94

ББ

преди 3 години

До Коцето Калчота коце прав си,ама знаеш ли че путин през спутник,през кражбите на украйнски територии...през "зони на смъртта" се самоопределя като последовател на хитлер...та коце, коЙ и защо създаде НВ Вируса???..кои са вечните господари носещи невежество и нещастие на Народите си...ще ти подскажа русия и китай,С.Корея...паразитират "велики" като франция и германия...невиждан позор в човешката история...разбирам ви...звучи...богомилско...четем фактите...имате печатници и плащате на мафиоти..

93

Коцето Калчо

преди 3 години

Сочихме диктаторите от старите времена като лоши чичковци , но сегашните по целият свят ги задминават !!! Фа рекламираш отрова за депопулация с усмивка на лицето те прави анти-човек = ДЕМОН ! Вече има хора боцнали се и починали , но статистиката е нагласена и извъртат ,че не е свързано с боцкането ! Боцкането е троянски кон , повече починали и ще кажат Кобито ги утрепа а не боцкането и от там ще искат задължителни ваксвания за всички ! Знаете ли ,че Гил Бейтс и ко. са ЕВГЕНИСТИ !?

92

Анонимен

преди 3 години

Нека измре първата вълна де. Тече им карантината. Така бързо ще свършим. И без друго срокът на годност ни е до 2050 гд.КАКВО ли се крие под думите"Яко ще се мре"?

91

Анонимен

преди 3 години

Докато ни ваксинират тия некадърници ,ваксинираните от първа вълна ще трябва пак да се ваксинират....

90

Анонимен

преди 3 години

Ах тези заветни ваксини, след 5 месеца пак и пак ...

89

Ftttt

преди 3 години

Ало, мистика от 104. Ще ти секнат кинтите скоро и ще млъкнеш.

88

Анонимен

преди 3 години

Смешен дедо

87

Анонимен

преди 3 години

Бойче пусни моля зелените коридори

86

Бедняк

преди 3 години

Корекция:" И нарежда а овцете около него ..." ...

85

пияница мистик

преди 3 години

В клуба на пенсионера явно Бойко им е раздал помощи във вид на лаптопи и сега дружно го плюят от там :))) КОмунистите са така - ти му даваш лаптопа и инетрнета безплатно, той започва да те плюе, колко си лош. Сега ще видим гея Славуца и останалите отрепkи какво ще дадат на пенсионерите и комунистите

84

Бедняк

преди 3 години

Той не може да нарежда! Вчера той информира нацията че е вече никакъв (той винаги е бил кръгла нула) и не отиде в парламента, И наоежда а овцете около него го гледат с възхищение и си мислят: "Колко е велик нашият премиер!" Те са най много за съзжаление, но никой не може да им помогне.

83

Анонимен

преди 3 години

Как ги правите урголишката тези неща не знам аз ли съм *** или нещо не е както трябва.Значи тези с седем осем стотин пенсия на базата на какво взимат тази супер минимална помощ въобще до колкото ми стига акълът значението на думата помощ означава че се помага на нуждаещи се а те са именно тези с по 300 и надоло защо не се сложи таван например 400 лв. от тази сума мисля че трудно може да се каже че човек е в безизходица или зле финансово.Толкова ли е сложно да поставиш правилно кантара не разби

82

Анонимен

преди 3 години

Тоя още ли се изявява като премиер, че дава нареждания?

81

Анонимен

преди 3 години

Де-мо-кра-ци-я.Де-мо-кра-ци-я.Сво-бо-да.Сво-бо-да.Диктатурата падна, те още "нареждат".Сега пак махаме "Член първи", който е сложен във всички закони и правилници.Партийният дом на Партията ГЕРБ беше затворен отново.Диктатура при капитализма е много по-лошо.

80

Анонимен

преди 3 години

Ха Ха, че те ги отварят през ден. Само, че с Астра Зенека. Затова втория ден ги затварят порди липса на желаещи и на третия ден пак ги отварят. И така вече 2 месеца. Това е като управлението на Борисов.

79

Анонимен

преди 3 години

*** народ щом като тоя 11г нарежда и разпорежда !150евро пенсия , най-бедни ,най-смъртни,деца просят по медиите за лечение ,нови данъци всеки ден -пълна мизерия !Ми излезте и ги ометете бе, срутете им палатите за милиони - Вдигнете тея робски глави !

78

Анонимен

преди 3 години

Махай се бе !Никой не те иска разбра ли крадливецо и лъжецо!

77

Анонимен

преди 3 години

Тоз Дедо изкука вече - да оди да си гледа унуците и магнолиите ! Нареждал той - от Народа по 100 кожи дере , а от друга страна той и мафията герб Крадът Милиарди !

76

Сат Н

преди 3 години

:)))))Как успя да извади тая налудничава усмивка...В 1,4 млрд Китай има по-малко умрели от ковид не, алооу!

75

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

БОРИСОВ ПРОДЪЛЖАВА ДА УПРАВЛЯВА ДОРИ В ОСТАВКА ЗАЩОТО НАРОДА ТАКА ИСКА! КОМУНИСТИТЕ СЕ ПУКАТ ОТ ЯД.