27

Анонимен

преди 3 години

Къде го този терор и паника? Покажи ми го и аз ди го видя.Това е просто информация какво е станало. Ако я няма, защо я няма, защо криете информация. Ако я има, защо я има. Истината е, че добре, че поне това има, защото информацията за епидемията е много оскъдна.

26

Сардели - корекция

преди 3 години

Уважавам паметта на починалите - това е трагедия за тях!Но този терор и паника са абсолютно налудничави...Локдауните не работят!На ваксините тепърва ще им излизат последствията.

25

Разтревожен

преди 3 години

На 43 съм, маска не нося, спирт за миене не ползвам, от ваксини ме е страх!Проблем ми е, че ме болят колената - значи остарявам...Сега гледам мача Левски-ЦСКА по телевизията.Дистанция никой не спазва, маски никой не носи.Стадионът в огромната си част е празен, 4000 души навряни като сърдели в два-три сектора!Ако измрат масово до 7 дена, ще ви повярвам!

24

Анонимен

преди 3 години

Обикновено 60% от починалите са на възраст над 70 години. Според статистиката досега, починалите от Ковид-19 са можели да живеят средно още 13 години, кой повече, кой по-малко.

23

Анонимен

преди 3 години

Млафи хора в разцвета на силите си.На по 80 години,още годни да бачкат.Ужас!Хора,моля ви,стойте си вкъщи,не ходете на работа,не се забавлявайте,вярвайте на телевизията и на правителството.Просто умрете от глад и от психоза.Не се оставяйте да ви убие този коварен вирОс!

22

Анонимен

преди 3 години

Второто, което се вижда е, че сякаш няма връзка между съпътстващите заболявания и смъртността или ако има тези заболявания сякаш пазят човека от смърт от този вирус. Колко процента са починалите примерно с диабет на възраст 70-79 години и колко са те сред цялото население на тази възраст? Много подлъгващо е, че много от починалите са с придружаващи заболявания, но се забравя, че при хората на 60+ години по принцип си е така.

21

Анонимен

преди 3 години

Учудващо неразбиране покрай тази епидемия.Първото, което се вижда веднага е, че колкото е по-възрастен човек, толкова е по-голяма вероятността да почине, ако се зарази с вируса. От хората на 90+ години умира един на всеки трима заразени. При хората на 50-59 години умира един на всеки 66 заразили се, а при хората на 20-29 години един на всеки 937 заразили се.

20

Анонимен

преди 3 години

До ковид експертите: Това че имате МНЕНИЕ - не ви гарантира правота! Умират и други години от грип, но другите години не се напълват болниците за една седмица със болни от грип! Пандемията който я отрича, май той е ***. Проблема е в управлението на тази пандемия, което е манипулативно, политически мотивирано и особено в България пък, водено от хора с ниски способности във всеки аспект на действията им!

19

Анонимен

преди 3 години

Чета ги понякога тези списъци и се изумявам колко болен народ сме. Толкова много хронично болни хора!

18

Анонимен

преди 3 години

Всички сърдечни и диабетни ще умремпо добре е да се ваксинираме

17

Сата НАТО

преди 3 години

Ми дай да жертваме родителите ни тогава, професоре. ------- Познавам хора, които не са се виждали с възрастните си родители от месеци, за да ги "спасяват". Това е чисто лицемерие, те просто не желаят да контактуват с дъртите, така животът им е по-лесен. И ще ви кажа нещо, което може би ще ви развали рахата - една доста голяма част от "жертвите" са хладнокръвно убити от докторите.

16

не разбрал

преди 3 години

До Анонимен 13Защо след като ти се дава възможност сам да си сложиш ''палец нагоре'' или ''палец надолу'', да не се възползваш?!

15

Анонимен

преди 3 години

Диабет, сърдечно заболяване и астма. При тази "страхотна " комбинация женицата всеки момент е била пътник.

14

До 13

преди 3 години

Надявам се да ви плащат за глупостите които пишете, защото в противен случай е страшно. Поискайте талон за психиатър от джипито си.

13

Анонимен

преди 3 години

До До 10И спри да си слагаш сам "палец горе" много жалко изглежда.

12

Анонимен

преди 3 години

Не ти ли е по-интересно каква е тая ужасна пандемия, от която умират само много възрастни и болни хора.

11

До 10

преди 3 години

Интересно ми е ракъв просветен индивид с какво се занимава и от каква трибуна изрича такива твърдения.

10

Анонимен

преди 3 години

Не е целия свят, само правителствата са. А хората се събуждат масово, в Лондон протестите бяха колосални. Само ковиистериците ходят с две маски и подскачат, когато някой се изкашля.

9

До 8

преди 3 години

Зомбито май си ти, също си и в истерия. То целият свят те лъже, бачо, ти си най-умниот!

8

Анонимен

преди 3 години

Кого "жертваме" бе, ковизомби, давай да седим вечно затворени и да се бодем непрекъснато с експериментални препарати, за да може никой повече никога да не умре от грип? Друга година нямаше ли умрели възрастни хора от грип през март-април? Този китайски грип даже излиза по-лек и от повечето други сезонни грипове, ама нали има ПАНИКА ПО ТВ и то денонощно, и ще се мре! Който се чувства застрашен, да се пази! Стига вече тормоз без причина!