121

Анонимен

преди 3 години

Много разочарова това че никой от бсп поне не чете във форума. Хайде писането им е под достойнството, но четенето може да ви ориентира бе горделивци. Не

120

Анонимен

преди 3 години

До ББПоследното изречение е правилно относно Герб и ДПС . Но те са срастнали с държавата и не могат да бъдат свалени с избори. Напротив мажоритарната система ще ги остави единствените партии и ще ги бетонира във властта за дълго.

119

ББ

преди 3 години

ама поставяте безумни условия,хем ще подкрепята...ама ако внесем спутника на путин...хем няма ако не раздаваме пари които нямаме...някои да не е луд?,избори докато избирателите убият гроб,бсп и дпс

118

Веселинъ 7112136860

преди 3 години

Разумното за страната е да си направим мъдър извод от мъдрото негласуване на 60 процента от българите. Тези хора отрекоха СИСТЕМАТА, а всички Вие,които сте в парламата сте част от тази система. Точка по въпроса.

117

Анонимен

преди 3 години

Разумното за страната е партия с опит да направи правителство ако новите партии нямат капацитета и възможността. Така че Нинова да се стяга и БСП да не връща мандата а да го реализира ако президента им го даде....

116

лоби

преди 3 години

До за БСППроблема в БГ е етническата партия и ти до някъде си го описал.Ако няма честни хора в тая изстрадала страна този проблем няма как да се реши и сега ще видим сценаристите честни ли са и ли не. Герб ги видяхме що за стока са. Ако не се намери начин този проблем да се реши нищо няма да се реши. Мажоритарното гласуване е част от този проблем. Ако се въведе статуквото ще се възпроизведе а етническия вот ще се удвои. Хора бдете и мислете.

115

за БСП...

преди 3 години

Ако има фактически победител...то това е ДПС!ОТНОВО СЕ ЗАВЪРНАХА НА БАЛАНСЬОРСКАТА ПОЗИЦИЯ!ТЕ ЩЕ ДОМИНИРАТ И В СЛЕДВАЩИЯ ПАРЛАМЕНТ!ОСИГУРАЦИЯ...

114

Недейте ,бе...

преди 3 години

Не разкандардисвайте Нинова!Нека вземе властта !Тъкмо ще усети на голо дупе ..."народната любов"!Гарантирам и 5-те % имидж на новите избори...ако изобщо стигне до тях!

113

Чуха се мнения,че РР

преди 3 години

не иска да прави служ кабинет,който ще обере негативите и ще му гипрехвърли,ще му провали заявката за следващ мандат.Славчо с чалгаритене могат да надхвърлят стандартите на шоуто си и да поемат горещия картофна властта,нямат капацитет.И на небето изгрява звездата на КН.Не и пука за негативи,реноме на БСП,мнения.Важното е да се докопа до властта,да си сбъдне мокрите сънища,да е господар за един ден.Ще е изненада,РР да даде мандатна мутрите.Незначителни са въпреки крясъците им,ще е провал.

112

Анонимен

преди 3 години

Борисов пак ще те Бие

111

Анонимен

преди 3 години

БКП БСП е враг на народа от 1944 година

110

Анонимен

преди 3 години

Разумно е да си подадеш оставката др.Импексовааваш,не да даваш оценки за други .Ти не можеш да си оправиш собствената къща др.Лъжа,не те искат!

109

Анонимен

преди 3 години

Страхува се, че ако има нови избори, ще са последната партия,. Ако изобщо влязат.

108

БСП

преди 3 години

ГЕРБ са натикани в ъгала, мразени от всички. ГЕРБ е политически труп! Къде е сега Бойко да се хвали колко пъти е бил БСП??БСП е стабилна партия която води диалог с останалите партии на протеста. Докато ГЕРБ е враг номер 1 за всички в България!!Кой сега е победител??

107

ГЕРБ

преди 3 години

Стой си в *** и не се показвай.Никой не ти иска мнението.

106

ГЕРБ

преди 3 години

Стой си в козината и не се показват.Никой не ти иска мнението

105

Анонимен

преди 3 години

Нинова и ти какво правиш още там при положение че си затри партията

104

Анонимен

преди 3 години

България вън от ЕС и НАТО!!Шут за Американския агресор!!Вечна дружба с Русия и Китай!

103

БСП

преди 3 години

Ревизия на всички милипнери в България и конфискация на имуществото им в полза на народа!!

102

Еличка

преди 3 години

Като не е готова държавата за електронно гласуване или по пощата, да вземе да стане готова! Пак номерата на другарите, видяхме ги що за опозиция бяха в миналия парламент! Хайде, на другите избори дано не влезнете в парламента.