13

Анонимен

преди 3 години

ЕС са в игрите с ваксините ,прах очите на хората )

12

Анонимен

преди 3 години

От играчка, стана на плачка.Каква я мислехме, каква стана...

11

Анонимен

преди 3 години

Първо ЕК да каже защо при наличието на други ваксини по ефикасни от тази си го забиха само с тая ваксина а не поръчаха и от другите

10

Тежко преболедувал

преди 3 години

До Анонимен 7Как "Какъв е тоя език на омразата към Астра Зенека що не сте толерантни"?Ами много просто - не сме на заплата при г-жа Паунова и Шайката от АстраЗенека България:-)

9

до анонимен

преди 3 години

Аз пък стоя твърдо зад астра зенека,трябва малко чистка да се направи по света...много нисши форми на живот се навъдиха!!----------Не забравяй да добавиш и себе си в списъка на "ниЗшите форми" на живот!

8

Анонимен

преди 3 години

"А за тромбозите? Или това е нормално."Връзката на ваксината с тромбозите не е доказана. Освен това, и да има, за да ги съдиш, трябва да докажеш, че AstraZeneca са знаели за тях и са ги скрили. А те няма как да са знаели, тъй като събитие 5 на милион не може да се покаже при клинични изследвания 3-та фаза, където е изпробвана само на десетки хиляди души. В смисъл, десетки хиляди може да звучи много, но трябват милиони, не десетки хиляди, за да се прояви този страничен ефект.

7

Анонимен

преди 3 години

Какъв е тоя език на омразата към Астра Зенека що не сте толерантни.

6

Анонимен

преди 3 години

А за тромбозите? Или това е нормално. Ползите са повече от вредите. А пък ваксинираните подписаха декларации.

5

Наблюдател

преди 3 години

"съдебни съдействия?? как може да сте толкова прости и неграмотни при писане? Вие изобщо правите ли разлика между действие и съдействие, а?

4

vlady

преди 3 години

Да заведат иск пред Негово Светейшество католикос Карекин II Нерсисян, върховен патриарх на всички арменци. Само разглеждането е бавно - жалба на ЕС срещу Русия от септември 2015г. още не е разгледана от Негово Светейшество.

3

Анонимен

преди 3 години

ЕСесовските екстремисти някой въобще бръсне ли ги за нещо, Астрата отдавна си смениха името. Все едно ако утре Северна Македония пак си смени името и ние да можем да ги съдим и да имаме претенции към държавата Северна Македония.

2

Анонимен

преди 3 години

Аз пък стоя твърдо зад астра зенека,трябва малко чистка да се направи по света...много нисши форми на живот се навъдиха!!

1

Анонимен

преди 3 години

В началото си помислих, че ще ги съдят където убиват хората, пък то за доставки