4

Един от Германия

преди 3 години

Бил съм 3 мессеца в командировка в Южна Кореа. Ходили сме на вечери в ресторант с клиентите и знам, че корейците от една бира или една чаша вино се напиват. Така са генетично предразположени. Когато бяхме на ресторант само ние, командированите от фирмата - аз, един французин, един швейцарец и един германец- поръчахме си бутика уиски, целия персонал на ресторана се изреди да ни погледне и само се кикокиха. Още по-учудени бяха, че напуснахме трезви ресторанта след 2 часа.

3

русенец

преди 3 години

От две чаши "червено вино " родно производство ми е падало кръвното така, все едно съм изпил бутилка водка. Ако ще пласирате *** в чужбина да знаете, че няма да ви бъде.

2

Xaxi

преди 3 години

Кво вино кви ракии... В България грозде не трябва за да се прави вино - това ми каза един известен енолог преди време.. жалка картинка , долнопробно качество ... Каквато държавата такова ни и виното... Блъскат етанол и есенции името вино...

1

НГТД

преди 3 години

Да ти п......на руския пазар. От тези по-далече, защото режат уши, или убиват ако не им играеш по-свирката. Има и други страни изкупуващи виното.