7

Анонимен

преди 3 години

У нас ваксини има на са на склад за кога????

6

Анонимен

преди 3 години

До 5Ти си нашият специалист.

5

Анонимен

преди 3 години

Българските здравни власти нямат становище чакст какео ще направят другите нвмаме ли специалидти като скад Петрунов например с което становище да вземат впредвид все чакаме някой да ни каже мслоумни сме значи

4

Смешници

преди 3 години

Астра Зенека и Янсен дават едни и същи проблеми с един и същ интензитет. Обаче в България Астрата се препоръчва масово от управляващите ни душмани, а Янсен се държи в склад. От Янсен очакваме 2млн ваксини, а от АЗ след ограничаване на количествата й около 1млн. И имам процедурен въпрос господа управляващи:" Кое е финансовото изражение в джоба ви, което ви кара да се държите по този гестаповски начин". Вече тотално не ви вярвам, отказвам да се ваксинирам. Много лъжете, уморихте родителите ни.

3

aa1830

преди 3 години

Целта е общо европейско решение за да бъде обща безотговорността ако нещо се случи. Тогава за какво са ни нас тези чичовци като въпросния професор, които преписват чуждите решения и винаги могат да се оправдаят с тях.

2

Анонимен

преди 3 години

Че какво се е получило с АстраЗенека. Нали беше супер безопасна и я препоръчвахте на ляво на дясно. От нея нали умрели няма... всичко е случайно съвпадение..

1

Анонимен

преди 3 години

Дано да не са ефикасни то никакви ваксини неса ефикасни забрана за всички ваксини няма да се ваксинират хората стига долни лешояди дано да горите в ада