10

Анонимен

преди 3 години

До Вирус"Изкуствената невронна мрежа, наричана още и Артифишъл Интелиджънс (AI) e"Просто ... млъкни!

9

Анонимен

преди 3 години

До HandelКое те кара да мислиш, че мозъка ти ранботи по-различно?

8

Анонимен

преди 3 години

Правилно хортува човеко за neuro routing.Там е заровено кучето.

7

Handel

преди 3 години

Пак платен материал на разни мошеници. С днешното научно и техническо ниво е невъзможно да се създаде искуствен интелект. Това, което се прави е създаването на все по-големи програми с все повече разклонения на действието (английския терми е flags) и компютъра на всяко "разклонение" изчислява кой "път" да поеме за оптимизиране на действието или минимизиране на щетите. Т.е. така наречения искуствен интелект върши това и само това, което предварително е заложено в програмата от програмистите.

6

Анонимен

преди 3 години

До 6 Това новата доза конспирации ли е?

5

Вирус

преди 3 години

Изкуствената невронна мрежа, наричана още и Артифишъл Интелиджънс (AI) e въведена отдавна в компютрите на Държавен Департмънт, Пентагона, NSA & CIA.Служителите им ползват "Интернет в Интернета" сърфирайки чрез създаденият от Air Force Research Laboratory Изкуствен интелект (ИИ) плюс TENS OS с вграден VPN, работещ на принципа на neuro routing и ... ИЗЧЕЗВАШ в МРЕЖАТА. За тази цел обаче ви трябва CIC със съответния чип. ;)Наздраве на българските хакери, кракъри и програмисти !

4

Анонимен

преди 3 години

До Програмист 2Да, за разработката на нови модели, но за чистото му приложение, не се изисква да си особено добър математик.

3

Анонимен

преди 3 години

До 3Изкуствен интелект(ИИ) е едновременно най-добрият и най-лошият термин да се опише тази сфера на наката.Засега единствено има нещо приближаващо го в т.нар. машинно учене и по-специално при изкуствените невронни мрежи, които просто са опти, да се пресъздаде процеса на обработка на информация в мозъка, като позволяват една малка част от разбирането ни за интелект, да съществува и на компютърен чип.А другото е, че често не сме сигурни, що е то интелект.

2

Анонимен

преди 3 години

Може ли да ми посочат един ИИ за пример? Щото още няма създаден и едва ли ще има скоро. А иначе единия не е ли от фирмата дето обучава програмисти за4 месеца?!

1

селЯнин

преди 3 години

Общи приказки. Моят чушкопек е с изкуствен интелект поне от 15години.