14

Анонимен

преди 3 години

Той да яхва теслата и да ходи на Марс, че много окъсня с графика.Ако така върви, може и да не доживее стъпването *** Марс.

13

Мъск в Русия

преди 3 години

До Анонимен"Кейп Канаверал да не би да е изчезнал, че чак у Индонезия требе да ходи Мъск да гърми към Луната ?"Мъск първо отиде при Раша, но след като от там го унижиха и му се изсмяха, сега в Раша ще го чакат, ама някой друг път.Ето на. Фабрики на тесла във САЩ, Германия, Китай, чак в Индия ще има, но във Майка Раша - Не.Не става така да унижаваш човека.Рашките се помислиха за много велики и направиха както Нокиа на времето при представянето на Андроид. Сега съжаляват но вече е късно.

12

Анонимен

преди 3 години

Ракетите на Мъск към момента са най-добрите ракети.

11

Анонимен

преди 3 години

Както винаги, на държавата не й пука за гражданите й. В случая, Индонезия иска да изкара едни пари, и предлага островът на заинтересовани страни. Пък това че СпейсХ изселиха жителите на Бока Чика, за да си правят базата там, не интересува никой. Вярно, не са им откраднали земята, откупиха им я срещу заплахата ако не се съгласят, да я вземат понякакъв там член за общественото благо, обаче все тая. Пенсионерите които живееха там, сега трябва да си търсят ново място за живот.На о-в Биак ще е същото

10

Анонимен

преди 3 години

Водеща новина, браво.Нещо за пръчковидните гъсеници в Ангола и как са днес няма ли?

9

Анонимен

преди 3 години

Ясно.Отвътре ги напъва да го дадат този остров, но нямат мерак.

8

Анонимен

преди 3 години

най голямата измищльотина в световната история. нема спейс екс, нема боринг къмпани. мускусният плъх е едно лъжливо мекотели, сламен човек на дълбоката държава. важно е уфсйети да верват. космосът е новата фронтера ама от холивудското мазе. дедо стенли кубрик.

7

Анонимен

преди 3 години

Индонезия и Амазонка трябва да са защитени зони,това са най-красивите места планетата,пак ще съсипят природата!

6

Анонимен

преди 3 години

С други думи, SpaceX няма нищо общо до момента, но заглавието едва ли не ги изкарва виновни. "Лошият Мъск" краде земята на "доброто местно население" (което между другото е готово да убива, за да си направи катуните на точно определени координати).

5

Анонимен

преди 3 години

Ами ако изчезне безследно ракетата, в този регион нещата изчезват

4

11

преди 3 години

Там има много вулкани. Може да е на късмет да му даде първа космическа скорост на Мъск към Марс.

3

Анонимен

преди 3 години

Поредният див остров който ще бъде опоска и оглозган от самозабравилата се, алчна, *** цивилизацийка. Добре че природата си знае работата и бързо погребва такива измишльотина.

2

Анонимен

преди 3 години

Путинистите ще бълват помия сега горките от злоба и завист. Това е в основата на комунизма, злоба и завист към по кадърните, по можещите. Плюят Илон Мъск и не могат да му се намажат на кутрето. Плюят ГЕРБ, събраха чалгари и разни амеби за алтернатива и промяна. Късметлии са държавите дето не са били руски сателити.

1

Анонимен

преди 3 години

Странно защо не са го предложили на Роскосмос :)))))