40

пияница мистик

преди 3 години

Река Перловска и Владайска са пълни с цяла ръка шарани, има и гуми за тези, дето не са си купили навреме :)))

39

ББ

преди 3 години

100% от реките ни са мъртви...ентусиасти опитват да ги захранват с живот...предимно рибари...като хлапе...сега съм на 60...вадех раци в рекичка в Родопите...на 1700 м надморска...беше чудо невиждано за мен...и ги връщахме...несъзнателно...имахме храна в изобилие...и през ум не ми е минавало,че се ядат...и до ден днешен не съм опитвал...и няма да опитам,дядо ми правеше чешми...боже...в какво ви превърнаха???

38

Чест и дух! 2

преди 3 години

Ти ще станеш ревнив. И ревниво любии жени и слънца. Непременно ревнувай!В милиардите строги човешки съдбити за всяка съдба се вълнувай!Чест и дух запази! И душата сама ще те води от лъч озарена. В исторически вярна добра тишина неизбежно ще стигнеш до мене. И ще чуеш да казвам - чест и дух запази!Не скроявай живота си тясно!Ако трябват сълзи нека капнат сълзи!Лицемерния свят е ужасен!Звучи ми по-хубаво и от Dream Theater от време на време.А ти помниш ли морето и звездите и трюмовете...

37

Чест и дух!

преди 3 години

Може да си от тихата песен роден. Може би си закърмен от марша. Нека бъде духовен (а не църковен) твоя утрешен ден, да не бъдеш духовен, а църковен е страшно. И да бъде живота ти лек и крилат. В твойта пролет да вее най-цветният вятър. И на обич и смях да станеш богат и тревожна и нежна да ти бъде душата. И с първите осем реда закопава Ивайло Вълчев, Тошко Сценарисчето, Георги Господинов, че и даже и Любен Дилов син с неговото Лято на тъжните ***. Виж какво значи студентски химн.

36

Трагикомедия

преди 3 години

Да ама не - чиста трагедия 150 годишна - отново "Светите отци" - много ги сърби да цоцнат от държавата и да убият тия мръсни гадни долни "комунисти" - така им казват на опозицията тия дни. Аз много мразя Древен Египет - Марсел Пруст много детайлно го описва и тогава и като сега - обаче харесвам примерно Гъските от Медун на някой незнаен художник

35

Стивън Кинг

преди 3 години

Гледа новините в България - Двамата продажни феодални фермери Иван и Андрей - ние участвахме в кампанията "Да покръстим 1000 бебета" , Вероучение в публичното образование, държавен бюджет за частните училища, 600 милиона за "софтуерно пиратство" платени не от кое да е министерство, а от МОН .... на това нещо изключил телевизора и казал:Е.б.а.с.и. ужаса- Сакскобурга е сляпата Вайша на България - проклятие дето трябва да бъде изкоренено...Ония ми пеят Аугиамус Игитур - аз им пея Чест и дух запази!

34

Гледай величието:

преди 3 години

Богатите българи взели да построили някоя църквичка или параклисче да опяват бедните мъртви българи: "За бог да прости" Богатите турци взели та вдигнали 50 - 60 джамии да пеят "Ще си върнем България"И имат помощ от Митко Пайнера. Аз ви казвам, че ще се стигне до гражданска война - та бегайте отсега!

33

А и още нещо!

преди 3 години

Ония всичките жилищни кооперации дето никнат с крадени пари да изкарате още повече пари от тях. К'во направихте бе ...????Държавата и комунистите му били свили завода за цимент? И к'во направи държавата с него ? Панелни комплекси за цялото население на държавата.... дето в тях живеят и досега 75 процента от българските граждани. Освен да дадете некой 1000 лева подаяние на някое и без друго прецакано хлапе!!!!

32

Какво друго?

преди 3 години

Един фермер си работи нивата всяка година - и хвърля по две шепи пшеница - една за колкото трябва, две за мишките, за птиците, за дъжда колко прогние - не веднъж на 20 години и ако те подмине затваряш кепенците ... За всяка сфера важи ... Колко колониално, аз пък си мислех, че сме били Република. Пак ще питам к'во друго направихте освен луксозните си имения, маебахите дето ги карате, ферарита , поршета, к'во допринесохте да няма 52 процента неграмотност и икономика основана само на туризъм?

31

Да ви кажа ли?

