12

До 15

преди 3 години

Ако празниците не спомогнат за омешването то моловете ще го направят. Един върху друг бяха вчера в мола като изоглавени са тръгнали по магазините, скоро пак ще има локдаун

11

Анонимен

преди 3 години

за кои деца говорим, едно е ясла градина, друго е ученици 5-12 клас.

10

Анонимен

преди 3 години

Бай *** няма да остави нещата така, за празниците бай *** ще се омешат, ще се напият, ще хвърлят гьобеци с разкопчани и ризи и зачервени от ракия и вино лица, ще подскачат на бяла роза и ще хвърчат пот и косми по масите......и след това отново няма да има места в болниците!На бай *** не му пука за медиците, бай *** е сигурен, че ковид няма и целия Свят е във Велика завера срещу него!

9

Анонимен

преди 3 години

Българският вариант на Ковид-19 положително е различен от всички други варианти на въпросния вирус и това е в унисон с българските политически стандарти, избори, партии и "движения".Винаги сме се намирали в лоното на най-нестандартната нация и забавлявали целият свят чрез народните помисли и политическа еквилибристика.Точно тук се крие нашата гениалност и уникалност в сравнение с останалите нации, които са *** и "не сфаштат наш'та логика". ;)

8

Анонимен

преди 3 години

До МдаааПрав си, бързо се скрий зад дивана, доказано е с безброй изследвания че там вирус нЕма.

7

Анонимен

преди 3 години

До До Анонимен 6Ти си е баа си умниия тип, браво. Ама след като си толкова умен поне да беше разбрал какво иска да каже 6-ти. Хахахааа.

6

Мдааа

преди 3 години

Сега ще видите след 6 май как агнешкото, ракията и зелената салата ще започнат да излизат! Алчността на българина да плюска и да се пои с алкохол ще сътвори 4-та вълна!

5

Анонимен

преди 3 години

Оригиналния вирус си е китайски, тоест менте, затова другите държави запретнаха ръкави да го подобряват, ама ние и тук, греда пак последни.

4

Анонимен

преди 3 години

Еее, един щаам не може да направим като хората. Закривай.

3

G

преди 3 години

Това с вариантите на различни държави го измисли някой, за да не се фокусираме толкова върху источникът Китай. Защото се търси все повече източникът - кихащ Английски прилеп от Ухан. А като има 200 държави с техен се измъкваш тихо, без вина, те го разпространяват, не сме ние ...

2

Анонимен

преди 3 години

Хубава работа, ама българска.

1

Момо

преди 3 години

Цялата ни работа такава...