18

Анонимен

преди 3 години

Дж и ДЖ има същите странични ефекти като Астрата. Защо тогава едната я спират от употреба, а другата щяла да върви? Ясно защо - едната е американска, а другата не. Пазарна икономика, конкуренция, на кукуво лято.

17

епидемиолог

преди 3 години

Единствената полза е че ако си ваксиниран надлежно от която и да е одобрена от медиите ваксина и починеш от ваксината или каквото и да е друго, няма да го пишат Ковид.Което при принудително ваксиниране, значително ще намали смъртността от Ковид. И вместо две маски, че ти разрешат да ходиш с една до следващата ваксинация/

16

епидемиолог

преди 3 години

Ползите от нея надвишават рисковете, категорични са експертите.??Ако говорим за здрави млади хора и деца, вредите от която и да е такава ваксина надвишават значително ползите

15

Анонимен

преди 3 години

И какви са ползите? Т.нар. "ползи" са само предвидени, поне за сега. А хората си умират и колко случаи не ставят явни и се крият ще разберем някой ден.

14

Анонимен

преди 3 години

МЕРСИ ТЮАЛЕТНО ПАТЕ НЕ ЩА

13

Анонимен

преди 3 години

Икономиката на САЩ и Западна Европа е субсидийно-санкционна.Западна Европа и САЩ се отказаха от пазарната икономика. Субсидират свързани фирми, санкционират конкуренцията.Пазарната икономика е за Третия свят.Пари за субсидии са давани, ще се бие ваксината.

12

Анонимен

преди 3 години

При "Спутник V" няма странични ефекти, но ...

11

Анонимен

преди 3 години

смъртността е под 50%. все още. направо коктейлче да ни приготвят за най сигурно. понеделник от едната, вторник от другата, и т.н. неделя почивка. след седмица пак.

10

Анонимен

преди 3 години

Антиваксърите да умират. И без това са безполезни на този свят.

9

Анонимен

преди 3 години

Самия вирус си е тип грип. Къде изчезна нормалния геип?? Отделно Баце си взима комисионире за продажбата на,, вак72558сините*.

8

Анонимен

преди 3 години

Точно така, това не е ваксинация. Това е евтаназия.

7

Анонимен

преди 3 години

Ползите че ужким ще карате по-леко грип превишават рисковете да умрете или да получите сериозни увреждания. Ок.

6

Анонимен

преди 3 години

Ваксините са искуствено създадени смеси от вещества,щом казват профилактични за подготовка на здравите организми за повишаване имунните им възможности за защита в зависимост от метаболизма,усвояването на вещества между тях и специфичните организмите приемащи ги,което е сумарната скорост от съвукупноста процеси в развитие по методи на изчисления анализирани спрямо всички условия с участващите от един или няколко атакуващи съответните или множеството по различие,съвместимост организирани в системи

5

За ваксините

преди 3 години

добре. Никой не казва и дума за лекарството МИР 29 с което се лекуват средно тежки и тежки случаи на Ковид 19. Или то не е интересно защото няма далавера. Всички тези агенции ,които ,,одобряват,, лекарствата са подкупни и по- корумпирани и от Баце.

4

Анонимен

преди 3 години

Да му мислят сухите съчки!

3

Мона

преди 3 години

препарат Дж & Дж.странични ефекти : помага за бляскава коса, спира пърхут, "подсилва" имунната ти система и те превръща в ГМО организъмстранични дефекти: напълваш трапа преждевременно..., но пък каква хубава коса имаш в последния си път... ползите многократно надвишават рисковете!

2

Глад за старците

преди 3 години

Вчера срещнах г-н Георги Ганев - новия председател на бюджетната комисия на НС.Питах го защо пенсионерите с 300 лв пенсия няма да вземат еднократна добавка от 120 лв за храна, а тези с 300 лв и една стотинка ще вземат.Отговорът беше - Запознат съм с проблема, но не ме е еня!Изводите всеки да си ги направи сам!

1

Анонимен

преди 3 години

Ваксинирайте се, за да проверите дали ще ви се случи нещо. Инак няма как да разберете. И ако нищо не ви се случи, пляскайте с ръце от дива радост.