47

Идеалист

преди 3 години

Не си губете времето да четете тази глупости. Авторката е известна глобалистка-байданистка!

46

Коприва

преди 3 години

Средностатистическият българин е с наднормено тегло след 45 тата си година, с високо кръвно налягане и проблеми при поне една от основните жизнени системи. Така е от поне 50 години и става по-зле. Напоследък се храни с ГМО соя вместо с месо, палмово масло, вместо сирене и пие газирани напитки с 3 сами по себе си вредни подсладителя. Зеленчуците са пълни с нитрати и хербициди, внасят се повечето от тях. Кучетата около птицекланиците са тумори, та какво остана за хората!

45

Анонимен

преди 3 години

Средностатистическият българи започва да влиза в болница някъде около 60-70 годишна възраст. Преди това не влиза в болница. Имунизациите и реимунизациите по имунизационния календар приключват на 17 годишна възраст и после на на 25 годишна възраст и на 10 години се прави реимунизация за тетанус и дифтерия, на която малко хора ходят. Тук някакъв се хвали, че е средностатистически....

44

Anonimna

преди 3 години

Нещо пак не излизат сметките....

43

Анонимен

преди 3 години

До славянинЕстествен имунитет съществува, но вирусът е продукт на милиони години еволюция, в която се е борил с имунни системи и, съвсем закономерно, е научил някои трикове, иначе нямаше да оцелее.Еволюционното предимство на човека не е имунната система (която не е по-добра от тази на животните, нито по-лоша), а човешкият мозък. Учудващо е, че толкова много хора отказват да го ползват.

42

уф

преди 3 години

Много ме забавлява факта ,че разни професори и доктори ,стъпили на дипломите си ,убеждават населението ,че естественният имунитет след преболедуване ,почти не съществува,много е слаб,направо -нищо... и бързо ,бързо изчезва..Но за сметка на това -ваксинитеее,Ооо- какъв по-хубав и по- силен имунитет,направо суперимунитет създават, за чудо и приказ.Идва ми да ги пратя да повторят първи курс от медицинския унивеситет,та да си припомнят какво пише в учебниците по тоя въпрос

41

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНапълно съм съгласен да подпиша документ, но искам и ковиваксър слабоумните да се подпишат, че няма да обременяват здравната система със лечение на последствия от псевдоваксините.

40

Анонимен

преди 3 години

Нормално е Китай да са най-напред с изучаването на вируса. Все пак там първи го намериха. Проблемът е, че не се поучихме от опита на Китай, а се опитваме сами да изживее това, което в Китай вече е минало.

39

Анонимен

преди 3 години

"Това сочи проучване, направено в Китай" Откъдето неслучайно дойде вируса от някакъв институт. С някаква цел. И сега същите учени ли ни цитирате?

38

уф

преди 3 години

Какви антитела ,какви пет лева? Не са важни антителата в този случай,важен е Клетъчния Имунитет.Антителата ВИНАГИ падат след известни време , след преболедуване,а ако не паднат-значи си загазил-или имаш инфекция или автоимунно заболяване.Факт е,че понякога трябва значително време за да се възстанови организма,но същото се наблюдава и при тежко преболедуване на грип,с остатъчни усложнения засягащи сърцето,ставите -ревматизъм и т.н

37

епидемиолог

преди 3 години

Все по и по-отвратителни статии поместват медиите. Сега ни атакуват с някакаво китайсто изследване, без никаква научна стойност, а само пропаганда. Пак с цел, принудително масово набоцване. Няма по-добър имунитет от естествено създадения. Разбира се че всеки грипен вирус мутира и сега случая не е по-различен. Свястна ваксина срещу грип досега обаче не е измисляна. Но пък много поразии направиха с тях. И платиха много обезщетения. Затуй и сега не поемат отговорност.

36

Анонимен

преди 3 години

Малко е непълна информацията колко време имаме имунитет след преболедуване. Излиза, че трябва да се ваксинират всеки ден над 1% от хората, които могат да бъдат ваксинирани. Проблемът обаче са кови диотите, за които всичко е измама, вкл. и ваксините

35

32

преди 3 години

До 35: Говоря за цивилизования свят. Ти, живеейки в страна от Третия свят, за теб на никой не му пука, повярвай ми. За тях ти не си струваш хартията, на която би трябвало да се подпишеш. Всъщност, ако щеш ми вярвай. В правото си си!

34

До 32

преди 3 години

Хайде цитирай ми точния текст от декларацията, която се подписва, защото аз не видях нищо подобно.

33

Анонимен

преди 3 години

До mgsНе знам как ползвате гугъл - ясно е, че ковиваксърите сте глуповати хора, но това е прекалено - всъщност, тази информация за 5800 заболели и 400 хоспитализирани само в един щат я имаше даже като заглавия в печатните издания на САЩ - и здравното министерство обяви, че това е понеже "никоя ваксина не работи на 100%". 1.3% от вакснатите, които са се разболели, са умрели - колкото и без ваксата. В САЩ официалната смъртност от ковид е 2%, но това е със масовото убийство на старци в домовете.

32

Анонимен

преди 3 години

Карат ни да се боцкаме с неизвестни субстанции, за да си направят експериментите - да ни видят колко сме умрели, колко сме оздравели, колко не сме се разболели от китайския вирус.Пък накрая ще изберат най-добрата ваксина (след 5 години например).Тази от която са умрели най-малко хора и не са се разболели най-голям брой хора!А които са умрели... ми те са подписали информирано съгласие, нали? Знаели са че може да умрат!Просто са изтеглили късата клечка, както обича да се изразява Фънки!!!

31

До От Канада

преди 3 години

Защото ако умреш, или осакатееш от ваХХината, никой не носи отговорност и всеки ваксиниран се е подписал, че доброволно се съгласява да се откаже от правата си да търси отговорност от компанията-производител. Тоест, на никой не му пука,а и никой няма да го раздухва, за да не отблъсне хората да се ваксинират на всеки 6 месеца. Което пък е пропагандата на тази статия.

30

българин

преди 3 години

Е да, ама антителата са само част от имунната система на човешкото тяло! Бих казал, много по-незначителна част от Т-клетъчния имунитет!А докато тестът за антитела е достъпен и лесен, то изследването на Т-клетъчния имунитет е сложна и скъпа процедура.Така че... истината е някъде там!

29

БАН -

преди 3 години

Тоя пущиняк е поредното доказателство, че професорските титли в Бг се раздават!

28

От Канада

преди 3 години

Ок, всеки юзър с компютър разбира от имунология, това е ясно, но защо всички говорят със суперлативи и хиперболи за вакса, но никой не говори за последиците - както риска да умреш в дните след инжектирането, така и да развиеш дегенеративни заболяване в годините след него?!