46

Анонимен

преди 3 години

ДБ изобщо не успяват да "влязат в час"! Със затворени очи (и дълбоко заспали умове) изпуснаха момента миналата седмица, декламирайки глупости. Изобщо нямат политици, а само някакви фанатици, фантазьори. Сами се застреляха в крака или по-нагоре. Нали са поначало са против дпс и бсп! Защо избягаха от ГЕРБ, който трови тези двете? Това е фарс! Себе си ли лъжат или народа!

45

АнонимеН

преди 3 години

КАЗА, ЧЕ ПРЕКАРАЛИТЕ КОВИД ИМАТ ПО-СЛАБ ИМУНИТЕТ ОТ ТЕЗИ СЪС ВАКСИНАТА!!!----------ПРЕКАРАЛИТЕ ГО ИМАТ ПО СИЛЕН ИМУНИТЕТ ОТ ТЕЗИ СЪС ВАКСИНАТА , ЗАЩОТО ПРИДОБИВАТ ШИРОКОСПЕКТЪРНА ЗАЩИТА КОЯТО ОБХВАЩА ПОВЕЧЕ И ТАКА НОВИТЕ ЩАМОВЕ СЕ КАРАТ ПО-ЛЕКО!!А С ВАКСИНАТА СЕ ПРИДОБИВА КОНКРЕТИЗИРАН ИМУНИТЕТ И ЗА НОВИТЕ ЩАМОВЕ ПОЧТИ НЕ ВЪРШИ РАБОТА ТАЗИ ВАКСИНА!----------ТОВА ГО ИЗБРАХА ЩОТО НЕ Е МНОГО УМНО И ЛЕСНО ЩЕ ГО КОМАНДВАТ!

44

Левис

преди 3 години

ДайБългария братче, тези *** от градската десница ще ни затворят като в концлагер. За да може Ристю и паркетният генерал да си напълнят джобовете...

43

Д-р Снагълс

преди 3 години

Наздраавиии, колегъ, ъъъ..

42

Анонимен

преди 3 години

Дреме ми. Аз не живея в Българив. Тук имаме стабилно правителство.Гласувах за ИТН просто защото харесвам песните на Слави.Да се оправят в България.

41

Пешо

преди 3 години

Сега ще се нагледаме на още по-голями простотии!Ще сътворят света наново !Абе в пандиза всички нови богаташи капиталисти аидуци и нещата ще се оправят !Правят се , че не ги виждат !

40

Коприва

преди 3 години

Зачервяването в областта на носа и устата на снимаката към статията ме навежда на мисълта за злоупотреба с маска (освен ако не е някой масов дзинфктант с широкоспектърно приложение). А да си поръчаме ли по един противогаз?

39

Доктор Сър Пичук

преди 3 години

100% у нас се готви създаването на ковид концлагери или т.н изолационни центрове - където хората ще бъдат задържани против тяхната воля и насилствено ваксинирани за тяхно добро - подобно на психично болните...

38

анонимен

преди 3 години

До Анонимен 40"Защо в България умират толкова много хора?"ЗЛАТЕНО! ПАК ТИ ЛИ!?

37

Демонична България

преди 3 години

Иска закон, срещу какъвто скочиха даже мирните Германци.

36

анонимен

преди 3 години

До Анонимен ЗЛАТЕНО! ЛИ ТИ?!

35

анонимен

преди 3 години

Защо никой не чете и прилага закона за защита на населението при бедствия и аварии!?

34

Анонимен

преди 3 години

Един внася закона, втори го гласува, трети го прилага - егати бардака Като се назначи министър на здравеопазването той да си внесе зако и да го направи, така че да е му удобно на него. Да ни би да смятат да назначават някой неграмотен министър пак, дето един план не може да състави по пандемиите.

33

Анонимен

преди 3 години

Те имат план за миналата, имат за бъдещата пандемия, ама за сегашната нямат!

32

Анонимен

преди 3 години

Тя пандемията ще свърши, наще още план нямат...и това ще е като конституцията на Барни Ръбъл..

31

Анонимен

преди 3 години

"Целта е да се гарантира предвидимост при въвеждането и отмяната на противоепидемични мерки"Тази "предвидимост" нали съзнавате, че върши работа само за познати вируси и епидемии.А и нямаше ли разписани ясни планове до към 2000 и някоя година в т.нар. гражданска защита, за всякакви случаи?

30

до 28

преди 3 години

До Пълни глупостиОще при Цар Борис това е направено има държавно учреждение наречено гражданска защита ,така че много си закъснял с предложението.

29

Анонимен

преди 3 години

Този си гласува заплата от 10 000 лв. Затова му беше борбата.

28

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

ЕТО ТОЗИ НА СНИМКАТА СЕ ОБЯВИ ЗА "ВЪТРЕШЕН ЗАЕМ" ОТ БАНКИТЕ ЗА АКТУАЛИЗАЦИЯ НА БЮДЖЕТА!ЯВНО СЕ ГОТВИ ---КТБ 2!

27

Анонимен

преди 3 години

Сега партиите на протеста да разкрият лъжата Ковид!! И да изправят пред съда всички които се изгавриха с Българския народ, като го караха да носи маски, да стои затворен и го инжектираха с неизвестни субстанции.А единствената цел на този геноцид бе ГЕРБ да получава пари от ЕС. Много хора убиха Гроб за повече пари..