20

анонимен

преди 3 години

До Анонимен 19Русия си направи кефа да разиграе половината НАТО като ц?и+г+++ска мечка на селски събор! Сега войската се прибира по базите, че и за тях Великден е на 2 май! Ще си го празнуват по домовете! А чехите за чий ги ручаха жабетата ще се разбере по-нататък може би!

19

Анонимен

преди 3 години

чехите току що изгониха 70 ватника от посолството им.Ние кога?

18

Истината

преди 3 години

До Сплескан натовецСплескан русофил си! България е част от НАТО.

17

Патриот

преди 3 години

Руските богатири подвиха опашки като бити кучета и поеха обратно към вътрешността на Блядosтан! :))Явно арматурата на бункера в който се крие Хаяско I - ви екранира сигнала и няма връзка между него и командващият войските на колхозниците:))Толкоз за съветската, пардон, руската техника :))Карай, както е тръгнало, крепостните ще се изнесат и от Крим :)))

16

Анонимен

преди 3 години

"дойдоха 2 натовски кораба в черно море и копейките бегом като дюнкерк хахахахха почвам да бегам бате"Въпросните два кораба изобщо не достигнаха Черно море, тъй като Байдън ги изтегли обратно още миналата седмица ;)Информирай се бе човек, 21-ви век е.

15

бай Спиро

преди 3 години

Ако гражданите на РФ, вместо Путин имаха добър и мъдър ръководител, щяха да са заможни, поне колкото гражданите на ОАЕ, които също не са особено умни и работливи. Уви, те гражданите на РФ си държат на агресивното корумпирано джудже !

14

Анонимен

преди 3 години

Само дето натовските ревльовци ореваха медиите напразно.

13

Сплескан натовец

преди 3 години

американскат апропаганда ще изкочи със "Русия заплашително и агресивно си прибира войските"Това беше демонстрация само да знят краврските марионетки какво ги чака,братушките им показаха ,че нещата могат да загрубеят!Спешно трябва да напуснем *** и да нарите американския окупатор и агресор някъде на по далеч от БЪлгария1

12

Анонимен

преди 3 години

Язък! Китайските армии пак ще се връщат в базите си. Това вече за 4-ти път. Ама пък и двете държави понадуха БВП-то.

11

путин чао

преди 3 години

Свиха байрака. По-жалки от рушнягите са само русофилите

10

Хахаха

преди 3 години

Жужето пак го наритаха.

9

БЕСЕПЕТО ШАК АТАК

преди 3 години

дойдоха 2 натовски кораба в черно море и копейките бегом като дюнкерк хахахахха почвам да бегам бате

8

Анонимен

преди 3 години

За съжаление Украинците пак го издухаха така като гледам,явно пак САЩ и Русия се договориха нещо а другите пак ще опъват каиша...

7

Унуфри

преди 3 години

РФ е държава-бензиностанция със старо оръжие! БВП на РФ е колкото на миниатурна Нидерландия, въпреки, че е най-голямата по територия и най-богата на природни ресурси В РФ всичко освен кефир, водка и сельотка т.е. с остатъчна стойност се търгува в долари или евро, рублата е нищо. РФ е корумпирана людомразеща "държава" която вместо да се занимава със собствените си проблеми, прави всевъзможни мизерии по света !

6

Истината

преди 3 години

До Анонимен....... Путин ако реши ще прецапа Украйна, а Н... Ами да беше я прецапал, ама за това се искат топки. А на джуджето са като орехчета. Просто се уплаши от решителността на Байдън и цената, която ще плати за нахлуването в суверенна държава.

5

Enver

преди 3 години

Потракаха със скрапа, който смятат за техника и сега обратно към степите. Като разбраха, че Ердо обеща байрактари и стегнаха чамаданите. Той най-добре ги действа, редовно ги изпробва. Свали им самолета в Сирия -> нищо, убиха посланик -> нищо, арменските войници бяха резервирали с еър байрактар в нагорни -> нищо. Не казвам, че е добре, но путин от добро не рязбирам и турците знаят това. Само шамари, да им дойде акъла под ушанките на мужицците.

4

Анонимен

преди 3 години

тАТО сила хахахаах Русия вдигна 100 000 войника в бойна готовност и НАТО дори не успя да реагира пазят яко. Боже прибери си вересиите. Путин ако реши ще прецапа Украйна, а НАТО ще пристигне след 2 месеца със техните кораби дето едвам пъплят по водата.

3

Истината

преди 3 години

Дъртия Байдън излезе по-корав от джуджето и му показа, че не може да си прави каквото си иска!

2

Анонимен

преди 3 години

Като усетиха твърдия ,се уплашиха.

1

Анонимен

преди 3 години

Плашат гаргите рашаните!