6

Анонимен

преди 3 години

До Бай ИванВиж историята на сестрата на Стойко Пеев, актьора изиграл Хан Аспарух. Пиян активен борец против "фашизма" закон не го лови!!!! Та демокрацията пазела? В родното ми село сина на партийната секретарка, била и тя ятачка на осем години, уби в две отделни катастофи съпругата си в колата и друга жена жена работела край пътя. И нищо. Но апартаменти до Японския в София и първи демократи! А за изнасилвачите рецидивисти, роднини или близки на кметове или активни борци да не говорим.

5

Бай Иван

преди 3 години

Демокрацията пази убийците, социопатите и маргиналите, какво очаквате ;) ???

4

До 2

преди 3 години

Казваш, че като минаваш през маалата и някоя ти хвъли дететео си пред колата и ти го сгазиш, трябва да лежиш 12 години и да ти отнемат книжката и колата. Свидетели, че ти си виновния ще има много - цялата маала. Винаги може да се случи случка на пътя, колкото и да внимава шофьора и е много погрешно да се искат огромни наказания за непредумишлено престъпление.

3

Анонимен

преди 3 години

Принципно има умишлено убийство и неумишлено. Неумишленото може да се случи на всеки и затова присъдите са малки според някои. Според мен при употреба на алкохол или наркотици от шофьора, присъдите трябва да са като при умишлено убийство.

2

мак

преди 3 години

Да почиват в мир децата. Едно ми е чудно, а и на всички сигурно, защо не се променят законите за причинена смърт на пътя, за да има ефективни присъди и дълги години за виновника+ отнемане на кола и книжка. 12 години за 6 убити е неморално и несправедливо.

1

son

преди 3 години

няма човек който да няма познат приятел или роднина пострадал при птп и пак и пак всичко постарумо. Защо ? Аз не мога да си отговоря