13

Анонимен

преди 3 години

И да го внесете и да не го при няма да видите. Хората казаха ясно и четливо на държави с вътрешни проблеми парите могат да бъдат спрени което най вероятно ще се случи.

12

Анонимен

преди 3 години

Една група бизнесмени искат всичко за себе си без значение каквае е цената за населението и държавата.Това няма нищо общо с демокрацията.

11

до 1

преди 3 години

Ей заради такива пpoсти парчета като тебе, сме на това дередже. В главата имаш компот нищо друго. тия 10млрд. дълг 89г. се равняват на сегашни около 300млрд., точно при толкова фалира и Гърция съвсем скоро. А знаше ли колко % от БВП е бил тагава дълга и сега колко е??? Тия работещи пазари заминаха с краха на СИВ, а нормална държава нямаше как да купува бokлуците на соц-а. Затов всички се редяха за западни стоки. Енергоемки и неефективни предприятия, с работници като тебе, от които нищо не става.

10

Анонимен

преди 3 години

Вие не сте важни-важна е територията. Земите ВИ са изкупени от чужденци.Нямам отговор: Защо толкова се о-проста-чи етноса?По-скоро винаги е бил ***.

9

Анонимен

преди 3 години

Всички олигарси на прехода-разбирайте забогатели от приватизационните сделки разпилели се по Сингапур, Сърбия, Украйна Дубай и т.н. са се обединили за да се върнат в България по понятни причини.Това няма нищо общо с доброто или лошото управление на ГЕРБ.Те се връщат за да ВИ управляват.Хубавата новина е че няма кого да управляват.Пенсионерите ги скубеха с *** на билетчета и депозити в КТБ.Пенсионерите не стават за друго.Младите отново масово ще се изселят от България.

8

Анонимен

преди 3 години

през миналия програмен период имат забавяне на проекти. От планираните за 2014-2020 г едва 17% са изпълнени.-----Това ли са успехите на ГРОБ ?

7

Анонимен

преди 3 години

БТПП е централната новина.Ръководството е съставено от бивши щатни сътрудници на ДС.Това, което се случва е, че бившите от ДС, овладяват държавата.От това на вас ще ви стане по-зле.

6

Мъко,мъко

преди 3 години

До 4 За Жигула сте давали пари,но я получихте. Сега колонизираната България спира икономиката,образование,културата,селското стопанство....Милиарди са дадени за воени самолети стар модел,които не са получени -а и няма да ги видите.Това са дребните души-рев за Жигула,за сметка на Родината си..Ех,Левски..

5

Анонимен

преди 3 години

Крадеца е активират цялата огнева(тролска)мощ в негова защита,първо днес беше разрухата фалшивата новина за десет хиляди лева депутатски заплата,сега се лансира новата опорка,че виждаш ли ако закъснеем с планът за възстановяване, България ще загуби,очакваме следващата порция п'омия която ще излее неговата крадлива клика!

4

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 1При Тодор Живков чаках 8 /осем/ години за Жигула, с предварително внесен депозит 1500 лева!!! Една Жигула струваше на Б-я 915 лева, а българина блащаше за нея 6100 лева!!!!

3

кой ли го интересува

преди 3 години

Чалгарите и тинята от протестите намърдали се в парламента имат други ПО-ВАЖНИ и СПЕШНИ задачи.Първо си увеличиха заплатите на 10 000лв. и после веднага се метнаха на мерцедесите.Уличните мутри влезнаха в парламента и приеха закон да защитават мутрите .....

2

Анонимен

преди 3 години

.... Иванов обясни и че през миналия програмен период имат забавяне на проекти. От планираните за 2014-2020 г едва 17% са изпълнени....Мутри сър.

1

Анонимен

преди 3 години

Възстановяване от какво? От разсипията при ,,демокрацията ли? От тегления заем от 21 млрд лева само за последните 10 годино ли? А Тодор Живков бил фалирал държавата при два пъти по малък външен дълг и работеща икономика с работещи производствени мощности и пазари. Да не говорим, че на България и дължаха 2,5 млрд само Ирак и Либия. На Ирак го опростиха демократите, щот така заповяда колонизатора Сащ