209

Анонимен

преди 3 години

Предвид протестите от лятото и изказванията за смяна на властта означава ли, че: 1. Нито тогава, нито сега има ясна идея кой ще поеме щафетата от сегашното правителство или 2. Имало е и в момента има съвсем конкретен план, който се опитват да реализират. Поразбърканите след изборите фигури обаче им пречат и сега маневрират, за да постигнат своето. И ако го постигнат какво следва? Желанията за отмъщения до къде ще доведат?Просперитетът на България или личният просперитет ще е водещ?

208

БайХ

преди 3 години

Корнелия Нинова и Мая Манолова. Звучат като съпартийнички.

207

Анонимен

преди 3 години

Не разбирам защо тези новите се концентрират върху това ясно, че Борисов не иска да управлява и напира да го сменят, а тези загубиха 2 дена в лакърдии.. Та правителството е имало цял мандат да направи това, за което го обвиняват. Това в очите на хората изглежда като "трине" - опит за унизяване на едни хора. Такова поведение може да се хареса на част от избирателите на тези новите, но много други, които се колебаеха и гласуваха в последния момент уж за промяна вече размислят...

206

Сат Н

преди 3 години

Сат, пусни сателита и провери из архивите. Има решение на конституционни съд, че подомен мораториум е противоконституционен------Може и да има, но съм сигурен, че казусът не е същия, а само ви се иска да е подобен. Като искате, отидете на КС и ще видите, че съм прав.

205

Анонимен

преди 3 години

Избори до дупка обеща твоят вожд преди парламентарните през 2014. Думите му бяха-"никаква коалиция с никоя партия,трябва да се знае кой е отговорен".Само след 2 месеца ключи коалицинно споразумение с РБ,който се състоеше от "само" 4 партии,а тези партии бяха майки на общо *** по-малки партии.Та както думата "коалиция" я клеймеше като "гьОтВеРен.ско",твоят Винету се КОАЛИРА с има няма 20-на партии и бързо забрави за "избори до дупка"...Така че първо си погледни в твоята супа г-н НАБЛЮДАТЕЛ....

204

Анонимен

преди 3 години

Денят "Отворени врати за граждани" /улични чалгари и платенилузъри/в парламента, свърши. Порадвахте се, перчехте се, изляхте омразата си, друго и не знаете. сега всички заедно...вън.

203

Анонимен

преди 3 години

Така са им наредили от Москва, западните инвестиции, да бъдат спряни и България да стане още по-бедна, отколкото е. България, изправи се и измети червенитеорки от парламента!Чалгари, вън!

202

Анонимен

преди 3 години

Цялата страна ще се вдигне на протести, каквито не сте виждали от 1989 и ще измете руската пасминаот парламента, в лицето на антигерб коализия, и подкрепящата я БСП/Радев.

201

Анонимен

преди 3 години

215 Като спрете проекти, на немски компании, как ще искате после пари от Германия, защото тя е най-големия с онсор в ЕС.Фигуранга, срича днес пред германския посланик...

200

Анонимен

преди 3 години

217 Да не стане обратното наесен.

199

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 217В затвора се влиза след съдебно решение, на всички инстанции, по дело образувано след повдигане на обвинение от прокуратурата в съответствие с НПК и ГПК. Как Н.С. се вписва в това? Да не си мислиш, че НС може да изземе функциите на съд, следствие и прокуратура? Или се ***, или си тролясъл измамник, който търси начин да създава политически хаос в България. Какъв си, а???

198

Анонимен

преди 3 години

Ей ,не се мотайте ,гласувайте и Цялото герб в Затвора Веднага ! първо министрите и тея в парламента ! Не спират гадовете му да правят мизерии - Спрете ги овреме !

197

Анонимен

преди 3 години

Борисов създава напрежение в цялата държава с поведението си като се стреми да се докопа отново до властта и да се преструва, че нищо не се е случило.Иска да си кара както беше преди и да си върти задкулисните игри с дпс.Колко заменки направиха и колко хора излъгаха, колко берон и асфалт пропадисаха, само да отчетат дейност, колко милиарди изпокриха от МВФ и ЕС...Докога!!! Марш, крадливи калинки!!!

196

Анонимен

преди 3 години

Мораториум на решенията на МС и арест за мутрата и селските му бабаити.

195

хахахаха

преди 3 години

Абе те трябва да наложат мораториум върху ВСИЧКИ техни решения!

194

хахахаха

преди 3 години

"По време на дебата Тома Боков отсече"-тома бОков-колко правилно написано!!!!!!!!!!!!!!

193

Анонимен

преди 3 години

Това значи ли, че налагате мораториум върху представянето на плана за възстановяване пред ЕС и други подобни за Евросредства, с краен срок 30 тоя месец?Иначе казано - май тоя път ще фалирате държавата още преди официално да стъпите на власт.

192

тома биков

преди 3 години

тома биков от коя партия е, че нещо не се сещам ?!?тома биков е точния съвременен пример за политическа прocтитутка.продава се за пари, душата си продава за пари, а не тялото, което всъщност е по-лошо и то много по-лошо.Е, тоя ли ще ми чете морал от трибуната ?от коя партия си - от която плаща най-много. Е това си ти - нищо и никакво нищожество

191

Аз

преди 3 години

Няма вариант да има такъв *** народ би казал песимиста, а оптимиста - може, може!Заслужавате си съдбата и така ще е докато чакате някой да ви "оправи"!

190

До НАБЛЮДАТЕЛ

преди 3 години

Избори до дупка обеща твоят вожд преди парламентарните през 2014. Думите му бяха-"никаква коалиция с никоя партия,трябва да се знае кой е отговорен".Само след 2 месеца ключи коалицинно споразумение с РБ,който се състоеше от "само" 4 партии,а тези партии бяха майки на общо 17 по-малки партии.Та както думата "коалиция" я клеймеше като "гьОтВеРен.ско",твоят Винету се КОАЛИРА с има няма 20-на партии и бързо забрави за "избори до дупка"...Така че първо си погледни в твоята супа г-н НАБЛЮДАТЕЛ....