299

Анонимен

преди 3 години

Електронно банкиране направи измама за 3 МИЛИОНА лева !ВЧЕРА НА ТЕРИТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ! НАЛИ Е СИГУРНО! НАЛИ ТОВА Е АРГУМЕНТА, ЧЕ СИ УПРАВЛЯВОМЕ ПАРИТЕ ЕЛЕКТРОННО, А НЕМОЖЕ ДА СЕ ГЛАСУВА! ГОТВЯТ НИ НЕВИЖДАНИ ДОСЕГА ФАЛШИФИКАЦИИ

298

Анонимен

преди 3 години

Мажоритарният вот не мина, но минаха всякакви други глуппостти. 1. Гласуване по пощата2. Гласовете от чужбина, вместо в район Чужбина с 4 или 6 мандата влизат в другите избирателни области и може да се окаже, че с една крайно силна мобилизация гастарбайтерите избират 20 депутата.3. Размразиха клаузата за депутатските увеличения на заплатата с 25%, която не е ползвана от 2009 година. Тя казва, че за извънредна работа, депутатите ще получават извънредни повишения.

297

Анонимен

преди 3 години

След като, отворят плика,променятвота.Браво дълго човече,браво.Имаме си ориентир,но си нямамепастир.Тояжки сър.

296

Анонимен

преди 3 години

Политическата неграмотност на българите просто достига нови недостижими върхове. След царя свинар и царя комар, и царя пожарникар, сега си избраха нов цар чалгар. Тази остаряла византийска мажоритарна политическа система е изчезнала още през средновековието, ама българите все още си я използват по навик. Все едно живеят в средновековието и не са чували, че отдавна вече има нова модерна демократическа система на управление. Не е нужно да ви управляват царе и вождове, като крепостни селяни.

295

Хмм

преди 3 години

Като ви чета коментарите направо все едно съм между некви неандарталци. Това е лудост. Както може да се фалшифицират хартиените така може и тихниката. Всичко е въпрос на желание и възможности. Но електронния вариант е по-добър, по лесен и по-малко грешки може да се направят. Винаги има вълна на недоволство от новинте неща. Едно време така са били срещу колите и са предпочитали конете ама нещата леко са се сменили. Та и това ще мине.

294

Ватман

преди 3 години

Писмото може ли да го пусна в трамвая като едно време и какъв е срокът че трамвай номер 5 обикновено закъснява.

293

Анонимен

преди 3 години

Това по пощата ще замести невидимитедушички.Вместо да се чудят как да гидопишат,запретват ръкави 100 човекаи пишат ,принтират ,за всеки избирателен р- н по още 100 хил.,и ще сеокаже че сме 20 млн.От ИТН,ни сложихабез да искат, на пачи яйца.Кой ще проверява пощата.Даже отсиндиката ,за краварите се изсмяха.Слави,Слави,защо ни погубваш???

292

Кабапчия

преди 3 години

Мечтая си за електронно гласуване или с писмо. Тази пролет не можах да закарам, старите да гласуват, че единия го болял кръста, другия коляното, а третия главата. На следващите избори със сигурност аз ще пусна гласове от тяхно име. Къде ще отидат да не са съгласни - иначе няма кой хляб и лекарства да им купи!Дали пък някой няма даде добра цена за 4 сигурни гласа - даже пред него ще ги пусна! От тъмната стаичка не могат да се контролират добре - някой може да продава своя глас на 3-*** плащачи.

291

69

преди 3 години

по добре ги направете явни и славуца отива на бунището завинаги

290

Анонимен

преди 3 години

Честито, заспал и *** народ НЯМА! НЯМАААА,ИМАОАА, ИМАААА, НЯМААА, ИМА, ИМА, КАК ДА НЯМЯ

289

Анонимен

преди 3 години

Който разбира от компютри никога няма да повярва че машинното гласуване не може да се фалшифицира. Който пише програмата за машината той определя победителя в изборите.

288

Анонимен

преди 3 години

БСП ще падне под 4% защото бабите няма да се оправят с машините. Турците ще направят семинар за своите хора и те ще се научат. Славчо ще получи повече гласове защото за него гласуват младите дето са на ти с машините.Поне такава е идеята на ИТН

287

Анонимен

преди 3 години

Ей, как се повтаря 2013-та. Първият протест беше след назначаването на първото правителство. на БСП-ДПС-Атака, което извади теслата и започна да отменя важни решения, като забраната за пушене на закрити обществени места, и да възстановява строежа на АЕЦ Белене с държавни пари.... чакаме новото (ако дойде) и неговите решения.

286

Анонимен

преди 3 години

Чалгарите направо скриха шайбата на народа.

285

Анонимен

преди 3 години

Стига сте ги съдили, Тошковци и Слави - ами те са вълшебници! Слагат в шапката волята на 2 500 000 избиратели, махат с пръчката и вадят от там зайчето Решетников - е не са ли виртуозни изпълнители, кажете!

284

78 стотинки

преди 3 години

Смяна на избирателната система с мажоритарна;2. Намаляване на броя на депутатите от 240 на 120;3. Мандатност на народните представители до два мандата;4. Въвеждане на задължително гласуване;5. Въвеждане на електронно гласуване;6. Драстично намаляване на държавната субсидия за партиите;7. Пряк избор от народа на съдии, прокурори и началници на полицейски управления. А къде е въпроса за неограничени секции за гласуване в чужбина (Турция) бре Тошко ????????

283

Анонимен

преди 3 години

Чудя се, какво ли мислят феновете на Слави, гласували осново заради черните му очи, получавайки вместо идола си, недоразумението Тошко? Ще ги питам, когато ми попадне някой подобен.

282

Анонимен

преди 3 години

Помня че при първото си гласуване с машина дори президентът изпадна в затруднение и му трябваха няколко минути за да се ориентира. Щом като за него това е донесло затруднения, какво остава за хората, които не са свикнали да работят с тъч скринове и да се досещат, че за да стигнат до своя избор, трябва да натискат "next"

281

78 стотинки

преди 3 години

Евала тошко постигна това за което се пенявеше, чужбина сега ще може да гласуват по пощата с гълъби и в краен случай по морзовата азбука и неограничено. С кеф да си ги харчите парите изкарани от този закон!! А на слави му пусни музиката от ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО!!!!!!!!!

280

до 304

преди 3 години

Наясно си ,че машините се повреждат и може да спре гласуването.Друго, да има хартиен отрязък за проверка.Като машините не трябва да бъдат в интернет връзка с ЦИК защото това предопределя възможност за хакерска атака и манипулации.Както досега ,без интернет връзка с ЦИК,а не да гледаме как ни пързалят.Трябва да има възможност и за гласуване с бюлетина.но като цяло "новите " показват че са прекалено некомпетентни и явни марионетки.