8

4epa

преди 3 години

ЗАЩО ТАКА БЪРЗО НЕ ВЪРНАХА ПАРИТЕ НА МАРТИН ПЕТРОВ !!!!!!!!!!!!!!!!

7

Анонимен

преди 3 години

Спасихме наистина имиджа на България пред едни, ако щете, потенциални инвеститори", заяви пред БНТ д-р Пламен Русев."Моят приятел ми каза, че предния ден е имало взлом в неговия офис. Като че ли е имало физически достъп до документи, които по един или по друг начин са дали достъп до съответните имена, пароли------------------Ние да си спасяваме имиджа, защото *** се е оставил да го оберат?

6

Анонимен

преди 3 години

На некой му е паднал нета преди да прехвърли парите от БГ сметката към Африка, Индия и от там некоя офшорка или биткоини.Пак че от банката са блокирали транзакцията.

5

vlady

преди 3 години

Бизнесменът да сезира католикос Карекин II Нерсисян - България и Норвегия са в различни епархии на Арменска Апостолическа Църква.

4

пияница мистик

преди 3 години

"Засега е ясно, че адресът, на който е регистрирана фирмата, е на улица "Христо Белчев" в София."===Точно там ходих повече от година в един апартамент с табелка на него на някаква фирма, отдолу на звънеца също имаше сложен надпис на фирмата. В апартамента работеха 5 ***, говоря за наистина голям апартамент с 3 спални и хол. Охраняваха ги някакви мутри и имаха паник бутони. Изпипана работа, професионална. Нищо чудно да са завъртели нов бизнес

3

Анонимен

преди 3 години

Историята е съшита с бели конци.

2

Фламинго

преди 3 години

Нали има банкова тайна....или не е много тайна ? :) Нали уж никой няма право да ти гледа сметката в банката...?!?

1

Анонимен

преди 3 години

БИСНЕСМЕН