14

Леша

преди 3 години

"Само 19% от българите биха се ваксинирали при първа възможност"Точно така, ще започнете да си признавате. Преди 1-2 месеца се твърдеше, че повече от половината ще се юрнат да се инжектират.Скоро ще си кажете и цялата истина, не е 19%, реално е 1.9% :]]

13

Анонимен

преди 3 години

и колко ваксини искаш да избираш. Три вида има избирай. Вече и ваксини има бол.

12

Анонимен

преди 3 години

Простотия българска

11

Анонимен

преди 3 години

Бяха НАПЪЛНО БЕЗВРЕДНИ.Сега малко се умира и инвалидизира, но ПОЛЗИТЕ ПРЕВИШАВАТ. Да видим след още половин година какви ще ни ги сипят. Моята версия е: МИСЛЕХМЕ, ЧЕ Е ЗА ДОБРО.

10

Анонимен

преди 3 години

Ако имахме избор на ваксини...Народа не е ***, само е объркан от противоречиви мнения за единствената ваксина, евтината. Нормално е човек да е притеснен от неизвестното и когато никой никъде не носи отговорност.

9

Мими

преди 3 години

Това не е ли стара информация.Защо публикувате отново едни и същи статии ?

8

Анонимен

преди 3 години

*** народ, слаба държава.После Боко. Слави и Корнела им били виновни.

7

Мнение

преди 3 години

Защо ли пък сме скептици, обяснете? Нормално да е така, след като започна насадената пандемия, много доктори обясниха, че първо трябва да се създаде лекарството и не по-рано от 2-3 год може да има ваксина. Какво стана на практика- всеки си лекуваше болните, както намери за добре и за по- малко от година- и ваксина има?!?!? Не закъсняха и първите отрицателни странични ефекти. Казано:-Вие, оФцете, се ваксинирайте, но печалбата е при нас- фармацефти , и процента от продажба - при управляващите.

6

Анонимен

преди 3 години

Под 65 годишна възраст има повече риск от ваксините,отколкото от вируса... Който може и никога да не преболедуваш. А 20-30 годишните имат в пъти по-голям риск от лоши ефекти от боц, отколкото от китайския грип.

5

Анонимен

преди 3 години

Някак си имам повече вяра на РНК ваксините, отколкото на Астра Зенека и Джонсън и Джонсън.

4

Бау

преди 3 години

милиард дози са сложени по света. *** обаче искат да го убият след като го ... чипират :D

3

89770

преди 3 години

Въпреки растящия брой ваксинирани, заразата не стихва. Смъртността не намалява. Все певече заболели има, след като са били ваксинирани. Тва е във всички държави. Обяснима е предпазливостта на българите.

2

Анонимен

преди 3 години

Този напън силово да ни подканя ГЕРБ да се " ваксинираме" се провали! И слава богу! Защото се превръщаме в опитни мишки,на фармацевтичните компании по света! Правят го само хипохондриците в България!!! Право е на всеки сам да реши!-:))

1

Анонимен

преди 3 години

Щом 1 милиард в целия свят са се ваксинирали за 2 месеца от както започна имунизацията....и пак са доста малко,доколкото знам мал-умниците са доста повече в световен мащаб!!