34

да помислим

преди 2 години

Експериментални ваксини, недостатъчно тествани, ,наюруш правени, със съмнителни странични ефекти като парализа,тромбоза,инсулт,миокардит,перикардит,неврологични симптоми, смърт.При което,никой не знае дългосрочните странични ефекти,колко време трае евентуалната защита на ваксината и дали някой нов щам няма да я пробие -както има сведения за Пфайзер и бразилския щам.А сега имаме и нов щам в Индия-комбинация от британски+африкански+бразилски. За чудене е ако хората искат да се ваксинират

33

Анонимен

преди 2 години

do Solar PowerЩе подпиша, когато спрете да ми удържате данъци и здравни осигуровки.

32

Solar Power

преди 2 години

До Анонимен: Аз пък се ваксинирах и всички мои приятели и им няма нищо. Изобщо не се разболяха нито аз , дори и температура няамах. Защо лъжеш хората ?

31

Solar Power

преди 2 години

До до 25: Така като се замислиш хитрите евреи и британци и американци и китайци дали се самопрецакват като си ваксинират неселението ? Първите дори са на 100% ! Днес 1 умрял и 50 болни в Израел ... население 10 милиона. Ходят вече без маски и всичко си им е както преди ... а тук заради такива рептили като теб ще ме ограничават още 1 година поне.

30

Solar Power

преди 2 години

До до 25: Мнозинството в ЕС реши :) Относно резерватите по скоро препоръчвам да се подпишеш ,че се отказваш от болнична помощ и когато те перне вируса да опъваш краката и това е :)

29

до 25

преди 2 години

Мнозинството решава. А то ще реши, че ваксинираните сте опасни и трябва да живеете в резервати като индианци.

28

Анонимен

преди 2 години

по скоро антиваксърите ще си правите комуни щото като сложат изисквания за летища екскурзии рабита ваксина и ще увиснете.

27

Анонимен

преди 2 години

Разбира се, то хората в Дания, Ирландия, любимата ви Швеция , да не споменавам Израел, където скоро и от маските няма да има нужда, са много прости, за разликаот вас, фейсбук "специалисти... Хаха!

26

Анонимен

преди 2 години

До кк"Антиваксърите ще станат ,най-нежеланата част от обществото."Ми хубаво, направете си ваксинирано "Общество", вие - двадесетина процента нискоинтелигентни и наивни хора.

25

Анонимен

преди 2 години

Още ли не са разбрали че ваксинираните се разболяват и заразяват останалите. Един приятел спортна натура се ваксинира и сега е пар..цал. Зарази и семейството си и сега всички чакат края си. Лекарства не им помагат. Няма места в болниците и са на домашно лечение. Добре че родите ли те му живеят далече че иначе и те щяха да дадат фира. Бягайте далеч от ваксинирани. Те носят заразата и заразяват наред.

24

Fox

преди 2 години

Я да увеличат заплатите двойно спрямо кови за инфаркти и инсулти и ще видим нова статистика.

23

кк

преди 2 години

Антиваксърите ще станат ,най-нежеланата част от обществото.Вече се наблюдава тази тенденция.

22

да попитам

преди 2 години

Не беше ли в Дания, където ако не се висинираш - идват социалните вземат ти децата и ги дават да ги отглеждат поклонници на ?-джендъризма?

21

Пепе

преди 2 години

Нормална статистика 19% интелигентни хора!!!Останалите са от 80-те %

20

Анонимен

преди 2 години

До 19На приятел от холандия им ги раздадоха в офиса но... Тестовете казват че се правели само ако нямаш симптоми на корона и ако не си бил в контакт с боленДоста объркващоТогава защо ти е да си правиш. Само от любопитство явно.

19

Анонимен

преди 2 години

Някой може ли да ми каже, мога ли да си закупя свободно от тези тестове с които ти бъркат до мозъка?

18

Анонимен

преди 2 години

Малко ли се тровим с фалшива пълна с химикали и кво ли не храна. Както вицът: когато прочетох съдаржанието на кроасана реших че е по добре да изям само опаковката мумръсен въздух и т.нЕдна всксина няма да ме събори. Да я дават насам

17

до Леша

преди 2 години

1,9% , отдавна е минат този процент.

16

Анонимен

преди 2 години

Браво, това е добра новина! Иначе как ще излезнем на първо място в света по смъртност?Напред, братя Българи!

15

до 11

преди 2 години

ми при 15 хиляди умрели от вируса ,че има ефин умрял уж от ваксина.