18

Балабанов

преди 3 години

Станиславчо Балабанов направо да ги замества и да започва с координацията - отдалеч се вижда, че има капацитет...или сега има малко работа и не може!

17

Анонимен

преди 3 години

Когато чалгарите си изберат правителство, НОЩ напуска, отговорността е на новия премиер и здравен министър. Да си съставят нав. Членовете на НОЩ бяха многократно хулени и обаждания от антигерб коалиция/БСП,/Радев, затова напускат вкупом щаба.

16

Анонимен

преди 3 години

Е как така, нали се хвалеха как Мутафчийски щял да плаче или просто така е по-лесно?

15

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Защо, бе симидчиев?..."Разочарован си, нали? Нищо, при следващите избори Мангъра като стане главен, ще оправи всичко.

14

Анонимен

преди 3 години

Симидчиев, хем има изисквания как да се ръководи пандемията, хем не иска да се променя НОЩ. Мисля, че е време да порасне!

13

До # 10

преди 3 години

Сигурен съм, че и ти можеш да го направиш, но сега имаш малко работа - тъщата те накара да изхвърлиш кофата с ***.Аман от диванни смелчаци!P.S. Смятам, че и Мутафчийски и Симидчиев са свестни хора и си вършат работата добре в тази сложна обстановка.

12

Анонимен

преди 3 години

При мафията герб има голямо вълнение .Последния по всичко няма ли да си ходи при магнолиите на село ??? Обърна кораба тоя некадърник.

11

Анонимен

преди 3 години

"Защо, бе симидчиев? нали оплювахте НОЩ, нали с чайчета се лекува Ковид, нали сте най-добрите специалисти, нали се подигравахте с мутавчийски."Нещо си в грешка, въпросният Симидчийски от самото начало шпаклова задните части на нощниците.

10

До 8

преди 3 години

Симидчиев никога не е лекувал с чайчета, напротив, върни се назад и прочети многобройните му задълбочени статии относно схемите за лечение на ковид болните! Не го нареждай до Мангъров и сие. Нека сме обективни и да ценим хората със здрав разум и компетентност, че като гледам, не са много там!

9

Д-р Коронис Кауза

преди 3 години

От кога пиша че НОЩ не е назначен от Борисов, а това е всъщност представителството на международната медицинска и фармацевтична мафия в България, но кой да ме слуша? Функциите им са да координират корона истерията на местно ниво, чрез всяване на паника и създаване на организационен хаос. Главната цел е населението да бъде ваксинирано с нещо, което определено няма отношение към заболяването Ковид-19.

8

Муфтаджиев&Майму

преди 3 години

Точно така, сами да си оправят кашата, която забъркаха.

7

Анонимен

преди 3 години

Не подмяна ... а зкариване трябва :)

6

Анонимен

преди 3 години

Защо, бе симидчиев? нали оплювахте НОЩ, нали с чайчета се лекува Ковид, нали сте най-добрите специалисти, нали се подигравахте с мутавчийски. Ах, неКадърници СКапАни, за нищо не ставате.

5

7/8 кючек

преди 3 години

Едни и същи мутри са във властта, просто правят сеир за народа!

4

Анонимен

преди 3 години

Симидчиев е умен и отговорен лекар и човек, който активно даваше смислени и полезни мнения и съвети през цялата ковид криза. Няма как да се принизи до крякащата безполезна посредственост в парламента, независимо каква е политическата му позиция!

3

Анонимен

преди 3 години

Ами аз доколкото виждам, Борисов продължава да си управлява :D

2

Българин

преди 3 години

Пълен смех, страхливци. Нали искахте промяна и кълняхте по НОЩ

1

1

преди 3 години

Е, що така, нали "Баце" само калинки и некадърници слагаше?Да не би това да значи, че това е лъжа, а?