23

Анонимен

преди 3 години

Почивка сред руснаци и украинци,!? Не, благодаря! Тези ще видят ЕС през крив макарон.

22

Анонимен

преди 3 години

Какъв отличен сезон!? Нали като ги напъплят туристи с корона и за 1 месец ще затворят половината хотели и ресторанти заради карантина на персонала . тези не ги слуша главата.

21

12

преди 3 години

Тези ще имат отличен сезон, ако си спазят обещаното. Другите като видят и те ще ги последват, ГЛАДЪТ Е ПО-СИЛЕН ОТ ТОКА (Трети закон на Кирхоф).

20

Анонимен

преди 3 години

Черна гора е на второ място в света след Андора по заразени на човек от населението - три пъти повече от България. Явно им се вижда малко.

19

Анонимен

преди 3 години

Има мерки, има и туристи.Няма мерки, няма туристи.Тази проста истина някои отказват да я разберат. Досега само България, а сега и Черна гора.

18

Това е начина

преди 3 години

за излизане от кризата, каквото е писано ще стане, даже и да се крият като мишки!

17

епидемиолог

преди 3 години

Починали от Ковид???Че то от друго хора умират ли вече??

16

Iviviv

преди 3 години

Браво бях в Черна гора 2018г супер красива страна с много добри хора. А Будва и Котор невероятна красота. Разбраха че короната е измама.

15

Не!

преди 3 години

Браво!

14

Анонимен

преди 3 години

до 14По върховете на световните класации драги са държави като Индия и Бразилия!Гледах репортаж по Евронюз как индийците се къпят във свещената за тях река Ганг.Кой по ***, кой без ***, блъскат се, бутат се, няма ни 1 сантиметър дистанция, за маски не говорим изобщо, киснат се като хипопотами във водата със цвят на радомирска боза!Еми извинявай, ама не коронавирус, ами и чyма, пpoказа, тиф и какво ли не може да пипнат!Ние тук сме добре!

13

Сата НАТО

преди 3 години

Няма никаква епидемия и вирусът е измислица. Докторите не трябва да получават допълнителни пари, защото ще раздуват това безумие още 100 години.

12

Анонимен

преди 3 години

Много неща могат да се направят за спиране на тази епидемия, но първото е да се спре вноса на заразата от чужбина. Държавите, които спряха вноса на заразата се оправиха, а други като България и Черна гора не го направиха и са по върховете на световните класации по заразени и починали.

11

???

преди 3 години

Черна гора са все още преди България по починали от вируса на човек от населението. Те са шести в света, а ние сме седми в света. Къде се бутат? Искат първи в света ли да станат най-много починали?

10

Анонимен

преди 3 години

Там основно има руснаци, които почиват там, а и са купили имоти. . Чуваш само руски.Така че...

9

Мона

преди 3 години

за разлика от нашите кукли на конци, те могат да вземат сравнително самостоятелни решения, а не команди от началниците. никакво евро, излизане от ЕСЕС трябва.

8

Хммм

преди 3 години

Искат, не искат... всички ще ги последват. Гладът е по-голям от страха!

7

До marquise

преди 3 години

Българскят туризъм си хареса социалистическия микс с помощи от държавата. Не са наясно какво е необходимо на нормален човек за неговия отдих.

6

Иначе

преди 3 години

...ще умрем от глад и ваксини!!!

5

999

преди 3 години

ВСИЧКИ ТРЯБВА ДА НАПРАВЯТ ТАКА, ЗАЩОТО ИМА В ПЪТИ ПОВЕЧЕ ПРЕБОЛЕДУВАЛИ И С ИМУНИТЕТ!!! САМО ПРОВАКСЪРИТЕ НЕ ЖЕЛАЯТ ДА ГО РАЗБЕРАТ, ЗАЩОТО ЩЕ ЗАГУБЯТ МИЛИАРДИ. ДА, ТЕЖЪК Е ВИРУСЪТ, НО НЕ Е НЕПОБЕДИМ ОТ ИМУННАТА НИ СИСТЕМА ПРИ ПРАВИЛНО ЛЕЧЕНИЕ. ИМА ТАКОВА!

4

marquise

преди 3 години

Не става ясно колко приходи очаква да получи българския туризъм през 2021 година?