95

Курти

преди 3 години

Тикво, добре ли спа?! Аре ставай, че един Новичок тропа на вратата ти. Мишо Бирата те чака...........ЧАО Мутро.

94

пенсионер

преди 3 години

до недоволните от Борисов : заемете поза партер , чалгаро , мая общата и плажуващият ицко , ше ви оправят .... живота :)

93

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ се пропука в София, след като Иванчева спечели в Младост, на следващите кметски избори, ако не беше Борис Бонев, вероятно щяха да загубят и сега при тия избори вече я загубиха, а който загуби София, рано или късно губи.

92

Анонимен

преди 3 години

Мисля, че с тези избори много се изложихме! Сега следва по- голямото излагане, Държава, ръководена от п.алячов.ци. Боже, пази България, жена ми и дъщеря ми!

91

северозапад

преди 3 години

Много плюят Борисов ,но много ще се сещат за него когато започнат да питат къде се-т гладните.

90

Анонимен

преди 3 години

От 2002 година съм извън България! Нищо не знаех, само четях коментарите ви. Колко бил т.ъп и безкнижен. Ами не е така! За книгите които е прочел не знам, но не е там въпроса. ГЕРБ правят нещо! Не знам дали го правят с "200" , но правят. И друго ми хареса в думите на другите: Не можеш да очакваш България да излезе в надбягването пред Германия, Франция и.т.н.Не може да излезе пред Чехия, Полша,Унгария и.т.н. където ... пардон,Османски ботуш не ги е газил.Сравнявайте България преди и България сега

89

Симитлиец

преди 3 години

Крадете както досега

88

Анонимен

преди 3 години

Стига с тая София. Правете неща по морето. Видяхме е София...гласуваха за някъв пинко.Ако пеодукажвате така и морето,ще загубите.

87

Читател

преди 3 години

Днес,Борисов прилича на един див звяр,който до вчера е бил господар на прерията.Народа на 4.4.21г. каза:Партията на милиционерите,по късно олигарси,трябва да слезе от политическата сцена.12-ет години стигат.Милиардите които ще дойдат откъм Брюксел,подлудяват ***,не й дават спокоен сън,защото ще се разминат с огромната далавера.Служебно правителство,категорична смяна на караула,прокуратура,съд,затвор,това е обозримото бъдеще на досега живели си като шейхове.

86

Анонимен

преди 3 години

Борисов е за затвор.

85

Левтер

преди 3 години

В затвора,кога?

84

Анонимен

преди 3 години

Мутрите не стига че съсипаха цялата страна със своето управление на своята партия ами поради това се създаде Огледална на мутрите партия която с цел да ги демонтира фактически ги копира но като гротеска, е няма такава държава ...

83

Анонимен

преди 3 години

Мотото на София по време на ГЕРБ:Работа, работа, работа и после Ремонт, ремонт, ремонт!

82

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ да крадат както досега ли? Надявам се, че това ще го спрем.

81

Анонимен

преди 3 години

Докога ще гледам мутрата на тая мутра?

80

Да, ама НЕ

преди 3 години

На изборите в София-град кой гласува за Вас?

79

с болка

преди 3 години

Защо не погледнат детето на снимката от станиSOS приятел?Преди дни гледах снимка на внуците на ББ/да са живи и здрави/,но после излезе снимката на това бедно хубаво момченце.Сърцето ме заболя.За тези деца нищо,за децата на номенклатурата лукс.Помогнете на тези деца!Не мислете само за себе си!

78

Анонимен

преди 3 години

За пръв път виждам ББ толкова неуверен и изплашен.Говори,говори без край и нищо не казва,просто говори.

77

Анонимен

преди 3 години

До Сат Н- ОСТАВЕТЕ ГО НЕГО ВЕЧЕ, СТИГА СТЕ ВЪРТЕЛИ В КРЪГ, АМИ СЕ ХВАЩАЙТЕ И УПРАВЛЯВАЙТЕ- НЕ ВИ ИЗБРАХМЕ ДА ДРАПАТЕ МАНДАЛАТА НА БАЦЕ, А ДА УВЕЛИЧИТЕ ТОЛКОВА МНОГО ДОХОДИТЕ ЧЕ ДА НЕ СМЕ ПОСЛЕДНИ В ЕС- ВСИЧКО ДРУГО Е АЛА БАЛА.....

76

Анонимен

преди 3 години

88- МНОГО СИ ПРАВ- ЕТО СЕГА КАТО КАТО ЗАПОЧНЕ БЕЛОСЛАВ ДА НИ УПРАВЛЯВА ЩЕ УВЕЛИЧИ ЗАПЛАТИТЕ И ПЕНСИИТЕ ТОЛКОВА ЧЕ ДА НЕ СМЕ ПОСЛЕДНИ ПО ДОХОДИ В ЕВРОПА- НАЛИ ЗАТОВА ГИ ИЗБРА БГ НАРОД- ТОШЕ ДАВАЙТЕ С БЕЛОСЛАВ, ЧЕ ИМАМЕ ГОТОВНОСТ ДА ВИ МЕТЕМ, АМА ЗДРАВО ДА МЕТЕМ.