6

Анонимен

преди 3 години

ТИ СИ НАШИЯ ВОЖД, СЛАВИ!АЗ ВИНАГИ ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ТЕБЕ!САМО И САМО ДА НЕ СПИРАШ ЧАЛГАТА!АЗ БЕЗ ЧАЛГА НЕМА А СЪМ ЖИФ!НИА, ЧАЛГАРЕТЕ СМЕ КУТО ЯТУ!

5

Анонимен

преди 3 години

Слави каза, че ще направи Революция и така ще осигури на всички 5-6 пъти по-високи заплати!(леле... че помня кога бяхме милионери, но не стигаше за сирене и кисело мляко)

4

Solar Power

преди 3 години

До .!. Чудесно ! Новите да си правят правителство и да раздават всички пари и готово :)Имат 160 гласа да действат ! Калинк винаги ще има и Хитлер да дойде пак така ..... матряла е такъв :)

3

Qwerty

преди 3 години

Сулю и пулю насадили баирите с рози, сега държавата да ги подмогама.

2

.!.

преди 3 години

Значи какво да ви кажа!? ТОВА СА ГЕРБЕРАСТИТЕ!!! ТЕ ИДЕЯ СИ НЯМАТ КАКВО ПРАВЯТ ИДЕЯ СИ НЯМАТ КАК ДА ГО НАПРАВЯТ ИДЕЯ СИ НЯМАТ КАКВО ИСКАТ ДАЖЕ, но,но МОГАТ САМО ДА КРАДЪТ Ъ ЛЪЖАТ И МАМЯТ! После обаче излиза тиквата и разправя как той бил велик във всяко едно отношение! Но само малко да погледнеш какво става в държавата и виждаш ЧЕ ТЕ ЛЪЖЕ *** И КРАДЕ! ТТова са герберастите!!! Нито могат Нито знаят какво да правят! Но ако питаш тях българия без тех ще загине! Мдам!

1

Анонимен

преди 3 години

"Лисичаров недоумява как това минава на управителен съвет на Фонд "Земеделие", защото според него показва "тотално неразбиране на материята"Така се получава с толкова много калинки. Не знаят какво правят и са способни да съсипят всяко добронамерено решение с некaдърността си. Това именно е и основният проблем на управляващата до сега партия - липсата на добри специалисти на всяко ниво! Няма как да се работи с калинки!