25

Анонимен

преди 3 години

Че то в цялата държава няма никакви нарушения. В ЕС, само Конго и Сомалия са пред нас. Мухахахахаха

24

Анонимен

преди 3 години

Много беше неприятна и нагла тази сега в парламента, но те всички от ГЕРБ са такива.

23

Таз биволица,

преди 3 години

Хептен за балъци ни взима. Все едно не ни е ясно, че това е проекта на закон от ОИСР, който е приет от българския парламент и който да, за първи път въвежда конкурсното начало в назначенията на държавните дружества само че, прилагането на който е побългарено от герб - демек пак наш човек, но с конкурс за да не може да го пипнете.Тодор Живков и компания ряпа да хрупат пред Банкянския *** и шайката му.

22

кайзер созе

преди 3 години

ТАЗИ ЛЪЖЕ БЕЗЦЕРЕМОННО . В борда на енергийните дружества в последните два дни са назначени ТЕХНИ хора, които (без конкурс), са заели местата на спечелилите конкурсите на състезателни начала още преди две седмици. Оставало е само тази НАГЛАТА да им разпише заповедите. Но напразно са чакали и надявали, ТАЗИ поставя парашутисти на тяхното мясо.

21

ужас !

преди 3 години

Още ли се показвате по медиите , примитивни управляващи ?

20

брей ,бре !?

преди 3 години

"Тая'' продължава да лъже , джуките И по-дълги от носът и !

19

ЕМО

преди 3 години

ОЩЕ ЕДИН ПЪТ БСП ЗАБРАВЯТ,ЧЕ ТЕ САМИТЕ СА ГЛАСУВАЛИ ПРЕДИ 2г ДА ИМА МАНДАТНОСТ И ГЛАСУВАТ ПРОТИВ СЕБЕ СИ... ОХ ПАМЕТ,ОХ КЪСА ПАМЕТ???

18

СС

преди 3 години

Още една листна въшка от ГРОБ,некъдърна и нагла !!! Ревизия и на прокурор всички гробари !!!

17

Анонимен

преди 3 години

Да беее,верваме ти.

16

трътлата

преди 3 години

на Енергетиката.Гнус!

15

баце

преди 3 години

Нарушиния сигурно няма, само дето почти всичките конкурси по назначенията са порочни и с предварително известен резултат.

14

Анонимен

преди 3 години

Тя и оная на земеделието казваше на хората си да мълчат за далаверите,да не разберат ония от Брюксел,ама пак са я изтипосани за министър.Да не говорим пък за кърджалийската...Такъв голям гьон-суратлък досега не сме виждали.

13

Анонимен

преди 3 години

Щом няма нарушения значи не е против да я проверят, защо *** .Тая не знае ли, че проверката е висша форма на доверие.

12

Анонимен

преди 3 години

Щом една теменужка ви го казва,вервайте и.И откога една счетоводителка започна да разбира от енергетика?

11

Даа!

преди 3 години

Минзухарка Петкова си е , минзухарка , и кокошката никога няма да стане ЛЕБЕД !

10

баба мара

преди 3 години

избяга от залата и не каза защо се увеличава цената на газта с 16 процента товаще се отрази ли на тока и парното нали бяхме газов хъб на балканите газ идваот всякъде но на каква цена от сутринта тупкат топката и губят време в залата

9

АС/ДС

преди 3 години

Теменужката не била калинка, а томабиков се пеняви, като че ли е издоил собственоръчно, цяло стадо бикове.

8

За 8

преди 3 години

И когато проверката установи че е казала истината ти какво ще направиш?Ще излезеш публично и ще се извиниш ли?Колкото Мая се извини за безбройните си лъжи.Общите приказки вече не вървят-хората вече искат факти.

7

SS

преди 3 години

"Нямало никакви нарушения при назначенията в енергетиката"Това твърди таа на снимката. Но проверката ще установи истината.След това не е зле да й тренат и някое и друго дело за опит за измама и злоупотреба със служебно положение. При добро стечение на обстоятелствата - може да отнесе яка глоба и някоя и друга годинка. Така трябва да се действа с тиа тарикати.герб е ПОЗОР за България !

6

Анонимен

преди 3 години

"назначавали кадри на ГЕРБ" стига с тия празни приказки. Кажете кои са тия кадри. Имаше избори, има нов парламент, все още само общи приказки се говорят. Този парламент е цирк, като протестите. Нищо, още едни избори да направим, после още едни и така, докато не стане ясно, че не може само да се недоволства, трябва някой да работи!