96

Йосиф

преди 3 години

Прибирам се от Франция и нося с мен четвъртата вълна на Френския COVID 19 дупе да ви е яко.

95

Анонимен

преди 3 години

каква вълна какви ти пет лева имбицил ангелооф, отадвна трябва да ти издали жълта книжка за психически невмениями и в карлуково лудница до живот!!!

94

Анонимен

преди 3 години

Е..га ти сърфистите сме.

93

дедо от село

преди 3 години

До Щирлиц Щирлиииц от тоя будала народ какво чакаш???? Да се хвърлиш след едни прости ,алчни и гладни серсеми на които като погледнеш живота им назад нищо полезно не са свършили за вас ,а сега чакате да ви поведат към по-добро!!! НЕ СТАВА И НЯМА НИКОГА ДА СТАНЕ!

92

Анонимен

преди 3 години

Я не ни занасяй с някаква трета вълна от която сме излизали, кажи кога предвиждаш да ни натикаш в четвъртата?

91

Щирлиц

преди 3 години

Иде цунамито на народната любов,второ няма да има.

90

Здравка

преди 3 години

Специалисти с висше немедицинско образоване, имат придобити клинични специалности.Такива специалности съгласно наредбата са:1. Вирусология (за биолози и микробиолози) 2. Клинична психология (за психолози) 3. Клинична химия (за химици, биохимици и биолози) 4. Лабораторна имунология (за биолози, биохимици, молекулярнибиолози, биотехнолози) 5. Медицинска радиологична физика (за лица с квалификация вобластта на физическите науки) 6. Микробиология (за микробиолози, молекулярни биолози, биолозии биотехнолози) Всички тези специалисти химици, физици, биолози, както и шофьор

89

Коприва

преди 3 години

Слушането на хора, които днес казват едно и след 5 часа, дори не утре, обратното, е вредно за здравето! Вярва се в Бог, в науката всичко се подлага на логически анализ и проверява практически. Известно ми е за поне 7-8 семейства, в които болният е само един, а всички останали са с отрицателен тест дори. Ей това го знам и за това не вярвам!

88

Аз

преди 3 години

ВИЕТНАМ 35 починали за денонощие от коронавирус ,а са почти 100милиона,БГ от 100до 200починали.Като го слушам този,справяме се отлично.Ами ти се справи отлично,набута се на баш хранилката.

87

Прав е!

преди 3 години

Разбира се,че трябва да излезем от третата вълна, за да може веднага след Великден да яхнем четвъртата!

86

Анонимен

преди 3 години

До 92Има много научни изследвания...цитирайте едно такова, в кое списание, кой автор, за кой регион се отнася, за какъв период, науката не е само брой научни публикации

85

епидемиолог

преди 3 години

До 92Долу ръцете си от децата и младите хора продажни или зомбирани роби!Няма сериозно научно изследване което да не доказва, че маските и ваксините са вредни за тях. Нежелателните и фатални реакции от ваксините в тези възрастови групи са процентно по-високи от тези на ковид. При стари хора , може и да не не така.А продължителното носене на маски- при всички, особено за деца, довежда до необратими повреди не само в мозъка но и в много други органи. А на възрастните съкращава живота. СО2!

84

до 91

преди 3 години

90 не казва, че децата имат Ковид. Но Вие сте брутално дефектни и мислите със задните си части. Децата не само са уязвими от британския щам, но има научни доказателства, че пост ковид има големи поражения на сърдечно съдовата система. Не се учудвам, че има толкова заблудени хора. Защо ще изхвърлят хората от работа, че родителите им ги сурнат по кафенета и в големите вериги? Неадекватни сте и за това Б-я е на това дередже.Влечуго ще кажеш на вашите, че са те довлекли с 2 грлама мозък. :D

83

епидемиолог

преди 3 години

До 90 АнонименЖалко продажно влечуго!Няма ни едно официално световно научно изследване което да посочва че децата са уязвими на ковид. Или че го разпространяват.Ако в твоята детска градина има токова болни деца, трябва да ви изхвърлят като мръсни кучета от работа. Защото кой знае с какво хранете и как се грижете за горките деца. Така ли вадидите допълнителни приходи?

82

Анонимен

преди 3 години

От никъде не излизаме. Работя в една ДГ. От 28 деца на списък вчера (22.04) имахме само 9 здрави деца. Търсим родителите да кажат как са децата. До едно са на антибиотик. Децата са с температура. На нито едно дете не е правен тест. Не знаем от какво са болни. Когато се върнат ще донесат обичайните бележки с диагноза ОВИ. Тази остра вирусна инфекция наподобяха миналогодишната след 10 март когато за дни останаха точно 8 и ни затвориха. Какво като удължават с 1 месец мерките? Безпокоя се за децата.

81

Анонимен

преди 3 години

Истерия за Индия за 2000 починали на ден.Ако имаха нашия процент починали спрямо на населението трябваше да имат по 28 000.Инъче ние излизаме от вълната.

80

До “един от народа”

преди 3 години

Приятелю,не ще интелект,иска душа и човещинка! Това трябва да им се обясни на имащите се за големи умници-министри,професори и всички участници във властта! Грешна посока на разбиране за живота господа ! Има един Господ,който ще отсее плявата от добрите семена! Това е! Бог да е с нас!

79

Koko

преди 3 години

Излизаме с 200 от Ковид-епидемията (според Боко с тази скорост, според статистиката с толкова умрели на ден!). Ще счупиме всички Европейски, а защо не и световни рекорди! Браво! Сега останалите живи пенсионери ще получат по 50 лв. към огромните си пенсии, че те пенсионери не останаха.

78

Пиян - залян

преди 3 години

*** , герберастки , за да влезем в четвъртата нали трябва да излезем от третата ?!

77

Анонимен

преди 3 години

Кой коронавирус?