме идва от кислородни бутилки. А ти си жив благодарение на роботизацията. Не си създаден от Бог. *** и баща ти са киборги. Не са родени по волята на Бог.

8

Николайко Перник

преди 3 години

математикът на НОЩ каза:да не се прецакаме по празниците, от нас зависино явно на народа не му пука вече

7

ужас

преди 3 години

Направихте тиквата по велик и от Христос !!

6

до 6

преди 3 години

в Грешка си, Нашият Бог Сатаната е на Земята! От Юдеи-Семит-Глобалист-Сатанист-Комунист-Масон-ЕвроКомисар

5

Анонимен

преди 3 години

Малко ще е шок за хората, но трябва да ви кажа нещо: Богове не съществуват! Религията е измишльотина за контрол над хората. Не вярвайте на богове и ще се добре.

4

Доктор Сър Пичук

преди 3 години

Отново Цветница е в пландемията да...Докога ще ги търпим съвременните Менгелета и тяхната пландемия??