25

Анонимен

преди 2 години

Метрото е най-хубавото нещо което се случи на кв.Овча купел 1 и 2 откакто е застроен. Почакахме доста,но напълно си заслужава бързото и комфортно пътуване и вече знаеш защо плащаш билет.Не като в автобусите 102,11,60 където е натъпкано с тези от защитения вид на които е разрешено да се возя гратис,да вдигат шум и създават мръсотия.

24

Случаен минувач

преди 3 години

Вчера на обед го пробвах. От Горна баня отидох до Хаджи Димитър за 18 минути! Браво! На хубавото не може да се каже лошо!

23

Браво за метрото

преди 3 години

Веднага се изказаха тия, дето в ада вършат работата и на дяволите. Метрото е една хубава придобивка и в близкия месец живеещите в район ще го оценят. Сутрин мотрисите ще минават на 4 минути и само за 6 минути са до красно село. Вероятно за 20 минути ще е до театър София, а за толкова го минавам с колата само късно вечер, когато почти няма коли. Нещата се подобряват постепенно и това се казва точно от хората отсъствали няколко години от България, а метрото е поне с една класа над това в Ню Йорк.

22

Анонимен

преди 3 години

браво Бойко

21

Анонимен

преди 3 години

Кога започват ремонтите на новия участък?

20

Анонимен

преди 3 години

до центъра на Горна баня има почти 2 км пеша от метростянцията,а с градски транспорт трябва да смените два автобуса, така от цетъра София до метростанция Горна баня ще стигнете за 12 минути ,но 2 та км до центъра на Горна баня ще ви трябват поне още 30-40 минути

19

нема такъв цирк

преди 3 години

Браво, много е хубаво метрото. Сега от партията на Слави да видим колко метростанции ще построят

18

петър славов

преди 3 години

до факултето ще има като почнете да си купувате билети

17

Анонимен

преди 3 години

Метро се прави в град в който разстоянията са поне до 50 км.Какво е това метро с което изминаваш 5 км. Да слезна под земята вместо да пътувам с трамвай или тролейбус и да се наслаждавам на хора улици и девойки с къси полички. Сеяните да слизат под земята аз не.

16

Анонимен

преди 3 години

Как Така режат лента без човека в оставка, в отпуска и в болничен? Това е престъпление, да идва Каскета и да арестува всички от снимката

15

Анонимен

преди 3 години

а до факултето и христо ботев кога ще има метро *** како?и ние сме хора бе!

14

Каракочев

преди 3 години

А бе, къде е Бацко?

13

Я да питам

преди 3 години

Неуважаеми плюещи по поръчка.Бихте ли ми посочили първо успехите на всички тия управлявали цели 20 години преди ГЕРБ?След това си задайте следния въпрос-дали хората няма да се радват на метрото, понеже такива като вас заработват пиши ги коментари?Хората ползват това Метро и всеки път се сещат кой го е построил.

12

Анонимен

преди 3 години

За летището трябва да изминеш 1-2 часа през цяла София. Няма метро и по турско шосе а трябва през Витоша за да стигнеш летище.

11

аа1830

преди 3 години

Честито да ни е, безаварийно и благодарности на строителите. Живях в Овча купел през 90-те, учех в центъра, пътуването беше ад, рейс 102 пълен до пръсване посока центъра, след като се напълваше в квартала, се качваха и шведите и беше мечта всеки ден. Задръстванията по 30мин. на Красно село не ги броим....

10

Анонимен

преди 3 години

До-виж-да-не?!?!

9

КЛ

преди 3 години

Чакаме първите ремонти.

8

Боянският Прилеп

преди 3 години

Па моите сараи на Росенец си стоят и никой не мое ме бутне с пръст.. Имам си и Прпистанище, и ТЕЦ. Ся ми дълбаят пристанището за 350 милиона пари от вас, голтаци...Му-ха-хаааааааааааааааааааааааа....

7

Sk

преди 3 години

Някой знае ли кога ще започне ремонтът? Питам за един приятел.

6

Анонимен

преди 3 години

идват нови мутри,ще пада здрава лапачка.