65

Математик

преди 3 години

Излиза че баща му го е правил като е бил на 62

64

обикновен

преди 3 години

Хаха! И Рокфелер продавал ябълки, докато не получил наследство! И аз чакам наследство! Хаха!

63

Анонимен

преди 3 години

Аз съм Кевин! Моля всички девойки(повтарям:девойки!) да ми се обадят за интервю-ю-ю-охх!

62

Анонимен

преди 3 години

До 70Освен 200 милиарда Путин има и един дворец, но са го записали на приятеля му, който също има други работи, но това е друга история.

61

Анонимен

преди 3 години

Давид какво име беше, арийско?

60

Анонимен

преди 3 години

Путин има 200 милиярда

59

Кандидат за милиарде

преди 3 години

Разбирам да има милиардери в капиталистически страни ! Не разбирам как другарят Уанг Зелонг ,китайски другар, може да е милиардер , когато там е живия комунизъм и милиард и повече китайци имат седмична храна от няколко шепи ориз !!! С какво китайският комунизъм е по-различен от "упадъчния" западен капитализъм ? Аааа, с няколкото шепи ориз за китаеца ! Или със землянките , в които живеят доста китайски работници ?

58

Анонимен

преди 3 години

Германия си е Германия. Всички останали са под нея. Затова Борис III е казал винаги с Германия и никога срещу Русия.

57

Анонимен

преди 3 години

Ти си само 8-ми клаас...

56

Анонимен

преди 3 години

Супер

55

Стар Човек

преди 3 години

До Млад ЧовекНие старите хора отдавна разбрахме че разлика между "живот като руснаците" и "живот като западняците" ако си беден или ако тепърва се гласиш да забогатяваш НЯМА.Без значение къде си в Москва, Ню Йорк, Дубай или Техеран ако си богат - живееш добре ... ако си беден - живееш като добиче.п.с. Хубаво е че си млад и с желание да забогатееш,ама ако не си се родил с вече поставена златна лъжичка в устата шанса ти е нулев. Най-много с бачкане да направиш някой богат, още по-богат .

54

Анонимен

преди 3 години

До Ама друг пътда допълня дори това което имат не е тяхно, а на други хора перачи на парите са само подставени лицазатова после правят фондация и си прехвърлят парите на неяза да си върнат това, което не е тяхноно това са теми не за всеки акъл да го схване

53

Ама друг път

преди 3 години

Така и не разбрахте че нито мъск, нито безос, нито цукерберг имат това за което се пише. Едно е да имаш акции (дялове) от компании, друго е реални пари.Това че днес акциите му се оценяват на X милиарда не значи, че той има тези пари. За да получи пари трябва да продаде тези акции и разбира се да има кой да му ги купи. А така както днес се оценяват на X милиарда, утре могат да се оценят на 5 лв. Капиш? Така че реалните им пари са далеч далеч от написаното.

52

Анонимен

преди 3 години

И той като Тръмп с парите на тати.

51

АнонимеН

преди 3 години

ПО МАЛКО С ГЛУПОСТИТЕ!!БАЩА МУ МУЛТИ БИЛИОНЕР МУ ДАВА МАЛКО МИЛИАРДИ :DТО ТАКА МОЖЕ ДА ИМАМЕ И БЕБЕ ТРИЛИОНЕР!)!!АМАН ОТ ГЛУПОСТИ !!

50

Сашо от Варна

преди 3 години

Шалом Давид

49

Rs

преди 3 години

Тръмп е кредитен богаташ, има да връща мнооого

48

МОЖЕЩ

преди 3 години

Всеки притежател на биткойни е мултимилиардер *** това не го прави свръхчовек. Оценката на имотите е субективна. Днеска един гипскартонен дворец в калафорния може да струва милиард, утре може да не струва нищо. Нещата са относителни. Всяко нещо струва толкова колкото му даде някой.

47

Каунь

преди 3 години

По точно немско еврейче. Аз немец с това име не познавам. Върти еврейски пари.

46

123

преди 3 години

Дано не се сговняса тоя тинейджър, че никой не е подготвен за такова нещо. Пък и от толкова рано.