151

Анонимен

преди 3 години

Хора, ГРОБ извършват геноцид над страната ни,събудете се,дори журналисти бяха убити през управлението им!

150

Анонимен

преди 3 години

До до 157Ами десния Иво Инджев е един от хората на сайта на Снайпер,сайта не е на ДПС или на БСП,че да лъжат.А руските сайтове са блокирани в Европа,само руски сайтове работещи за запада работят и се отварят,ако не знаеш!

149

мдаа

преди 3 години

До Дертове за Пеевскитова че руски разведки бия пеевски за отчет за парите. само доказва че атака и ДПС са създадени от руските разузнавателни служби за да поддържат етниеско напрежение в Балгария .Та дано някой поиска /помнете инвазията в Чехия през 1968/ да додат рснаците да ни освободят от свободата и българската територия.

148

до 157

преди 3 години

До Анонименруското разузнаване е създало 11 фирми за фалшиви новини които имат сайтова в интернот , така че не ми ги цитира. Веж кой е редактор и адреса на снайпер .няма да го намериш скрили са се да не отговарят за лъжи в съда.

147

Анонимен

преди 3 години

ГРОБ и ДПС са си разделили бизнеса преди изборите, може да се учудите, но не ДПС са налапали голямата плячка от разграбването на България, а именно герберите,дори банката за развитие са гепили герберите,има го написано в сайта на "Снайпер"!Разберете един път за винаги, откакто ББ влезе във властта,само се краде тотално, унищожава се българския бизнес и се пълнят скоростно гробищата с трупове на убити,събудете се!

146

Анонимен

преди 3 години

ени-чар

145

Анонимен

преди 3 години

Като Видя МЕНТАТА да се пеняв в българския парламент -зле ми става. Ще дойде Коледа и за тоя ***.....

144

Анонимен

преди 3 години

А този плу*жек не беше ли завършил Семинария, с духовно християнско образованиеи в партията на етническите турци. Е това е пример за тотален Бо^***.

143

ГИГАНТА

преди 3 години

До АнонименТАК, ТАК ТОЧНА ...

142

наблюдател от ООН

преди 3 години

Данчо Ментата....КРАТКО И ЯСНО...нямам какво друго да добавя към този прякор!

141

Анонимен

преди 3 години

дУпЯсЕ смукат пари и облаги от всички партии които са на власт.Смукаха при тройната ламя,смукаха при ГЕРБ,и ще смучат от всички бъдещи когато са на власт.После ги предават.

140

Анонимен

преди 3 години

Ако това предателство с неограничения брой секции в чужбина бъде гласувано , тогава вече ви гарантирам , че ще стана терорист , в сравнение с който ИДИЛ ще изглежда като детска градина !

139

Христо Христов

преди 3 години

Хубаво е, че петоколонниците от герб бяха отхвърлени от всички партии, вкл и от другите - пак в енп. Относно ДПС - те са част от групата в еп, която диктува либералните политики на ес като повече имигранти, повече цензура, по-малко референдуми, истанбулска конвенция, повече санкции...

138

анонимен

преди 3 години

Ако Чалгаро не направи правителство, а ни изпрати на избори, ще получи шут в гъ*за и много от неговите депутати, и тези отровните, няма да помиришат парламента!

137

Анонимен

преди 3 години

Дончо Ментааааааааааааааатаааааа. По -известен като Кириак Стефчоф с пендергаските очилца...Отивам да повърна....

136

Анонимен

преди 3 години

Менто,менто след Пеевски ти си следващия бушон на дръндареца.

135

ЦЕЛТА Е ЯСНА:

преди 3 години

ДА СЕ ТУРИ РЪКА И ПОСТАВИ ПОД КОМУНИСТИЧЕСКИ КОНТРОЛ , НОВИЯ ГАЗОПРОВОД , КОЙТО ЩЕ САБОТИРА ЕВРОПА И ЩЕ БЪДЕ ИДЕАЛНАТА ХРАНИЛКА ЗА ЧЕРВЕНИТ КХМЕРИ НА БЪЛГАРИЯ , НАРЕКЛИ СЕБЕСИ "ПРОТЕСТЪРИ"!МАЯМАТА ВЕЧЕ ИСКА ДОКУМЕНТИТЕ И ВЪТРЕШНО ТЪРГОВСКИТЕ ТАЙНИ НА ГАЗОВОТО ДРУЖЕСТВО , ЗА ДА БЪДЕ ОВЛАДЯНО ОТ "СЪЗАКЛЯТНИЦИТЕ НА ФИГУРАНТА"!ВОЙНАТА ПРЕДСТОИ!!!!!!!!!!!!!!!

134

ФАКТ!

преди 3 години

ВМРО И НФСБ , СЕ ПРОВАЛИХА , ПОРАДИ ГОЛЕМИЯ БРОЙ НА БИВШИ КОМУНИСТИ И ЧЕНГЕТА В ТЕХНИТЕ РЕДИЦИ!ТОВА Е РЕЗУЛТАТА ЗА ВСЯКА НОВА ПАРТИЯ....СЪС СТАРИТЕ *** ОТ ДС/БКП!СЪЩОТО ЩЕ БЪДЕ И С И.Т.Н.--БОЙКИКЕВ И ДЖОБНИЯ ГЕНЕРАЛ ОТ ДБ , ЩЕ ИМ ПОДПИШАТ СМЪРТНАТА ПРИСЪДА!

133

Анонимен

преди 3 години

До ПолитологТочно.Някой дирижира артистите,владее медиите и форумите.Единствено по- трудно ще контролират ДБ защото електората им е по- високо образован и от София.Сега почва атаката срещу ДБ дори и от новите партии.Само гледайте нова тв.Водещата е срам за журналистиката в интервю с ГЕРБ.България ще се оправи когато глупаците намалеят драстично.

132

Анонимен

преди 3 години

До 130уволниха доцент от УНСС,само защото се изказал против предизборната инвазия на ББ в университета.там е разрешена инвазия само на бсп