483

Анонимен

преди 3 години

Мандат връщам- пари не връщам ! крадене до последно,подписване на концесии, назначения в бордове , какви Мизерии още ще направите г-н ...... ?

482

Анонимен

преди 3 години

наркотици и чалга!бъдещето на българите е в третия свят.

481

ВОДЯТ РАСЛЕДВАНЕ...?

преди 3 години

До Анонимен- 547! И на мен ми се искат много неща, ама нема! Вие, кога ще се ограмотите и кога ще разберете, че тези които ви водеха на площада за носа - пак ви, излъгаха! Още ли им вярвате, че ще съдят г-н Борисов - още ли им вярвате, че ще успеят да върнат от преди 77г. просташкия нараден съд и ще скалъпват обвинения?! Народа казва: "Ще съдят на Мойсей камбаните!". Да ви попитам? - Кога Народното събрание отне функциите на правораздавателните органи - от кога е съд? Тези лаладжии могат да си

480

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Боко днес пак ще извика...софийското ГЕРБ,за да...умотвори пред тях и 2-3 *** да отразяват...събитието. Човек без работа но с...голямо его кво друго може да прайй.

479

Анонимен

преди 3 години

Народа иска гербаджиите в Затвора и конфискация на Накраденото - та ясно е кой го е страх страх страх.Затрихте всичката разследваща журналистика ,та да не показват далаверите ви ,ама Народа има очи и уши.

478

Манекен на Ламброзо

преди 3 години

На доказан Престъпник къде му е мястото?!?

477

Анонимен

преди 3 години

Не трябваше да има избори точно в този момент на чума, България се разпада пред очите на цяла Европа и свят. Всички които гласуваха извън страната сега да видят какво ни оставиха. За съжаление, ще ни се разкаже играта, за 1 седмица 10 000лв заплата не искам да знам какво ще направят до 4г. Нищо смислено до сега и може би няма да има. Щяха ББ да вкарат в затвора, нищо подобно, сега се краде повече от него.

476

Анонимен

преди 3 години

След великата диверсификация защо газта се вдигна с 36% за 1г ????-------------------------------------------------------------------------------------------------------------Газ е в мъжки род. Научи се да пишеш правилно.

475

bo

преди 3 години

Ще видим на новите избори лятото, как ГЕРБ ще са с над 30%, Слави ще се свие в опозиция, вечната БСП с 9%, колкото и ДПС, ДБ на ръба, Мая с Бабикянчо и адвокатчето са аут, а Патриотите пак ще са вътре в комбина с ГЕРБ. Ха да видим .....

474

Нищо не се дава

преди 3 години

На снимката се вижда, че боеко пак не е имал пари да се обръсне. Толкова е зле положението при него откакто сдаде мандата, че не е възможно да се каже нищо повече.

473

%%%

преди 3 години

Само чалгаджия знае тънките места на любителя на сръбско.

472

офф, бе

преди 3 години

Били си вдигнали заплатите. Друг не трябва да има шкафче. В БГ трябва да е само 1.

471

Нали не си мислите

преди 3 години

Че аз съм си клатил краката 14 години? Тоя колониален нациско фашистки режим ще бъде пречупен жестоко и безкомпромистно - и след смъртта на Симеон 2 "ще се прераждаме" - рестарт на държавността каза бившият премиер на Република България Бойко Методиев Борисов, но за да се случи този рестарт има една порода нациско-фашиски вълци дето си заминават - те може да са извинение и оправдание за едни много умни момчета дето ги няма - но аз мисля да ги оставим да нямат оправдания и извинения ...

470

За газта ли?

преди 3 години

Аз казах да се не връзвате на геополитическите интереси на САЩ - те си имат много големи проблеми "вкъщи" и искат да ги вентилират навън ....и като играете проСАЩ и против РФ - какво ли може да последва? Съветская изненада ... Лудия дето реже клона на който седи - е има начин да се извиним, ама не слушате - Вандализирайте на Симеон 2 всичките имоти дето си иска с държавна измяна. Всичко на сол ....

469

Анонимен

преди 3 години

След великата диверсификация защо газта се вдигна с 36% за 1г ????

468

Анонимен

преди 3 години

чао гробари

467

Анонимен

преди 3 години

Няма голям избор- чалга или привитимизъм и фростащина.По-добре първото.

466

уточнение

преди 3 години

Буци ще му прави компания,да не скучае.

465

Анонимен

преди 3 години

Бацата истерясва с всеки нов ден и извива един фалцет и гълчи, изпъчил огромен тумбак. Мноо *** кефи.

464

Лорд Майминчев

преди 3 години

Уууужас,патерицата се носи от страната на здравия крак.Така казват ортопедите.А тримата братя отсякоха две от трите глави на ламята.Третата ще бъде отсечена след три месеца.