91

Анонимен

преди 3 години

"ГЕРБ е токсична партия, защото всяка партия, която приеме във властта, прегръща я и след това изчезва", коментира Йордан Цонев."За вредните насекоми - токсични инсетициди! Иначе нанасят огромни щети за цялото население!

90

Анонимен

преди 3 години

Хайде да обясня защо гласовете от Турция са опасни!Защото няма отделен избирателен район чужбина, който да избира например 5 депутата. Всички гласове от чужбина се разпределят из градчетата и селцата. Ако едно градче със 100хил души избере която и да е партия и към него се прибавят гласове от Турция, се стига до там, че бабите не гласуват и % на местните е по-малък от този на прехвърлените гласове. Може да се окаже, че Враца са избрали Карадайъ, просто защото врачани не са излязли да гласуват

89

ОСЪЗНАЙТЕ ГО

преди 3 години

ДОГАН Е НЕДОСЕГАЕМ НЕ ЗАЩОТО Е ДПС, А ЗАЩОТО Е КГБ!!! АНАТЕМА ЗА ТИЯ!!!

88

Анонимен

преди 3 години

Важното е пак да се гласува срещу ГЕРБ и патериците им

87

Анонимен

преди 3 години

Османците не успяха, руснаците не успяха НО чaлrapите ще успеят да затpият БЪЛГАРИЯ!!!

86

Митев

преди 3 години

Ти в германия ли работиш!

85

ОСЪЗНАЙТЕ СЕ

преди 3 години

В НОРМАЛНИТЕ ДЪРЖАВИ, АКО 10 ГОДИНИ НЕ СИ ЖИВЯЛ В СТРАНАТА ЗА ПОСТОЯННО, НЯМАШ ПРАВО ДА ГЛАСУВАШ ПО ОБЕКТИВНИ ПРИЧИНИ - ТИ СИ СЕ ОТКЪСНАЛ И НЕ ЗНАЕШ ТОЧНО КАКВО СТАВА ТАМ, А СЪДИШ САМО ПО МНЕНИЯ И УСЕЩАНИЯ НА РАЗНИ ДРУГИ ХОРА. ОТКЪДЕ- НАКЪДЕ ХОРА С ДВОЙНО ГРАЖДАНСТВО ГЛАСУВАТ ДВА ПЪТИ В ДВЕ РАЗЛИЧНИ ДЪРЖАВИ?? ТАКА СТАВА ЕДИН ЧОВЕК = ДВА ГЛАСА! НЕ Е ПОЧТЕНО СПРЯМО ОСТАНАЛИТЕ ХОРА С ЕДНО ГРАЖДАНСТВО.

84

Анонимен

преди 3 години

Кажи кои от Северозапад го избраха точно! Там няма 1 турчин за парлама! Гласовете от чужбина се прехвърлят из цяла България и се стига до абсурда, място без 1 турчин да избира ДПСар. За това трябва да има район чужбина и да се знае, че ей тия 6 депутата са избраните от вън! Иначе се прави подмяна на вота на местните хора! И тоя е живото доказателство, как ДПС ще подмени гласовете ни на следващите избори! Как градчета без джамии и без един мюсюлманин ще се окажат избрали ДПС!

83

ФАКТ

преди 3 години

Ето за тази промяна ви говореше радеф!!!

82

Митев

преди 3 години

До Анонимен Не знам къде обикаляш, но аз работя в Спешна помощ и по селата виждам много красиви, здрави и нови къщи. И НЯМА НИТО ЕДНА не изорана нива!!!

81

Анонимен

преди 3 години

Данчо Ментата и Бялата Златка-двете страни на една и съща монета.И двамата правят"харашото" на Доган.

80

aa1830

преди 3 години

Корнелия добре го затапи Данчо ментата в парламента. В нормална държава този щеше да си е събрал багажа, а не да философства и да говори за смирение, както в Панорама вчера.

79

ОСЪЗНАЙТЕ ГО

преди 3 години

ИТН ЕДНО ПЕЯТ, СЪВСЕМ ДРУГО ПРАВЯТ. БОТЕВ И ЛЕВСКИ ЩЕ СТАНАТ МРЪСНИ ДУМИ В СЛЕДВАЩИТЕ ГОДИНИ. А НЯКОИ ВЕЧЕ ГО ПРАВЯТ ДАЖЕ В ТОЗИ САЙТ. НЕ СПЕТЕ. ОСЪЗНАЙТЕ ГО!!! ЛЪЖАТ НИ ДОЛНО!!!

78

Анонимен

преди 3 години

Слави се оказа най-големия национален предател! Създаде закон с който позволи на турците да станат 2ра политическа сила, т.е. ако 1вата не направи правителство, по закон ще трябва на тях да им се даде мандат! Разбирате ли това чалгари? Разбирате ли как вашия Славчо и вие с гласовете си се изс*рахте върху паметта на Левски и Ботев? Разбирате ли как разрушихте България? Влезе ли този закон в сила, България ще бъде едно кухо понятие на картата на Европа! БожееееееееИскам избирателен ценз!

77

Анонимен

преди 3 години

boко и гроб заминАха :D

76

О хо хо

преди 3 години

ТРИМА АГЕНТИ НА ДС/ КГБ ДАВАТ ЛЕГИТИМНОСТ НА ДПС, ЧЕ УЖ НЕ СА ЕТНИЧЕСКА ПАРТИЯ!!!!! ПОТРЕС!!!! А ИТН ИМ СЕ КЛАНЯТ С ПРИЕМАНЕТО НА НЕОГРАНИЧЕН БРОЙ СЕКЦИИ В ТУРЦИЯ ПРИ СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ!!! ЕТО ТОВА Е ИТН!!!

75

Обективно

преди 3 години

ББ нито е пр.ост, нито гл.упав. Това мнение го пишат ДВАМА руски трола, защото ББ е най- неудобният за тях. Искат да го заменят с Фигуранта и неговите червени калинки. Една лъжа, повторена милион пъти, създава УСЕЩАНЕ за истина. ДАЙТЕ ДОКАЗАТЕЛСТВА, ДОКУМЕНТИ. НЕ САМО ДУМИ ПО КОМУНИСТИЧЕСКА РУСКА МЕТОДИКА. Те така дойдоха на власт и 1944 година.

74

Анонимен

преди 3 години

Тоя само като го вида и ми се гади! Роден християнин, пристанал на ... и всичко това за да им даде легитимност, че уж не били религиозно ориентирана партия! Чалгарите са предатели, ама го правят защото са про*сти! А тоя съзнателно целува ръка на агите и пие шербет кафе, а после се прави на българин! Гнусно направо!

73

Начи!!!

преди 3 години

Ако Цонев твърди, че последните години Доган и Трифонов не са се чували и виждали, то истината е,че се чуват и виждат непрекъснато!!! Завесата пада! Промените в изборния кодекс гарантират, че ДПС ще са втора политическа сила на следващи избори!С "Боят настана" на уста, ИТН предаде окончателно България на Доган!!!

72

Анонимен

преди 3 години

Баш ДПС искат нови избори. Без лимит за секциите в чужбина + гласуване по пощата. Охааа, вика Доганя! 200 000 гласа имат само от Турция и Германия. Хубаво ще се облажат.