6

fermera

преди 3 години

Технически най-скъпо са двигателя и скоростната кутия който при трактор с водородна клетка няма да има.Дори и деференциал не тряба при 2 електродвигателя.И най-доброто е че с Фотоволтаици фермерите могат да си произвеждат сами енергията ,а когато пече тогава сме по нивите.Инвестирайте в нови децентрализирано технологии.

5

Анонимен

преди 3 години

Водородни камиони и водородни трактори имсте ли? Благодаря!

4

Анонимен

преди 3 години

КОМУНИСТИТЕ ОТ "ЗА ЗЕМЯТА" ПОУЧАВАТ БИЗНЕСА АХАХАХАХАХАХА

3

Анонимен

преди 3 години

,,За земята '' ,идете попитайте в Тексас как прекараха тази зима на ,,възобновяеми източници '',а що се отнася до въглищата как така висшите същества в Брюксел решиха ,че въглища не може да се горят понеже били вредни ,а отпадъци може ! Да му мислят хората от региона на Марица изток !Демагози противни !

2

Кажете за автомоби--

преди 3 години

--лите ? Мога да ва закарам в такива села в който братята живеят в такива условия каквито не сте си помисляли ,Бойко и другите не ходят с джипа там ,ама аз съм ходил ,мизерията е такава ,че екологията им е последна грижа на тези хора . Да богаташа лесно ще си включи климатика и ще запали хибрида ,но колко процента са тези в България като страната ни е страна на работещи бедни и болни и още по изпаднало ,но постоянно нарастващо малцинство ,а скоро и мнозинство ....ужас,и бедност е тука !

1

Кажете за автомоби--

преди 3 години

--лите ? Какво ще става ,как ще принудите бедния българин да си купува екологичен автомобил ? Без коли ли ще останем 80% от българите до 5--6 години . Как ще откажете българина да гори дърва-- по 300 лв кубика ли ще направите за да се откаже ,глоби по 500 лв ли ще сложите . Екология и бедност до колкото знам не вървят ръка за ръка ,май ще действате с тоягата и с насилие ? Има квартали в който зимата се горят гуми за отопление има махали в който живеят в колиби мога да ва закарам ще ви паднат о