преди 3 години

Да ви кажа ли какво направихте ? Вие двата процента с парите в тая държава? Искате ли да знаете? Построихте един университет за глезените ви *** хлапетии, построихте и двадесетина частни училища пак за тях, ама искате и допълнителна държавна субсидия, защото и те били "български ученици" да ти кажа ли друго какво направихте - с тия 2 милиарда попиляни за хазарт, и тия 600 милиона с лихвите 1 милиард щеше да има 2000 такива училища? К'во друго направихте? Построихте детската болница?

30

Няма да ви простя:

преди 3 години

Да се стигне дотам някакъв да събира пласмасови капачки за ковиьози ... друг да му позволят да попилее два милиарда в хазарт и да не плати данъците за тях, друг да свие 600 милиона от МОН за "софтуерно пиратство" Няма ви простя и всичките такива МСТ - Малки свестни типове няма да ви го простят!Мислиш една година напред - засади си нивата - мислиш 50 години напред засади дърво,мислиш 100 години напред-образовай децата си. Богатите даже са скръндзи за собствените си деца - държавата да ги учи!

29

Няма да ви простя:

преди 3 години

На богаташа мисията у живота му е - да развърже кесията кога нещо трябва да се направи, някога държавата го правеше по времето на презирания от вас СОЦ и к'во стана като богатството се оказа в 2 процента от вас.К'во направихте? Печете си гъзовете на Малдивите с парите от лихвите на депозитите и никой,ама никой не му идва през ъкъла да направи нещо градивно,да инвестира в бъдещето - младите.И да стигнем до Йовков и Сали Яшар - чешми съм тръгнал да правя, каруци, каруци трябва да правя, а чешмите?

28

Няма да ви простя:

преди 3 години

Бездарието ви и некомпетентността ви - и вечния ламтеж за пари - и като сме бездарници откъде да ги вземем ? От държавата (ама я мразим) или от "тия гадни долни мръсни комунисти" Няма ви простя за делегирания бюджет - плащам малко , крадна много ... продавам всичко! Що Германия е Германия - щото някой не е мислил някога да плаща малко и да крадне много ми рекъл ще направим трите велики училища по дизайн - и това дълго преди Хитлер - и до ден днешен те са в основата на индустриална мощ!

27

Няма да ви простя:

преди 3 години

За балтона без копчета, че аз обяснявам 75 процента от информацията дето обработваме е очи и зрение, а някой хора гледат само как да хвърлят прах в очите, аз гледам как да отварям очи ... И колко странно - трябват ми едни завеси, обаче понеже общинаря си праи сметката да продава след известно време и ми вика среден пръст ... аз пък имам 600 средни пръста за тебе ....

26

Анонимен

преди 3 години

До Няма да им простя:НЕ СИ НОРМАЛНО!!!!!!!!!!!

25

Слушай ко ти казвам:

преди 3 години

Гражданска война ще стане - ама последният лагер на Смъртта ще се разтури ....

24

Няма да им простя:

преди 3 години

За 1000 покръстени бебета наведнъж, няма да им простя че са срастнали с държавата, няма да им простя за мазненето и подкрепата на мръсния нацист, няма им простя за 10 милиона държавна субсидия, няма да им простя за "Вероучението" против конституция против закон, няма да им простя за педагогичесата им неправоспособност, няма да им простя за 140 часа отгоре против конституция и закон, като че съм лагерист от мразените в Аушвиц, няма им простя за потъпкването на артиста и твореца в мен... НЯМАААА

23

Нема да им простя:

преди 3 години

Няма да им простя за съсипаната ми младост, няма да им простя за доносите срещу мене, няма им простя за натопяването за щяло и за не щяло, няма да им простя за опашката дето са ми сложили от десет години (к'во агент, човек, агент, човек ама и през Соца не беше така мама ви), няма му простя за това, че безрасъдно лепи етикети.... Няма да им простя за "Истинската българска история" , защото отново не казват истината за събитията случили се преди 1000 години ... Борис 1 - Великият предател

22

Нема да им простя:

преди 3 години

Каквото знам ще го кажа - по много причини - заради държавния преврат преди 30 години, заради стокхомскосиндромната нацистка пропаганда , която подготви връщането на негово нищожество, поради мутренските години, поради главния мултак на Републиката, поради Гайдарски, поради 600 милиона комисионна от МОН, заради отказаните ми СТЕМ проекти,заради това, че на обмяната на опит трябваше да ги гледам всичките да ми се фукат със СТЕМ-аз съм национален, европейски, световен шампион по монументален колаж

21

Иван Рибаря

преди 3 години

В Асеновград по пътя за Бачково зад 2 тунел има ракиджийнитца.Джибри и отпадъци се изхвърлят директно в реката.Такива тарикати са много за това ни риба ни хора останаха.