10

Анонимен

преди 3 години

ЧЕ ИМА ЛИ БУДАЛИ ЗА ВАКСИНИТЕ ??

9

Ядосена

преди 3 години

Всичко е лъжа и измама. Ама докога ???

8

Анонимен

преди 3 години

Медицинските центрове и зелените коридори в ел платформа ли си заявяват ваксините

7

Смешник

преди 3 години

Астра Зенека и Янсен дават едни и същи проблеми с един и същ интензитет. Обаче в България Астрата се препоръчва масово от управляващите ни душмани, а Янсен се държи в склад. От Янсен очакваме 2млн ваксини, а от АЗ след ограничаване на количествата й около 1млн. И имам процедурен въпрос господа управляващи:" Кое е финансовото изражение в джоба ви, което ви кара да се държите по този гестаповски начин". Вече тотално не ви вярвам, отказвам да се ваксинирам. Много лъжете, уморихте родителите ни.

6

..........

преди 3 години

Това най-скоро време го слушахме и миналата седмица. До тогава само АстраЗенека ли?Колко още ще се заразят до това"най-скоро"? Стегнете се вече! Тъпчим на едно място и си нагаждаме статистиките както искаме.

5

...

преди 3 години

Абе ако таз платформа е като оназ дето сега се записваш за ваксиниране, то накрая може да се окаже, че лекаря е искал ваксина а те са му донесли пържени картофи със сирене! Та такива ми ти работи по платформите и заявките!

4

Анонимен

преди 3 години

Че то и ботокс може си купи човек навсякъде и да си удари един ботокс и нужен ли е щаб за ботокса.

3

Анонимен

преди 3 години

Перукан ги позлати сарафите в бели престилки, ама защо с нашите пари?

2

Анонимен

преди 3 години

Да заявават бе в електронната платформа ,не е забранено да се заявава в електронна платформа. Като станат и ваксините електронни ни потърсете да се ваксинираме.

1

Анонимен

преди 3 години

"Всеки българин може да се ваксинира НАВСЯКЪДЕ, където реши"============================================Ангелов и Азис решиха да се ваксинират и отзад!