464

user

преди 3 години

Странно защо няма и месец след изборите и вече всички плюят срещу ИТН. Явно нещо много си повярваха,а Африкански взе да се изявява като месия. На Славчо сега му е добре, защото няма да им плаща заплати :) Това беше най-голямата грешка на Слави.

463

ПОЗОР СИ ВА ТОШЕ

преди 3 години

ТОШЕ- ИЗКЪПИСА ВА!

462

всяко зло за добро

преди 3 години

Досега в Славчу рева срещу всички опоненти на БСП . Хаиде вземайте се с другаруте и започвайте фалита на държавата . Така след 2-3 години ще се изчистим от комунисти и няма да се слуша чалга .

461

дж 525

преди 3 години

До Анонимени Славито и Мая са политически онанисти.Гледат как някой върши работа и се облизват и вият от мерак .но като им дойде времето бягат защото ги е страх дао не се изложат . а ще се изложат е сигурно !00% и хората си приготвят развалените яъца още от Великден.

460

Анонимен

преди 3 години

Ама де го тоз човек?.........Славито, де?

459

Анонимен

преди 3 години

На следващите избори Трябва да накжемШОу Партията и Мутрите на МаяНие ги вкарахме Ние ще ги Изкараме

458

Анонимен

преди 3 години

Шоу Партията няма да прави правителство защото не са политициСлави е диктатор не иска да се разбира с Никой

457

Тошко африкански

преди 3 години

ИНТ - Това съм АЗ! Други НЕМА!

456

Анонимен

преди 3 години

Според мен Има Такива Некадърници няма да направт правителство,страх ги е

455

а

преди 3 години

Мълчанието на агнетата.....

454

Анонимен

преди 3 години

Безсънни нощи за герберски те стратези.Баххъ

453

Анонимен

преди 3 години

Другата седмица Тошко отново ще попържи Джитко Бибитков от трибуната на НС и ще нахрани обилно с омраза към ГЕРБ и Борисов избирателите на ИТН. Ако са ги избрали само за това наистина са попаднали на точните хора.

452

полковник Колев

преди 3 години

Ако някой говори за Демокрация в БГ то той се намира в голямо заблуждение!?... Така че за да увеличите "демокрацията" в БГ увеличете си още повече партиите - нали това било гарант за демокрация....Аз лично бих желал една безпартиина система,а не малка и бедна България да храни нищо неправещи и вечно боричкащи се за власт и за пари продажници.

451

ОМЕРЗЕНИ от ИТН

преди 3 години

ще видим как викат познати от чужбина за правителство./ И....?????/Такова ШИКАЛКАВЕНЕ е нямало!Жалко за Президента.Гледали сме Трифонов 1990г.И повече_ не.Мислете.

450

Анонимен

преди 3 години

'' Като виждам боричкането за власт и кои външни сили пречат за една положителна промяна ''....................Боричкане за власт има във всяка демокрация ... въпроса е, че в успешните държави има система която предпазва алчността на политиците да вземе връх.А иначе всички политици са еднакви ... да се разчита на ''морални политици'' е безсмислено. А тези които се правят на най-морални, те са най-опасните.

449

полковник Колев

преди 3 години

Като виждам боричкането за власт и кои външни сили пречат за една положителна промяна в БГ,като виждам и невероятната корупция,неспособноста на българите за самоуправление и липсата на каквато и да е положителна стратегия за независимост и просперитет,съм за съжаление песимист и не вярвам че нещо ще се промени за съжаление в БГ

448

Анонимен

преди 3 години

Тошко се изказва с тон на морал от най-висша инстанция.И Хитлер, и Мусолини правеха така.

447

Анонимен

преди 3 години

До Дедо ЦЯЛО ЛЯТО МЕСТНИ ОЛИГАРСИ ИЗПРАЩАХА АВТОБУСИ С ХОРА ОТ СЕЛА И ПАЛАНКИ НА "ЕКСКУРЗИИ" КЪМ СОФИЯ И ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА- ТАКА СЕ ПОЛУЧАВАШЕ МАСОВОСТ НА ПРОТЕСТИТЕ. ПО СЪЩИЯ НАЧИН ЕКСКУРЗИАНТИ В ДЕНЯ НА ИЗБОРИТЕ МОЖЕХА ДА СЕ ВИДЯТ ИЗ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ В ОЧАКВАНЕ НАРЕЖДАНЕ ОТ ПАРТИЙНАТА ЦЕНТРАЛА ДА СЕ ИЗСИПЯТ И "ПОДКРЕПЯТ'' БСП И ДПС - ТОЯ РАЙ СВЪРШИ КОГАТО СЕ ВЪВЕДЕ УСЕДНАЛОСТ- СЕГА ИМА ПО 100+ ЧОВЕКА РЕГИСТРИРАНИ НА АДРЕС НА ПОЛУСРУТЕНИ КЪЩИ.

446

нямам думи

преди 3 години

ИТН са най голямата измама в историята на България. Подведоха по простите хора да гласуват за тях, веднага си дадоха по 10000 лева заплати и се скриха като мишки. сега се договарят тайно с радев и мафията как да източат банките и да разпродадат всичко което докопат (

445

Дедо

преди 3 години

Мълчат защото така са инструктирани. Народа се усети тотално излъган. Протестите бяха резултат от многодълбока схема с участието на тъмни външни сили които нищо добро не са ни донесли от столетия. Дали осъзнахме,че шепа продажници могот тотално да ни закопаят ,ще проличи на следващите избори.