154

Анонимен

преди 3 години

Като чуя, че някой бил русофил, вече си знам... Този човек е от простолюдието.

153

Анонимен

преди 3 години

Калво ще правят Краварите ли ???? Ще бъдат натикани във оборите им , а Руснака ще прецени , кога да им поднася Сол ..!

152

Анонимен

преди 3 години

първия модул на новата руска орбитална станция е готов. Та по този повод се питам какво ще правят краварите след 2024 г.

151

Анонимен

преди 3 години

Та бива ли такава изолация. Как ще усещат живота , ако се изолират 70 милиона руснаци?

150

Анонимен

преди 3 години

Пичове, корабът Драгън на Илън Мъск преди малко излетя към МКС за втори път!Толкоз за старата космическа слава на СССР!В който са парите той поръчва музиката!

149

Анонимен

преди 3 години

Само Ердоган да не реши да пусне неговите дронове Байрактар, като в Нагорни Карабах ;)Жив руснак няма да остане в тези зони на смърта :)))

148

До Боби

преди 3 години

Смутък, Епъл ползват собствен чип - М1.Стига си лъгал, хората почнаха да те проверяват и видяха, че само лъжеш,.

147

Анонимен

преди 3 години

Много силни са тия руснаци ле ле ееееееееее!!!!!!!!!

146

Анонимен

преди 3 години

Който ги храни. Той ще ги пороби.

145

Анонимен

преди 3 години

А в тия недостъпни зони на консерви ли ще карат , ще произвеждат ли пшеница, ще отглеждат ли овце,крави . или само на внос.

144

Мустафа паша Ататюрк

преди 3 години

Не комунизмът , не фашизмът, не либерализмът, а бъларското г.. л.зничество е виновно за настоящата политическа ситуация ... в миналото, настоящето и бъдещето. Мисълта за лична далавера на управляващите.. егото "Барабар Петко с мъжете" и цинизмът "Май..та му на народа".. Другите ни са виновни???!!

143

Анонимен

преди 3 години

Цяла Русия е зона на смъртта

142

Анонимен

преди 3 години

Малко ще им е трудно на руснаците.

141

ББ

преди 3 години

подобни "зони" в 21 век са преминали всякакви граници,Свободният Свят да смята,че живота и Свободите му са заплашени...носещите "смърт" политици в опит да запазят властта си и обслужат болното си его...историята ни ги познава..имитират ходовете на хитлер...ще повтори ли грешката Човечеството ни ?Света ни е Зона на Свободни Човешки Същества..не сме ничии крепостни,Бог да пази САЩ!

140

ББ

преди 3 години

До Анонименхаха...Украйна е Свободна и Независима Държава...всеки заврял си главата в зад.ика германски или френски политик...зависими от парите на путин са...обрича народа си на позор...Нато не са франция и германия...и ваксини нямат...само печатница във франктфурт...Бог да пази САЩ и Съюзници!!!

139

Анонимен

преди 3 години

Няма нужда някой да тича и да натиска копчета,програмата се задейства автоматично и ракетата( падаща от космоса) е анихилирана щом навлезе в зоната.

138

Анонимен

преди 3 години

След като руснаците отказаха да дадат няколко ракетни двигателя РД180 на Мъск, той започна разработка на свои, от нулата. С пари на Пентагона. Двигателите на Фалкон ракетата са всъщност направени за военни цели. Е знам какви зони ще имат руснаците, ако постоянно в орбита има безпилотни машини, движещи се с 27000 км/ч и само трябва да се отклонят, за да паднат където трябва. Ще отнеме по-малко от минута, а руснаците няма и да са си обули гащите, когато ракетите ще ударят бази и кораби.

137

Веселинъ 7112136860

преди 3 години

Все са ми тая и американци ,и руснаци ,и турци, и евреи. И четирите посочени ни подмятат като ***. Според мен печата трябва да бойкотира всякакви новини касаещи тия . А понеже руснаците ни подариха на американците, то нека те да си търсят сметка на американските армейски прасета в България. Именно Кремъл ни прати в НАТО. Именно политически секс руснаците правят с турците, които са членове на НАТИ. Абсолютна международна еврейска шизофрения. Проклети да са !

136

БРАВО!

преди 3 години

Руските зоните на смъртта ще бъдат недостъпни единствено за конвенционални оръжия, които са уязвими от ПРО и ПВО, но тези зони са абсолютно беззащитни при ракетите изстреляни от космоса от безпилотните космически совалки Х-37В на Американските космически сили /USSF/.

135

До 179

преди 3 години

Никой не е решил да приключва с Русия, глпако, това са измислици с пропагандна цел, а рибки като теб кълват на воля !