17

епидемиолог

преди 3 години

Ползата от ваксината надвишава риска---------За здрави млади хора и деца обаче, риска превишава ползата.Единствената полза е че ако си ваксиниран надлежно от която и да е одобрена от медиите ваксина и починеш от ваксината или каквото и да е друго, няма да го пишат Ковид.Което при принудително масово ваксиниране, значително ще намали смъртността от Ковид в статистиките.И вместо две маски, ще ти разрешат да ходиш с една до следващата ваксинация/

16

логиката решава

преди 3 години

За здрав човек без придружаващи заболявания и добра имунна система ,рисковете от непроверена ,набързо скалъпена ваксина с много странични ефекти,някои от които неизвестни ,са много по-големи от колкото съмнителните ползи

15

Христо Христов

преди 3 години

Абе урселата ваксинира ли се вече с астра зенека или още се ослушва?!

14

Анонимен

преди 3 години

Антиваксърството трябва да се криминализира в извънредни ситуации.Т е шубетата.

13

Shrek

преди 3 години

Преди седмица си сложих втората игла с Астрата. Този път нито вдигнах температура, нито ме боля ръката 3 дни, като преди. НИЩО! Чувствам се перфектно. Антиваксърите да спрат да дращят простотии, защото аз го и преживях лани този ужас ковида. Дано само тях ги натръшка, та да видят какво е.

12

Киро

преди 3 години

Като тръгна да се ваксинирам, ако е скоро, сиреч тази година, принципно бих избрал Астра-Зенека, защото е конвенционална и реално не ме притеснява че няма години наблюдения. РНК ваксините са нови и няма обработени данни, които да гарантират, че няма да възникне някакъв проблем. Това не значи, че те са вредни и, че ще стане нещо, но неизвестността е по-голяма. Силно се надявам да няма проблеми и "бъгове", лично не мисля, че ще ни правят стерилни с тези ваксини.

11

Ваксиниран Ковидиот

преди 3 години

Ваксини няма, и в склада няма. Ако имате възможност сложете си каквато и да е.Просто се извърши поредния геноцид с българския народ. Навсякъде почнаха от възрастните а в България са оставени да ***. И не е въпроса във това коя е ваксината. И Спутник и Синовак да има и тях използвайте. За съжаление отново сме на първите места не само в Европа, но и в света по смъртност.....

10

Анонимен

преди 3 години

АСТРА ЗЕНЕКА ВАКСИНА ЗА СОРОСИ.

9

Анонимен

преди 3 години

свърши тая, никой няма да се имунизира с ваксина вкарана през фирми на герб. ще има съд над тея убийци

8

Ха-ха-ха!

преди 3 години

Не съм изпращял дотолкова, че да си бия експериментални ваксини.

7

До 4

преди 3 години

Ти чакай когато наистина ще почна да измират масово хората и няма да могат да крият повече колко народ са избили техните ваксини. Аз мисля че на модерна и файзър дори са по-опасни.

6

Анонимен

преди 3 години

Ех тая АстраТромбека бе!53569

5

Анонимен

преди 3 години

...a имунизираните с другите трябва да се редят за следващия шот. И така до края на света.

4

Анонимен

преди 3 години

Десет приятели неможаха да дочакат втората доза. Отидоха си от този ши.ван свят на по 40 годишни. Астрата ги уби. Добре че не ги послушах и аз да се ваксинирам щото сега щях да сам при тях. Когато Управници Мутри ви казват ваксинирайте се никога не ги слушайте. Те не ви мислят доброто те си мислят за банковите сметки.

3

Лилияна

преди 3 години

Фешънка беше втората, незабравимо изживяване

2

Лилияна

преди 3 години

Сложих си една Пфайзерка, след това една Фршънка, истински оргазъм, горещо препоръчвам!

1

АнонимеН

преди 3 години

ВСИЧКИ ОРГАНИ НА ЕС СА ПОДЧИНЕНИ НА МЕРКЕЛ!!!А МЕРКЕЛ С ЦЯЛАТА СИ НАГЛОСТ СЛОЖИ НА ГЕРМАНЦИТЕ И ОТ АСТРАТА!!!ГЕРМАНИЯ НЕ Е НИКАК БЕДНА МОЖЕШЕ ДА КУПИ ВАКСИНИ ПО 50$ , А НЕ ДА КУПУВА НАЙ-ЕВТИНАТА НА ПАЗАРА АСТРАТА ПО 4$ ----------РАЗБИРА СЕ, ЧЕ ЩЕ ЗАЩИТАВАТ АСТРАТА ЩОТО ТАКА БРАНЯТ МЕРКЕЛ!