62

Polska

преди 3 години

Полша е най-великата страна, най-великия народ! Тя е пазителката на европейските ценности!Jeszcze Polska nie zginela!

61

Анонимен

преди 3 години

Русия да си затвори всичките посолства, после всички ние ще го напънем на останалите рускинчета отзад, после всичко ще си дойде на мястото!

60

На каишка!

преди 3 години

До Анонимен 68Отгоре (начальниците) не дават да се пише за такива новини...Разбираемо.И ние семейства храним и слушкаме.Не ни е приятно, вярно е...това е вид професионално и личностно унижение, но...Всички знаете КОЙ държи медиите в България, нали?Класацията е напълно обективна.Но поне Русия е доста зад нас (засега).

59

Анонимен

преди 3 години

Голяма работа.

58

Анонимен

преди 3 години

Тоя ще подпали война в Европа.

57

Чичо

преди 3 години

Кой събори кулите-близнаци в Ню Йорк?91589

56

Rrr

преди 3 години

Придурки, а вы чего обрадовались? Больше радоваться нечему? Это хорошо, ждите Эрдогана, он вас порадует....

55

Анонимен

преди 3 години

Това е най простата нация на Земята.Колкото по-далеч толкова по добре.

54

Анонимен

преди 3 години

Кулата на Мордор и летящите о рки край нея!

53

Ех

преди 3 години

Всички ги провокират горките братушки ! Пък те са толкова хрисими...

52

Анонимен

преди 3 години

До 58Какво ви пречи печатайте и вие рубли.Само ,че проблемът ви е че няма какво да ги правите.

51

Нищо ново

преди 3 години

До До Нищо ново: Ето, това е тролството: лепене на етикети по опорна точка.Нито Русия е империя, нито е вражеска (за нас). Ние нямаме какво да делим с Русия, напротив, можем да спечелим ако имаме нормални съседски отношения. Кой има интерес от русофобство? Ние не.

50

Нищо ново

преди 3 години

Американците дават един долар за да вземат два. Те са най-големите длъжници в света, но печатат долари.

49

Анонимен

преди 3 години

Признанк на Приятелски жест е САЩ да Пърдат на чуждо място, а у Тях да мирише на Рози !

48

Нищо ново

преди 3 години

До Анонимен 52: Да, така е, но какво общо има с темата за това, че Полша изгонила руски дипломати, а Русия - полски?

47

До 53

преди 3 години

Ама САЩ не са плащали на терористи, за да взривяват храмове, и не са избивали елита и цвета на нацията. Не помня и да са фалирали България, нито да са инсталирали измислени управляващи без основно образование, нито да са създавали олигархията и организирата престъпност. Защото докато руските марионетки избиваха интелгенцията на източноевропейските държави, то САЩ наливаше милиарди в Западна Европа и Япония. Да, бомбардират, но после дават. А Русия само взима. Сравни ФРГ и ГДР, за да се убедиш.

46

До Нищо ново

преди 3 години

И аз така мислех преди. Но сега съм убеден, че Русия е една вражеска империя, която хвърля страшно много средства и усилия, за да дестабилизират Европа и западния свят. Водят хибридна война на много нива - чрез ***, сайтове за фейк новини, страници с фейк новини в социалните мрежи, журналисти, политици, бизнесмени, олигарси. Властта им след 10.10.1989г. е силно разклатена, но все още я има. Те носят главна война за кризата в България, а не САЩ, както обичат да манипулират.

45

Малко за политика

преди 3 години

До До 47: Хайде, стига си се пънал по русофобската опорна точка. В международната политика няма само добри и само лоши. САЩ добри ли са? Къде не са бомбардирали (в т.ч. и София) и къде не са се намесвали. Къде нямат военни бази. Все заради "световният мир"? Ако можеха, щяха да унищожат Русия, но не могат.

44

Анонимен

преди 3 години

Тия за какво ми изтриха 17 век, това нещо обидно ли е? Точно 17 век Полша превзима Москва, в руската история това е наречено " смутни времена", абе образовайте се бе Днес.бг, това са факти, а пред фактите всеки мълчи!

43

До 47

преди 3 години

Ама разбира се, те всички я провокират! А тя една такава добричка и невинна. Съвсем не е най-голямата държава териториално, заради постоянните си завоевания. Ако не беше НАТО, твоята любима Русия щеше да погълне и Западна Европа след ВСВ. Заради това са тия бази - защото хората много добре знаят какво представлява Русия, а именно един хулиган, който разбира единствено от езика на силата.