21

Да не спорим

преди 3 години

Отвъд океана никога не са липсвали люде с интелектуални дефицити...... Скоро една дама беше съдила производител на каравана, защо не е описал невъзможността да готвиш вътре, докато тя се движи с включен круиз_контрол! И даже ги осъди за доста сериозна сума. . . . И тез' момци са я свършили някаква, за която никога никой не би предположил , уви!

20

Марин

преди 3 години

Упътванията се правят още от първите микровълнови печки, когато една мадама решила да изсуши котката си с микровълнова печка.

19

Жоре

преди 3 години

Има една приказка на старите хора... глупав човек и вързано куче може да го охапе.

18

Док

преди 3 години

Какво е виновен Мъск, че почти 100% от населението са дебйлй?

17

Анонимен

преди 3 години

Бюджетна кола за балъци, от която хитреца Мъск прави пари. Какво друго да очакваме?

16

123

преди 3 години

Ами да. Тая кола уж разпознава всичко на пътя, а не може да види има ли човек на седалката. Престъпна безотговорност.

15

CEO Тесла

преди 3 години

На конкурентите от Чук мога да кажа само:Кво прайте като трябва да извадите пирона?

14

тесла owner

преди 3 години

Моята тесла развива до 30-40 удара в минута!Зависи от нуждите. Може да вади и пирони!

13

Мухахаха

преди 3 години

До Собственик на ТеслаТова че си прочел няколко пъти рекламните брошурки на Тесла не те прави "собственик на Тесла" ..... *** с достъп до интернет и въображаем приятел с име "Гугъл" мухахахаха

12

Анонимен

преди 3 години

А системите на е-ВАЗ как са. Колко безопасна е руската електрокаруца? Няма такова сделано все още?Благодаря Ви за вниманието.

11

Анонимен

преди 3 години

Петролната индустрия нанася удар.Това е все едно да свалиш контакта, да бъркаш вътре с голи ръце и без никаква квалификация и накрая да обвиниш електрическата компания, че токът, който ти доставя, те е убил (щото освен това и си подсили бушона).

10

Собственик на Тесла

преди 3 години

До Анонимен Вие, гражданино имали ли сте щастието да се возите в "недоразумението" Тесла? Хаха. Моята набира за 2.9 сек от 0 до 100 км/ч.

9

Рокфелер, арабите и

преди 3 години

руснаците правят ВСИЧКО възможно да дискредитират Тесла и Елон Мъск. Бесни са, че петролът ще отиде назад като потребление. И затова се чудят как да пишат срещу Тесла. Това са перфектните електромобили и колкото и да се напъват Фолксваген няма да ги минат в средно бъдеще!!!

8

Айде стига вече

преди 3 години

Кога някоя медия най-накрая ще каже или напише, че Telsa или който и да е друг автомобил, не може да спаси ***-самоубийци от собствената им съдба???

7

think

преди 3 години

Ами хората са го казали: "Системата за безопасност не прави автомобилът автономен." Що за луд трябва да си да скачаш на задната седалка, докато автомобилът се движи. Бог да ги прости двамата тексасци.

6

Пешо

преди 3 години

До АнонименС кола за хиляда лева, ще се савоубиеш доста по лесно

5

Анонимен

преди 3 години

За тесла повече статии отколкото продажби. Изобщо някой купува ли то това недоразумение?

4

Собственик

преди 3 години

Продавам Тесла

3

Анонимен

преди 3 години

Е то па навремето първите коли с ДВГ са били много сигурни.Естествено,че началото е трудно.След 6 джи ще е друго,няма да има нужда от човек да управлява.

2

Анонимен

преди 3 години

Поколенията стават все по-тАпи и все по-нагли. Сега са решили да завеждат дела, че колата не можела да се движи сама без шофьор, при положение, че никой никога не е твърдял обратното, а изрично е указано какво се прави, дори при включен автопилот. Сега разбирам защо в някои упътвания за перални пише, че не може да се къпят домашни любимци в тях.