281

Диана

преди 2 години

Така ще да е когато руснаците не знаят какво искат! Западът наистина имаше политика на откъсване на бившите соц.страни от Русия защото те явно и досега се страхуват от Русия и не могат да си представят, че може да се случи нещо и бившите соц. страни да се обединят отново с Русия..Но..това означава ли, че и Русия се бои от запада и затова трябва да отхапва парчета от питата му?..НЕ!..Ето защо политиката на Русия в случая е неефективна, нереална, не решава проблеми на Русия, а са заяжда със Запада

280

тя

преди 3 години

Всички големи държави се стремят към влияние !

279

тя

преди 3 години

Простотий от прости тълкования !

278

Нашият Гърбушко

преди 3 години

си призна, че е продавал оръжие за Украйна, а после реве, че искали да го тровят!? Жабата си объркала гьола, много е крастав, че да играе на световтата сцена. Това му е било само сплашване, другият път новичока ще го ликвидира, не знае с кого си има работа!

277

Анонимен

преди 3 години

До nikos petros Византиецо, връщай борчовете заедно с останалите роми от юга. Вие не сте Европа, вие сте Африка на Европа.

276

Анонимен

преди 3 години

За Краварите Кервана със стоката от заграбеното от войните по света , з за Натовските кутретата остава да лаят гладни след кервана и да пазят от мухи кервана ....

275

Анонимен

преди 3 години

Ще освободиш на баба си хвърчилото. Вие изобщо не сте наясно какво ще става след десет години, когато САЩ ще се окажат едва третата сила в света.Свиквайте, че светът се променя и място за хегемонизъм много скоро няма да има.

274

Barba Ganios

преди 3 години

....i da znaete ot evropeisko i amerikansko robstvo,pak Rusia shte ni osvobodi !!! Za treti pat shte ni e !!! Kolkoto i da se opitvate da chetete istoriata naopaki ....faktite sa si fakti !!!

273

Анонимен

преди 3 години

Дойче зеле много слабичко много не вървите пишете за арабите дет ви чукат жените и колят мъжете

272

Анонимен

преди 3 години

Кой въоръжи мюсюлманите в Босна, кой въоръжи мюсюлманите в Косово? Кой предзвика гражданската война в Югославия? Въоръжиха ги САЩ и Германия. Гражданската война в Югославия беше отдавна планирана *** операция на ЦРУ. После, кой въоръжи джихадистите в Сирия, при което участват чешки оръжейни фирми и аферисти като Гебрев. Всички следи водят в ЦРУ. В история американците са бомбардирали не една балканска държава: Румъния, България, Сърбия. Не е ли ясно кой е тук терористът?

271

Минаващ

преди 3 години

Добре че Кървавия Пигмей от кремлин отстъпи щото украинците заплашиха да взривят 6-те реактора на запорожката АЕЦ която е баш на черно море и ние и власите щяхме да се разпаднем от радиоактивния облак докато сме на двата си крака че направо Чернобил ще е като детска пиратка и затова тоя се дръпна назад с войската си съставена от людоеди.Даже ръководството на АЕЦ-А го беше написало на сайта си.Та такива ми ти работи

270

Анонимен

преди 3 години

Фердинанд е бил старши лейтенант от кавалерията, богар аристократ и българите са го харесвали. Иначе нямаше да воюват толкова войни под началството му.

269

Сат Н

преди 3 години

Просията, Англия и Франция са Периферията и винаги са се борили срещу обединението на Стария континент.

268

Анонимен

преди 3 години

Дойче Зеле , министерството на лъжата. Пускам си DW и гледат как предават за абсолютно политическата присъда над убиеца на св.Джордж Флойд, покровителя на престъпниците. Каква радост имаше в очите им, какво щастие излъчваха гласовете им. Казаха - ще остане в затвора до края на живота си. Голяма радост беше. След това веднага почна предаване за две Лиз близ каки и как забременяват без мъж. Абе с една дума, от тях независима журналистика недей чака. Кажи им дойче зеле и ги подмини.

267

Анонимен

преди 3 години

С Русия живеехме по добре. С ЕС и САЩ е мизерия. Никога не е било такава мизерия в България.

266

Анонимен

преди 3 години

Руски тролчета, с агресивното си поведение все повече ме отвращавате и все повече ме отблъсквате от Русия. Обичах Русия, а сега ми е почти противна, благодарение на русофилите в България.

265

Анонимен

преди 3 години

Едно време са хвърляли листовки с пропаганда от самолети, а сега директно ви поднасят пропагандата в компютрите и мобилните телефони. Докато си лежите и си цъкaте на телефончето и на таблетчето и разни скапани азиатци ви напомнят, че трябвало да сте им благодарни и длъжни, че трябва да защитавате зверствата им днес, защото освобождението на България е просто бонус, остатъчен продукт, от една тяхна война която е имала за цел контрол над проливите и разширяване на влияние. И вие се връзвате.

264

Анонимен

преди 3 години

Този сайт се е напълнил с платени руски ***.

263

Rrr

преди 3 години

Давайте, валите все на Россию. Мы вас презираем.

262

Анонимен

преди 3 години

До АнонименГърците си убиват чуждите владетели,като Отон Първи,за разлика от нас,които сме търпяли невъзпитания и груб Фердинанд,вместо да си намерим някой славянски цар от Чехословакия или Русия,който ще е съпричастен,ние се набутваме с Фердинанд!Но е вярно,че немците изпращат екип ,който да изследва за гърци и техните традиции, но откриват само българи в днешна централна Гърция и скриват изследванията. Гръцката легенда се ражда от фанариотството,няма такава държава на Балканите преди 18 век