195

Ахххх

преди 3 години

Аххх колко е щастлив Радев, с нетърпение чака в засада с неговата платена партийка на Изправи се, Мутри мрън, със служебен кабинет итн ...Като гледам колко пари се изляха по протести, по билбордове, реклами, купен вот от мрънкащите, като гледам как простолюдието чалгари гласува за Славчо, как турците се подкрепят и вместо 10% сега имат 20% заради втората им партия в лицето на Да България, ... добро не ни чака ...

194

Dinosaurus

преди 3 години

Я, зеления Чорап заговори за принципи и отговорност! И си скри юмручето, нали вече новите мутри са вътре ! Не можа да познае подкрепата към Мая или Христо, и сега наставлява, размахва пръстче, приканва към сериозност - кого? Карикатурите от 7/8, т.е.втората политическа сила? Дето ще оправи държавата, ще я извади от кризата? Компетентно и разумно? Смях в залата! Скоро: плач в сценария!

193

Христо Христов

преди 3 години

"арогантно и безотговорно проявиха политическа незрялост " - точно петоколонниците на козяк са нагли и арогантни, както винаги са били.ПП. Сега могат да налазят троловете им от маалите.

192

Анонимен

преди 3 години

слепия българин не знае на коя партия да вярва.вчера - юпита, днес - мутри, утре - чалгари.Всеки го лъже и няма оправия.

191

помнещ

преди 3 години

Браво,че този цирк от страна на ГЕРБ ПРИКЛЮЧИ!!!-:))) И мисля също.Че ИТН Ще състави правителство! и ТО ЩЕ БЪДЕ ПОДКРЕПЕНО ДОСТАТЪЧНО!-:) Просто партията ГЕРБ нещо много "бързаше " да знае всичко и веднага!-:),не престана да говори и насажда недоверие към българските граждани съвсем целенасочено и спедкулативно! " Тошето" или " Тошко" както го наричат привържениците на ГЕРБ.До този момент,се държи съвсем нормално и адекватно!-:) Промяната настъпва! Бавно но сигурно! -:)))

190

Баш Бандита

преди 3 години

Да върне и всичко откраднато, след което право в затвора - да го правят Булка с Букет!

189

Анонимен

преди 3 години

За какво го дъвкаха три дена тоя мандат, като беше ясно, че никой няма да им пристане? Това не са прости тутките от патриотичния блок, които Хаджигенов сполучливо натече "наци-партии". Митов и Деса Танева щели да ми бъдат новите лица, ай, моля ти се!

188

Сат Н

преди 3 години

Никой не мрази ГЕРБ.------Как да не ги мразя бе, ти луд ли си?Това е котилото на най-гнъсния подвид на Хомо Сапиенс...

187

Анонимен

преди 3 години

Хайде пак едни стотици милиони за безмисленни избори

186

Партиец

преди 3 години

Мyди ВЪН!Това е главният ни лозунг!Няма само от БКП-тата да хвърлят лозунги!

185

Анонимен

преди 3 години

Бойко е затънал в собствените си фантазии. Никой не мрази ГЕРБ. Хората мразят шайкат която се върти около Бойко. А те за съжаление се олицетворяват с ГЕРБ. Мисля че скоро хората на ГЕРБ ще разберат кой ги дърпа към дъното. Хората от ГЕРБ са наши сънародници и съсвем не са лоши хора. Просто са там за да си запазят привелегиите или да оцеляват. Ако шайката на Бойко я няма вероятно нещата ще а са коренно различни. За съжаление нарцисите погубват всичко около себе си когато усетят че загиват

184

Тролски пазар

преди 3 години

До АнонименДемутризация на България трябва,вкл. и за тpоловете на мутритеНемаш грижи.То,междувпрочем "троловете на мутрите" са същите тези *** на НДСВ.. които преди са били троловете на СДС... които преди това са били бодри пионерчета и са веели знаменца на 9 -то Септемврийските манифестации докато пеят руски революционни песньовки до прегракване.Сега , на последвалата демутризация , троловете масово ще се преквалифицират на чалга -тролчета... Мутри вън тролчета.Хляб трябва да се яде.

183

Истина

преди 3 години

Чакалите на Бойко из целия фейс с различни профили ръсят лъжа след лъжа .

182

Анонимен

преди 3 години

Демутризация на България трябва, вкл. и за тpоловете на мутрите.

181

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ загуби изборите и антиГЕРБ партиите са мнозинство в парламента.165 депутати на антимутренските партии и 75 депутати на мутрите.

180

206

преди 3 години

Не бързай,че.аман от хубави дни за българската демокрация!!!

179

L.

преди 3 години

Най-сетне една добра новина.

178

Анонимен

преди 3 години

Един хубав ден за българската демокрация....

177

Анонимен

преди 3 години

Герберунгелите се уплашиха и избягаха от отговорност. Те могат само да крадат!

176

Анонимен

преди 3 години

Ами за кеф си е, че мутрите не успяха пак да се намърдат във властта и пак да крадат.